Nem szerepelhet Harry családja a Harry Potter és a tűz serlegében - írja a cinematrix
"Nem lesz látható a negyedik Harry Potter-filmben, a Harry Potter és a tűz serlegében Harry gonosz nagybácsikája és nagynénje. A Vernon bácsit játszó Richard Griffithst és a Petunia nénit alakító Fiona Shaw-t megdöbbentette a hír.
Már elkezdődött a negyedik rész forgatása, és Fionával felhívtuk a producereket, hogy megérdeklődjük, benne leszünk-e, és azt a választ kaptuk: Ó, hát nem szólt senki, hogy nem? panaszkodott a brit The Daily Expressnek Griffiths.
A Potter-filmek mellett Az Álmosvölgy legendájából is ismert színész szerint a producerek azzal indokolták döntésüket, hogy a negyedik könyv túl hosszú, ezért a film nem Vernon és Petunia Dursley otthonában fog kezdődni, hanem rögtön Roxfortban.
Griffiths megpróbált JK Rowlingnál lobbizni, de arra a kérdésére, nem bukkanhatna-e fel Petunia néni, Vernon bácsi és fiuk, Dudley legalább valamilyen roxforti nyitott napon, nemleges választ kapott az írónőtől, így most már csak abban bízik, hogy a rajongók fellázadnak, és követelni fogják a Dursleyk szerepeltetését a filmben."
Akkor már ketten nyúzhatjuk mire asszociál OP-ről...:)))
Nagyon happy vagyok hogy jól haladsz A Disszertációval, csak így tovább, sietni kell, tudodmiért.:))) Egyébként Lórien is tudja miért... Azért, mert én marha türelmetlen vagyok.:))))))))
Na, hogy tetszenek az úticélok?:) Mindet kitaláltad?:)
Köstönöm a mailt, mindjárt meg is nézem!:) A disszertációval haladok, anyukám már kellőképp ideges is...
Lórien! Köszönöm... Még soha, senki nem mondott nekem ilyen szépet, hogy "drága, kedves vizi jármű". Megdobogtattad a szívem!:)))
Én is nagyon kíváncsi lennék rá, mire asssszociálsz OP-ről!
Igen, a német nyelvprof. az a minimum! De a felkészüléssel kapcs. én szívesen adok haladékot, amíg A Disszertáció el nem készül.:))))
Mért mire asszociálsz OP-ről? Én nagyon asszociatív vagyok, úgyhogy mailben barkochbázhatunk.:)))
Tényleg ilyen Sztregova? Nahát! Kár hogy én még nem találkoztam vele...:)
Jaj, mondtam már hogy már többször is megnéztem a Blow dry-t és AR hihhhetetlenül aranyos benne!:)))) A másik fodrász pasiról - a neve nem jut eszembe - meg mindig az Actually love jut eszembe... Tudjátok, Love is all around me...:)))
Ja, tényleg, te irodalmi Nobel-díjra pályázol... igen, amit eddig olvastam az esélyes... De még azért ki kell dolgozni a továbbiakat is... Ugye haladsz?
OP-t csak Lórien miatt írtam ki, ígérem abbahagyom.:))) Mostmár szvsz ő is érti, kiről van szó, úgyhogy maradok a P.-nél...
Az úticélokat szívesen elküldöm, bár a lista még bővülhet... Na akkor mail megy.:)
Szerintem, kedves Lórien, téged egyértelműen az zavart meg, hogy P-t P-nek olvastad! Pedig az nem úgy van ám, és nekem rögtön vágott is az eszem! Hát igen...BALKEZES VAGYOK!:) Merthogy P=3,14 Érted? Ha igen, akkor ejtsd ki, és megkapod Erzséb angoltanárát!:))) Egyébként az én angoltanárnőm is P, ha már itt tartunk, de ezt akár el is felejtheted, mert még összezavar! A mail megjött, de megint nincs villámnézet!:(
Dobcsi csak ne vessen szemet sztregovára, sztregovának elég az ő gyermeteglelkű férje!
Ja, és kérlek OP-t nem emlegessétek, mert én rögtön FR-re asszociálok, és hiányom lesz...
Kaphatnék esetleg egy listát, csak úgy magánlevélben valamelykőtöktől, az úticélokról? Lehet talányos mail is, szívesen találgatok, csak tudni szeretném, hová is megyünk!
