Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Jó kis baleset történt szombaton... A 2-es villamos még el se készült, de már most van egy ember, aki egész életre lebénult miatta. Munkavédelmi vizsgálat indul, lehetséges, hogy csúszni fognak a munkák a vizsgálat ideje alatt.
Igen, igy valamit javit rajta, de az alap homlokforma a problémás. / a ganz jobban néz ki, markánsabb jelenség, ugyanakkor van benne némi megnyerő szelidség is/
Ma amikor sétáltam az egyik topictársunkkal, Vittatuk hogy vajon mi lesz ott. És végül az állapítottuk meg hogy a leszálló és a felszálló hely is közép peronös lesz
A CAFka mondjuk nem lenne csúnya, ha nem valami dilettáns idióta álmodta volna meg a színezését... Ha már úgyis minden egyforma, akkor erre is a flottaszín kelle volna, valahogy így:
A vállalás az volt, hogy a Thomas Mann utcáig mindkét vágány kész lesz. Ahhoz képest hogy teljesen lezárták ezt a szakaszt lehetett volna gyorsabban is haladni...
Mostantól viszont napokig nem fogunk az új szakaszon villamost látni, mert több helyen betoznak, arra meg ugye nem kéne járatni... Leginkább csak a sajtónak szólt hogy ott próbázik a villamos, mert amíg a másik vágány nincs kész nem rendezik a terepet nem szabad ott közlekedni, mert csak zavarja az építkezést.
Gyalog mentem a Nagyállomástól egészen odáig, nem volt éppen hűvös idő :D Bár visszafele is a vonalon mentem vissza és a Nagytemplomnál találkoztam a CAF-fal, bár a Nagyállomás felé ment.
Az új konzorcium felé irányított kötbérről egy pár gondolat:
Végülis teljesen igaza van a városnak, hogy kötbérezi a céget, mert végülis nem teljesítették a vállalásokat a megadott határidőre. Mindez viszont felvet egy pár kérdést. Ha jól emlékszem, akkor az előző konzorciumot, amely több mint egy évig semmit nem csinált, azt a konzorciumot miért nem kötbérezte a város??? Először volt hír, hogy nem kötbéreznek, aztán a közfelháborodás után sajtóban megjelent, hogy kötbérezik, aztán mégsem... Szóval ha jól tudom, az szépen elmaradt. Most pedig azt a konzorciumot, aki végre látványosan haladt és szépen dolgozott, azt simán rögtön kötbérezzük... Végülis van akivel szemben igen, van akivel szemben nem kötbérezünk... Biztos mindennek megvan a maga oka... :)
Egyébként én örülök, hogy ez a konzorcium végre dolgozott és ahhoz képest, hogy előtte majd másfél évig nem történt semmi, ilyen gyorsan sikerült eljutni egy olyan szintre, hogy a villamosok legalább az egyik oldalon simán menni tudjanak! :)
Ebben az a jó, hogy szerintem senki nem számít rá, hogy ott villamos jöhet. Azért bízzunk benne hogy figyelnek. Amúgy hogyhogy fékpróba ott, ahol keresztirányú forgalom van?