Bármit kérdeztem vagy nem , vagy angolul válaszoltak. Úgy tűnt, hogy csak a sablon szövegek vannak meg magyarul.
A feltételek szerint ha későn mondod le (bármi közbejöhet), bukod az egész pénzt.
Jobb egy internetes foglalás.
A limbával egy gondom volt, átutalással fizettem és a szállás +1/3-ot elvitték a bankok kezelési költségben. egyébként korrekt volt, de megérte volna kiugrani és kint befizetni.
Van lehetőség neten keresztül is foglalni, szerintem úgy érdemes.
Sajnos, nem tudom, mert utazási irodával voltunk, nekik nyilván olcsóbb, de holnapra megpróbálom megkeresni az kártyájukat, amin az elérhetőségeik vannak.
TAvaly mi limbáéknál foglaltunk szállást, minden OK volt, jól összevesztünk a házinénivel, felhívtuk limbáékat, másnap a nő olyan kedves és mosolygós volt, hogy csak na. Próbálj meg egy Monika Lukacova nevű nőt keresni a cégnél, beszél magyarul, a hivatalos cuccok angolul mennek (gondolom lehet németül is)
Üdv
Koszi, biztos meglesz. Meg gondolkodom a dolgon. Szombat Velky Sokol - ez tuti -, viszont vasarnapra lehet, hogy Dedinkybol indulnank. Ekkor meg ugye Stratena idealis megoldas. Tavaly 250 SK -ert aludtunk ott. Podlesok, akkor jo, ha onnet szeretnenk indulni.
Most hétvégén voltunk kint és úgy volt, hogy a podlesoki kempingben alszunk, faházakban, de a túravezetőink megnézték és inkább átfoglalták a szállásunkat a Hotel Cingov-ba, mert nagyon szemetes volt az egész. Pedig ők (a túravezetőink) nem a finnyásságukról híresek.
Egyébként szerencsénk volt az időjárással, mert amikor túráztunk éppen nem esett, csak amikor a Gyömbérre mentünk onnan át a Chopokra, de az 2000 m felett van és hó is volt rendesen.
Ha csak nagyon csunya idot nem josolnak, akkor jovo het szombaton Velky Sokol. Milyen volt az idojaras arra fele? Mert tavaly volt rola szo, hogy ott magas lehet a vizszint. Esetleg van meg ket hely a kocsiban. Szombat hajnali indulas, vasarnap este jovunk. Podlesokbsn van meg ilyenkor szoba? Vagy vegyuk egybol Stratenaba az iranyt.
Szia! Igen, hagyományos személyivel (bármelyikkel) át lehet menni. Egy feltétel van csak, hogy érvényes legyen.A vámosok a határról eltüntek, így nyugodtan jöhet be a sör, a benzin, a sajt..... Ja és érdekesség: minden kérdezősködés helyett megköszönik az igazolvány bemutatását és jó utat kívánnak.
Szia!
Lépj fel a www.met.hu oldalra és ott értelemszerűen el lehet jutni Poprádig. Ez az oldal jó közelítéssel 5 napos előrejelzést tud nyújtani. Jó túrázást...