Én természetesen irodalmi Nobel-díjat kapok a Rejtő-disszertációmra! Merthogy a mű tudományosan megalapozott irodalmi érték lesz! A némettel még bajlódom, majd leírom, mire jutottam:)))
A negyedik úticélt tudom, az ötödiket meg majd kitalálom. Mindjárt küldök mailt.:)
P. az angoltanárom. Ha úgy jbban tetszik, OP. Ez az original monogramja, de Kenu így is értette, gondoltam, te is tudod... DE nem PP! Őt meghagyjuk VV diktátornak.:))))))
Annak a négynek a sorrendjét én is mindig összekeverem. De majd megnézem, hogy Kenunak jó sorrendben adjam oda, és minőségi disszertációt tudjon írni belőle.:)
Szvsz a Nobel-díj egy karnyújtásira van tőlünk.:)))))))) Lehet hogy nem ártana beszerezni egy svéd szótárt, hogy mire megyünk, rendelkezzünk a kellő nyelvtudással.:) Mert mint tudod, én még csak a Varázsfuvolát láttam eddig svédül, de az nem volt túl nagy élmény... Kenu esetében megelégszünk a perfekt német nyelvtudással:)))), a svéd úgyis angol-német keverék...:(((
Sztregova nem könnyelmű nő-típus? Bár mondjuk ő már rendelkezik egy gyermeteg lelkű férjjel.:))))))) Tényleg milyennek találtad Sztregovát? Szimpatikus?:) És Sztregova, te mit gondolsz LórienrőL? Tényleg van gyereked, vagy gyermeteg lelkű férjed mellett per pillanat még nem aktuális a dolog?:)
Kenu: Majd közlöm P.-vel hogy vigyázzon a Keanu-mániásokkal.:)))) Örülök hogy haladsz a disszertációval, el sem tudom mondani mennyire fantasztikus érzés, hogy mindketten Rejtővel foglalkoztok! Egyébként lesz egy Rejtőről szóló film a Filmmúzeumon, még nem tudom mikor, de majd utánanézek, azaz informálódok.:))))
Ja és kiolvastam tegnap az egyiptomi könyvecskét, és képzeljétek, van egy olyan rész, ahol folyamatosan Félkegyelműznek.:))) És apukám teljesen oda volt, amikor közöltem vele, hogy szerepel a könyvben egy Tura nevű helység, ahonnan a márványt szállítják...
Küldtem mailt, KENU. Mind2 címedre.
Hát igen, kedvesem, ez azér tényleg túlzás volt :)))))) Valóban eléggé mániákus vagy :)))))
Neeem, sztregovának már van férje, és ahogy hallom, nagyon boldogok együtt, úgyhogy ha férjecském nem vet rá szemet, akkor nincs gáz. Mert sztregova nem az könnyelmű nő-típus. Legalábbis én így láttam.
Nem, még nem hallottam semmiféle új fórumtervről.
Jenő, hát micsoda kérdés, persze, hogy tudom! Méghogy ez ne rémljene... vagy őőő, mind1, érted. Sőt, egy negyediket is tudok! :)) Majdnem ugyanott van, és hozzávetőlegesen ugyanolyan mesésen szép. Ahol úgy égettük magunkat, megkérdeztük, hogy hol a templom, tudod...
Ne aggódj, sok csokit eszem. Kicsit unatkozom, ebben a kórházban nem lehet semmi se csinálni, így aztán jobbára csak olvasok. Kiolvastam az elveszett cirkálót, aztán rádöbbentem, hogy előtte a Piszkos Fred közbelép Fülig Jimmy őszinte sajnálatára van. De csak a végén döbbentem rá, mert már annyi volt az utalás a Brigittára, meg a Na mi újság, Wagner úrra, hogy képtelenségnek tartottam, hogy ez ne legyen megírva valahol. Aztán rájöttem. :)
Jaj, de olyan szép Paris, meg Köln! És ha már itt tartunk egy ötödiket is tudok! Méghozzá nagyon is elérhetőt :))))))))) Ezt muszáj kitalálnod. De magánlevélben, légy oly drága!
Lehet, hogy hülye kérdés, de ki az a P? Ugye nem PP?
Ja, aber Jenő, was für ein Genie bist du!! KENU muß lesen üben! (Ich hoffe, meine Sätze sind verständlich...)
