A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Na, akkor most az a kérdés, hogy Te ugye 1100 alatti firmware-rel nyomod, de vajon tdi-111 és Katinka milyennel rendelkezik??? Azt tudjuk, hogy Katinkánál megy, pedig nem 2660-at használ, de ezexerint nem is 1100 alattit. Ergo 1100-tól fölfelé működhet!
TDI-111, Neked mi alatt nem fut?
Ettől függetlenül én szívesen kipróbálnám! Aas, nincs kedved összefutni velem a lemezed társaságában? Megnézhetnénk...
Kipróbáltam az East+West+BMW2010 combo megoldást. Nem megy...
Ugyanaz a szindróma, mint a korábbi BMW verzióknál.
A DVD berakása után a rendes navigációs lemezen elkezd szüttyögni vagy 15 mp-ig, majd utána lehet TEMP/SAVE opciót választani. Utána kezdi másolni és az EJECT gombra háborog.
Ez a lemez azonban szinte azonnal feldobja a kérdést és nem is csinál semmit. Nem is használja és bemásolni sem kezdi.
Igazából pont ez a gond, külföldi fórumokon azt olvastam, hogy semmi különbséget nem tapasztalt, aki feltette (2 spanyol fazon). A 2660 funkcióit úgysem hozza - nekem az óra miatt lenne jó mindössze. A rizikó nem ér annyit, hogy legyen egy méretes féltéglám, LCD touchscreen-nel... :-)))
> Tuttti fix! Még a legrégebbieknél is működik! Ez valami gyári "véletlen" hiba lehet, > mert valahogy sosem javítják... 8)
Jaja, 966-on teszteltem, és működik.
Mondjuka Track (vagy mi a neve a legkisebb egységnek DVD-n) végén visszaadta a DVD főmenüt, de a jobb oldali tekerőgombra sikerült a következőre ugrani, nem "rúgta le" a képet.
A hangerő állítása viszont igen, de gyanítom csak azért, mert az kiírja a képernyőre, hogy VOLUME <=#==>, szóval "használja" a képernyőt.
Szóval köszi az infót és a map-okat Katinka1972-nek.
Ez még az előbbiből lemaradt: Nem túl gyors és biztos az internetem, ezért nem is nagyon bízom a letöltésben ekkora adatmennyiség esetén... Szóval olyan megoldás is érdekel, hogy, ha valamelyikőtök nekem is írna egy kész dvd-t, akkor azért hálám üldözni fogja egy életen át! 8)
Honnan, melyikőtöktől és mikor tudom letölteni ezt az új bmw és v6 térképet? Illetve az egész csak annyiból áll, hogy letöltöm, megírom dvd-re és betöltöm a naviba? Nem kelll szerkesztgetnem, ugye?