Nekem mindegy csak az a lényeg hogy a Bears jó legyen:))) J.Allen példakép.
Garcia nagyon lelkes és nem is rossz játékos. 2007-ben is jól játszott a Seahawksban ami idén egy szánalom.... "Meg Ryan" egy szinésznő de Ryan egy nagyon jó játékos és tényleg belead mindent a győzelemért bár abban a szituban elég nagy szerencsélye is volt mert elejtette a labdát és csak a falnak köszönheti hogy TD lett.
Nekem is szimpatikus Allen de a Falcons-t akkor is jobban csipázom....
Tényleg kiegyenlitett a liga és ez benne a szép.
Ja meg kemény emberke ez a Garcia láttátok hogy nézett ki meccs közben....Meg Ryan is keményen küldte ezzel a félig sikerült bukfenccel már egy kicsit olyan Vick-es volt....Tetszett:)))
Vigyázz nagyon vigyázz hogy miket írsz le mert még a végén kiderül rólad valami amit nem biztos hogy mindenkinek tudnia kell:))) de abban teljesen igazad van hogy Allen jól játszik és persze AP is. Az meg hogy melyik csapat szimpatikus neked tényleg a te döntésed:)))
Szerintem a liga annyira kiegyenlített hogy szinte bárki el tud verni bárkit....kis túlzással.
Falconsnál szimpatikusabb a Vikings nekem de a Bearsnél is :) Vikingst Allen miatt szeretem, szimpatikus a játék stilusa nekem meg a srác felépitése, mozgása, szeretem ahogy játszik, na meg Peterson :) Viszont hogyvanaz hogy a Texas elver olyan csapatokat akik a Raiderst Elverték előtte elég szépen, mostmeg a raiders ennek ellenére elpicsázza a Texast... Jó lett volna ha ezt a teljesitményt mutatjuk az évben és akkor nem itt tartana acsapat...
Igazándiból most semmire nincs szükségem:)) csak vicceltem, de azért köszi.Tudod van az a harctéri fosztogtás ami jó dolog csak éppen Btk-s katonai büncselekmény:))))
Week 16: Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts 24-31 Dallas Cowboys - Baltimore Ravens 24-33 Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 0-14 Detroit Lions - New Orleans Saints 7-42 Kansas City Chiefs - Miami Dolphins 31-38 New England Patriots - Arizona Cardinals 47-7 St. Louis Rams - San Francisco 49ers 16-17 Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers 31-14 Tampa Bay Buccaneers - San Diego Chargers 24-41 Denver Broncos - Buffalo Bills 23-30 Oakland Raiders - Houston Texans 27-16 Seattle Seahawks - New York Jets 13-3 Minnesota Vikings - Atlanta Falcons Washington Redskins - Philadelphia Eagles 10-3 New York Giants - Carolina Panthers 34-28 Chicago Bears - Green Bay PackersTV-s meccs 14.15 sport2
Week 16: Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts 24-31 Dallas Cowboys - Baltimore Ravens 24-33 Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 0-14 Detroit Lions - New Orleans Saints 7-42 Kansas City Chiefs - Miami Dolphins 31-38 New England Patriots - Arizona Cardinals 47-7 St. Louis Rams - San Francisco 49ers 16-17 Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers 31-14 Tampa Bay Buccaneers - San Diego Chargers 24-41 Denver Broncos - Buffalo Bills Oakland Raiders - Houston Texans Seattle Seahawks - New York Jets Minnesota Vikings - Atlanta Falcons Washington Redskins - Philadelphia Eagles New York Giants - Carolina Panthers Chicago Bears - Green Bay PackersTV-s meccs 14.15 sport2
Week 16: Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts 24-31 Dallas Cowboys - Baltimore Ravens 24-33 Cleveland Browns - Cincinnati Bengals Detroit Lions - New Orleans Saints Kansas City Chiefs - Miami Dolphins New England Patriots - Arizona Cardinals St. Louis Rams - San Francisco 49ers Tennessee Titans - Pittsburgh Steelers Tampa Bay Buccaneers - San Diego Chargers Denver Broncos - Buffalo Bills Oakland Raiders - Houston Texans Seattle Seahawks - New York Jets Minnesota Vikings - Atlanta Falcons TV-s meccs vasárnap 22.00 sport1 Washington Redskins - Philadelphia Eagles New York Giants - Carolina Panthers Chicago Bears - Green Bay PackersTV-s meccs 14.15 sport2