Na, KENU, mire jutottál? Hogy kell ezeket kiolvasni? Írd le fonetikusan :))) Hopp, egyet nem tudhat. (mellesleg én se tudom...:)) ) Nem baj, próbálkozzál! Ja, és persze fordítsd is őket ;)
Jaja, te bizonyítod a krumpli mindenféle (még nem létező) hatását is, és akkor mindketten Nobel-díjasok leszünk :) Eeeezaz :))))) KENU? Te mivel lesze Nobel-díjas? Hát a Súrnőknek akkor már minimum Nobel-díjasnak kell lenniük, mindünknek! :))
Hát igen, "az idő galleon, öcskös!" Az idő galleon...csak tudnám, hogy jön ez most ide!:) Mindegy. Azért jól hangzik... (Jé, a galleonban benne van NEO! Na, jó, azt hiszem, kicsit mániás vagyok...:)))Egyébként azóta már haladtam, csak úgy pörögnek az események és a megállapítások, befejeztem az ötödik oldalt!:)
Nagyon örülök, hogy Kenuka első az újságban! Tényleg, elmesélheted P.-nek, milyen Keanu fan egy barátnőd van!:) Asszem, hétfőn nézzük meg a filmet, de nem bizti.
Lórien! Sztregova nem mesélt neked valamit az fórumozós terveiről??? Egyébként, kedves Lórien, nem akarnál nekem még egy utolsó mélt küldeni, hátha most minden sikerül???
Jujj, Lórien, már ilyen jó viszonyban vagy Szregovával? Azért vigyázz, nehogy Dobcsi szemet vessen rá...ha már Sztregovának ilyen szimpatikus Dobcsi...:))))
Egyél sok csokit, hogy Károlyka kellőképpen életerős legyen! Látod, már tudományosan is bizonyítják! A krumplit meg majd én fogom, és akkor már ketten leszünk Nobel-díjasok.:))) Na, mit szólsz?
Jaj, és rájöttem a Köln és Paris utáni harmadik úticélra. Kíváncsi vagyok kitalálod-e. Arra gondolok, amiről megbeszéltük hogy odaköltözünk, mert olyan szép... Ha nem rémlik, majd segítek...
Kenu, tényleg ennyire tetszett tesódnak az a Kenuka kép? Mikor nézitek meg?:))) Jaj, megnéztem a trailert, olyan édi!:))) És az english újságban, amit P. adott, van mozíműsor, és Keanut írják elsőnek...:))) Remélem most örülsz...
Gépelni szívesen gépelek, csak haladj! De most tényleg, mert az idő pénz...:))) "Zeit ist Geld", hogy úgy mondjam... Csak hogy gyakorold az olvasást ezen a gyönyörű nyelven...
Igen. Ezt én tudom magamtól is :)) A csoki boldoggá tesz :))) Főleg, ha mindig van.
Igen, az sztregova volt, nem én. Nekem még szép, hogy szimpatikus Dobcsi. :))))
"Finn tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a terhesség alatti csokoládéfogyasztás boldog, kiegyensúlyozott és életképesebb újszülötteket eredményez. A táplálkozástudományi szakértők azonban szkeptikusak, - sőt, a csokoládégyárak is - és óvják a kismamákat a túlzott édességfogyasztástól"-írja a Velvet
Hallod Lórien???
Egyébként elhiszem, hogy neked szimpatikus Dobcsi, hisz mégiscsak a felesége vagy! Nem sztregovának szimpatikus véletlenül???:)))
Igen, hát megbeszéltem vele egy talit, hogy hát azért egy leendő anyát mégiscsak öröm látni :) "Dobcsi" igazán szimpatikus. Mint kiderült, nem szereti, ha Dobcsinak hívják. Ez újdonság nekem, mert itt mindenki csak így emlegeti.
Arról a képről elhiszem, hogy a nővéred ezt mondta :)) Arra nem is lehet mást mondani. Csak az a kár, hogy ez az álmodozó nézés nem nekünk szól ;)))
Már ilyen jó barátságban vagytok Lóriennel, sztregova???? Nem is tudtam... Na, és Dobcsi, hogy tetszik??? Gondolom, őt is megismerted, ha bent voltál a kórházban, ott kellett lennie neki is, mert velem nincs, az biztos!:((( Gerzsonka bőg is egyfolytában, de mit tegyek? Elég apás szegénykém... Azt hiszem, legjobb lesz, ha holnap én is meglátogatom Lórient a kórházban!
Meséltem már nektek, hogy nővérkém szívét megdobogtatta Kenuka? Tudjátok, betettem háttérképnek azt az "álmodozós, falnakdölős képet", és tesóm azt, mondta, hogy:"Megdobogtatta a szívem..."
Hát igen, mégiscsask az én nővérem!:)))
Ja, és azt mondta, hogy megnézi velem a filmet, úgyhogy...totál happy vagyok!
Jenő! Én haladok, de te meg készülj föl, hogy gépelned kell!:)
Megyek is...alkotni!:)))
Jé, milyen érdekes, én most voltam bent Lóriennél a kórházban látogatáson, most érkeztem haza, és bizton állíthatom, hogy "Károlyka" nem született meg. Még meg is hallgattam, ahogy dörömböl az anyja hasán. Azt persze meg kell hagyni, hogy nagyon erőszakos lányka lesz.
