Nagyon tetszett az üzenetek végigolvasásakor, hogy milyen sokat jártok színházba! Sajnálatomra nem jön össze a 40 előadás az első évadomban... Nem hajtottam rá, csak folyamatosan számoltam. Mára adódott volna egy lehetőség, de nem akartam minden áron látni a Sóskát. Maradok inkább a jól megszokott Shure Stúdiós változatnál.
Emberbarát, ott is láttuk az évadzáró előadást - is... Mániánk tagadhatatlan: ha elmegyünk (márpedig elmegyünk) szeptemberben is az Emberbarátra, elmondhatjuk magunkról, hogy az összes májusi és szeptemberi előadást (3 db) láttuk! :)
És hol olvastad? Nekünk nagyon tetszett, de én inkább ellenkező véleményeket olvastam sajnos.
Igen, sokat járunk színházba, de nemrég kezdtük csak, úgyhogy hamar be lehet hozni...
Okés, erre még visszatérünk! :-)
Nagyon tetszett az üzenetek végigolvasásakor, hogy milyen sokat jártok színházba! Nagyon otthon vagytok a témában. :-)
Sajnálom, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékokon az Evitát néztem meg, és nem a III. Richardot. Úgy olvastam, az az előadás nagyszerű volt. Az Evita bezzeg... meglehetősen no comment volt. A látvány nagyszerű volt, a dóm, meg a díszlet hozzá, és igazi lovak meg autók, tűznyelők meg miegyéb. De a szereplők énektudása... nem akarok megbántani senkit.
Nézd is!!! Én még csak egyszer láttam, de a következő évadban min. 3-szor szeretném. Ha szereted Szervét Tibort, gyere velünk az Emberbarátra szept. 24-én a Bp-i Kamaraszínházba. Nem fogod megbánni!
Szia Vincere!
biztosan megszokás kérdése ez a fórum-formátum. Én egy teljesen másfajtához vagyok szokva. Azokon a fórumokon, ahol én eddig jártam (igaz, azok nem magyarok voltak), ott teljesen elkülönülnek egymástól a különböző új üzenetek, és egymás alatt vannak azok, amik egymásra válaszoltak.
Na mindegy. Szóval azt mondjátok, hogy jövő héttől lehet jegyet venni már a szeptemberi előadásokra? Annyi jót hallottam az Anconai szerelmesekről, hogy nagyon szeretném megnézni!
asszem, kicsit fáradt vagyok, és már nem bírok fogalmazni.
Csak azért kérdeztem, mert ha esetleg nem lennél az, akkor ajánlottam volna, hogy legyél, mert tényleg tök jó dolog. Ahogy mondtad, nem kerül semmibe, (ritka dolog manapság...), olcsóbb a jegy, és korábban hozzájutunk a műsorokhoz, mint a többiek :)
Ajánlom mindenkinek egyébként!
:-)))
Pártoló tag vagyok, így 10%-kal olcsóbb a jegy, és nem kerül semmibe a tagság. Azért írtam ezt így le, mert még mindig nem világos a kérdés, de remélem válaszoltam...
Szóval lenyomoztál minket... Nincs kedved benézni a "témakörünkbe"?
Egyébként pont az a jó ezen a fórumon, h. ha válaszolsz egy konkrét hozzászólásra, az megjelenik, h. kinek válaszoltál.
Köszi az infókat!!! a 22-i Anconaira bejelentkezek magamnál, ha már egyszer múltkor az évad utolsó előadását láttuk CC-vel, leygen egyszer az első is...
Persze a hülye Radnóti-honlapon semmi újság nincs, pedig nem egészen egy hónap múlva kezdődik a szezon, és ezek szerint már kész van a műsor is. Pont ma gondoltam rá, h. fel kellene őket hívni.