Nem tudom, ki az a VV diktátor, de hogy értesülései tévesek, az hótziher.
Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladsz! Hát perrsze hogy értem!:))) Csak így tovább, minél tempósabban, tudodmiért.:)))
Egyébként most beszéltem VV diktátorral telefonon, és ő is megerősítette a hírt, hogy Károlyka megszületett, ő pedig biztosan nem téved... Azt mondta, hogy Lórien biztos csak titokban akarja tartani...:)))
Csak, hogy stílusos legyek: Én is nagyon kíváncsi vagyok a kis zöld nemtudommire!:)))
Piszkos Fred jöhet, most amúgyis beindultam Rejtőre, mármint disszertáció ügyileg! Már az ötödik oldalnál tartok, Jenő! Csülök,(ugye, tudod, ki az a Csülök???:))) Na, jó csak vicceltem!:)) eljutott oda, ahová el kellett jutnia, és tudomására jutott az, ami tudomására kellett, hogy jusson...:) Érted?! Remélem, igen!
Tőled pedig bocsánatot kérek, kedves Lórien, de Jenővel úgy beszéltük meg, nem lenne jó, ha időnekelőtte lelőném neked a poént! Sajnálom.
Merthogy nagyon poénos lesz ám ez az én kis disszertációm. Meg persze Jenőé is, hisz ő a szakértő!
Jenőkém! Ha féretájékoztattalok Károlykát illetően, kérlek, bocsáss meg! Én csupán VV diktátor szavaira hagyatkoztam!
Nem, még nem született meg. Még itt ficánkol a hasamban. Nem lett koraszülöt. Borbál rosszul informált, de nem is informálhatott helyesen, mivel jelenleg nem tartózkodunk együtt, én bevonultam a kórházba, és nem tud rólam semmit. :))
OKOK :)) Elveszett cirkálót kiolvastam, most jön a megkerült. :))
De mostmár biztos megszületett, ugye? Borbál úgy informált, hogy tegnap születik meg, és ő csak tudja merhogy együtt laktok... Szóval mit szólt Dobcsi????:))))))))
Eldöntöttem, a lista ráér, olvass Rejtőt!:))))) Akkor Borbál beleáshatja magát a Piszkos Fred-sorozatba.:))))))))
Olllyan kíváncsi vagyok a kicsi zöld tudodmire! Lehet hogy megkérdezem Nórit, hogy milyen...:))) Amúgy tegnap 7 mailt küldött nekem (meg neked is, gondolom tudsz róla:))))
Nos, a kislányom még NEM született meg, nem tudom miről beszélsz.
Ő, nem, most az elveszett cirkálót olvasom. Jaaaj, úgy imádom :)) Télleg, KENU olvasta már a Piszkos Fredeseket? Én személyes egyik kedvenceim, főleg a Kölyök :)) (OKOK, én ilyen romantikus lélek vagyok:))) Szóval ha még nem, akkor azoknak álljon neki.
Még nem állítottam össze a listád, most Rejtőt olvasok. Dönthetsz, melyik a fontosabb, mert én azt csinálom :)))) (most megfogtalak, mi?)
A kicsi zöld tudommi egyébként Nórinak tetszik :))
Nagyon kíváncsi vagyok a kicsi zöld Tudodmire...:)))
És egyet értek, én kék dolgokat nem szoktam kritizálni, nekem főképp a rózsaszínnel van bajom...:)))
Jaj, Piszkos Fredeset? Az jó! Főleg Wagner úr!:))) Képzeld Kenu kiolvasta A három testőrt, szerinted melyik Rejtő-könyv vándoroljon hozzá ezután?:)
A listámmal kapcs. csak semmi gonoszkodás, mert különben cenzúrázom!!!!!!!
Jaj, és gratulálok Károlyka születéséhez! (Amennyiben még nem született meg, úgy előre, de úgy értesültem Kenutól hogy ma lesz ez az örvendetes esemény...) Dobcsi mit szólt a kislányához?:))))))))))
Most már meg tudom nyítni, csak épp azt írja ki, hogy nincs villámnézet...:((( Nem értem.
Az álmomban én is a kékszínes dolgot értem a lekevésbé, hisz tudom, hogy kedvenc színed a kék. Nekem is!
A jelenetet majd holnap jobban körülírom, hogy ráismerj, ám most megyek aludni, mert álmos vagyok!
Szió!:)))
A skizo-ra. Arra nem emlékszem... az a jelenet mikor volt, KENU?
Érdekes álom. Nos, sztem a könyv változása semmit se jelent, mert az álmokban minden változik. De ez a "jaj, ne, már megint kék", ez nagyon nem hozzánk való felkiáltás, se Rejtőhöz, se hozzám, mivel mindkettőnk kedvenc színe :))
Úgyhogy nem tudom.
A kicsi és zöldet majd meglátod, KENU. Ha csak jövő szerdán talizunk, akkor majd akkor. Ja igen, Rejtő is csak akkor fogja látni. :) Sztem tuti.
Télleg, most én is nekiállok olvasni valamit. Valszeg valamelyik Piszkos Fredeset... vagy légiósat. Azokat nagyon imádom :)))
Háááát... a listával kapcsolatban erős fenntartásaim is vannak. Tényleg... Döncike ugye végül nem került föl? :)) Na jó... majd megalkotom ám én a te listádat... :))) hehehe :)) (gonosz mosoly, kézdörzsölgetés)
A skizo-ra. Arra nem emlékszem... az a jelenet mikor volt, KENU?
Érdekes álom. Nos, sztem a könyv változása semmit se jelent, mert az álmokban minden változik. De ez a "jaj, ne, már megint kék", ez nagyon nem hozzánk való felkiáltás, se Rejtőhöz, se hozzám, mivel mindkettőnk kedvenc színe :))
Úgyhogy nem tudom.
A kicsi és zöldet majd meglátod, KENU. Ha csak jövő szerdán talizunk, akkor majd akkor. Ja igen, Rejtő is csak akkor fogja látni. :) Sztem tuti.
Télleg, most én is nekiállok olvasni valamit. Valszeg valamelyik Piszkos Fredeset... vagy légiósat. Azokat nagyon imádom :)))
Háááát... a listával kapcsolatban erős fenntartásaim is vannak. Tényleg... Döncike ugye végül nem került föl? :)) Na jó... majd megalkotom ám én a te listádat... :))) hehehe :)) (gonosz mosoly)
Hova külted, kedves Lórien, ha megkérdezhetem? Nem találom sehol, de még keresem.
Gratulálok, hogy megértetted arövidítésemet, egyébként most egyáltalán nem akartalak szívatni, csak lusta voltam kiírni. Egyszer majd neked is megmutatom, csak légy türelmes!:)
Az én kedvenc jelenetem, amikor Keanuka kávét/teát oszt a csasziknak.:))) Neked az hogy tetszik?
Az álmom a következő volt:
Megvettem magamnak a HP6-ot, ami egy marha vastag kék könyv volt, egy marha ronda Harryvel a tetején... Bevittem nektek megmutatni a suliba, és te valmi olyat mondtál, hogy:"Jaj, ne már megint kék?" A következő kép, amire emlékszem, hogy otthon mutogatom a könyvet apukámnak, ám a könyv ekkor már nem kék és vastag, hanem fehér és vékony, mint egy diákkönyvtár könyv. Az elején egy fénykép van rajta Dani és Rupert...
Szerintetek, ez mit jelent???
Lórien, ugye, nem gondoltad komolyan, hogy én megtudnám nézni a Mátrixot, KÉP NÉLKÜL??!!
Egyébként mi van meg, ami kicsi és zöld???
Kenu: Igazán értékelem, hogy RD-t írsz... Lórien, ne aggódj, majd te is megnézheted,- eddig sajnos még én se sokat láttam belőle - de csak ha kész lesz... addig Borbállal elolvastatok még egy pár könyvet...:)))
Szerintem is meséld! Je suis tres curieuse!:)))
A kedvenc jeleneteim benne vannak a pontokban, vagy az azutáni egyéb hozzászólásaimban... Mondom a végén a nézése nagyon megfogott...
Lórien: Megvolt? Ugye jó lett?:))) Olyan kíváncsi vagyok!!! (lásd fent)
A listámat pedig megalkothatod, de télleg olyanokat tegyél bele akiket bírok, mert a tietek is olyan, különben cenzúrázom...:)))
Elmenni elment, de nem tudok küldeni vissza mailt, pedig írtam, mert vsszadobta, betelt a ládád. Nem baj, írom másra.
Kedvenc jelenet? Hát nem tom. Passz. Bírom, amikor a kórházból fölhívja. Vagy a végén a búcsúzkodós jelenet. És nektek?
Képzeld, megértettem a rövidítésed :)) Mondjuk ezt a mondatot annyiszor hallottam már, amennyiszer sztem a nevemet nem mondtam ki még életemben, úgyhogy fura lett volna, ha nem jövök rá :)) Dehát én mit kezdjek vele, úgyiscsak Jenőnek mutatod meg!