Keresés

Részletes keresés

Fafara Creative Commons License 2003.08.26 0 0 800
Fafara bír fogalmazni jól, magyartalanság rullah. bocsi :) a lényeg ugyanaz :)
Előzmény: Fafara (795)
Mike McCready Creative Commons License 2003.08.26 0 0 799
Nehany fan site-on mar kompletten hulyenek nezik azokat, akik jegyet vettek a koncertre...
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 798
..azért szomorú, hogy kacsa :(
Előzmény: Lord Sage (796)
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 797
de ez annyira átverésnek tűnik, hogy már gyanús, hogy igaz! ;))
persze, hülye, aki jegyet vesz ennyi infó után.
Lord Sage Creative Commons License 2003.08.26 0 0 796
And we got "semi-official" confirmation that the GNR studio is working on producing music and that Dizzy got called back to the studio, from Dizzy's aunt.
From those that called Sanctuary we got confirmation that Hungary is a hoax, and that there would be a statement on GNRONLINE about it.
Fafara Creative Commons License 2003.08.26 0 0 795
gondolkodjatok már egy kicsit
felbukkan hirtelen egy fiktív "cég", amelyik csupán egy plakáttal. nézzük a plakátot. már a jóval kisebb koncertek plakátjai is tele vannak a szponzorok, médiatámogatók logóival, itt semmi. fura módon a jegyek korlátozottak, és csak bizonyos ideig lehet kapni őket. ráadásul enyhén szólva röhejes helyen. a koncert helyszíne még szánalmasabb. kb. mintha a saját kertünkben hírdetnék exkluzív meshuggah koncertet.
valaki piti összegért kinyomott pár plakátot, szétszórta, a neten is írogatott ide-oda, hogy terjedjen a hír, ami villámgyorsan terjed is. a sok hülye megy jegyet venni, aki az egész mögött áll, meg szépen idő előtt megpattan a pénzzel. számoljatok. ha csak ötezer hülye vesz jegyet...
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 794
hát nem nagyon tűnik annak...
de volt már itthon meg nem hirdetett (hasonló) Sheryl Crow koncert is itthon pár éve.
Előzmény: Rokakoma (792)
rage Creative Commons License 2003.08.26 0 0 793
Ehh.

Na, ilyet én is tudok
Legyen mondjuk a Keleti pályaudvar parkolója
Sötét napszemüvegben leszek, hosszú fekete kabátban, amiben a jegyeket tartom
Eredeti jegyek lesznek, szép színesek , majd meglátjátok

Én csak 8 ezerért adom majd, mert rendes vagyok.
De siessetek, mert kevés van, korlátozott példányszámban, ugyanis este kifogyott a nyomtatómból a festék

Előzmény: Rokakoma (792)
Rokakoma Creative Commons License 2003.08.26 0 0 792
A jegyeket a lurdy mögött, egy asztalon árulták, legalábbis az mondta a mandulaárus néni negyed hatkor, mire én odaértem a családommal. Mennyire lehet komoly egy ilyen dolog?
DaySleeper Creative Commons License 2003.08.26 0 0 791
ha esetleg mégis lenne koncert, írjátok be, mert rohanok jegyet venni! :)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.26 0 0 790
Egy külföldi fórumon valaki írt nekik, és azt írták vissza, hogy nem lesz koncert.

Aztán persze lehet, hogy a sajtó közleményben mást mondanak.

Előzmény: A PROFI (789)
A PROFI Creative Commons License 2003.08.26 0 0 789
Én írtam a Sanctuary Records-nak, leírtam a szituációt és várom a válaszukat, hogy megerősítsék vagy cáfolják a koncertet.
Ma reggel indulok Budapestre a végére járni ennek az egésznek. A hivatalos sajtóközleményig viszont szerintem legyen mindenki óvatos!
kicsike1 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 788
Amit a BLAHA sarkán, a CORVIN mellett is láttam a SAJÁT SZEMEMMEL!
Ez egy ki@@szott nagy átverés lesz, sajna. Mármint a GNR european management lekötötte, de AXL stábja nem. AXL meg nem is tud az egészről, még hogy Budaörs! "Azt eszik vagy isszák??"
Egy plakátot azért jó lenne szerezni...
Előzmény: alexrose1972 (787)
alexrose1972 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 787
Néhány érdekes fénykép...

www.alexrose.hu

Előzmény: SpinyNorman (786)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.25 0 0 786
Én meg most olvastam a gonetohell-en, hogy a GN'R management megteszi a szükséges jogi lépéseket. Szerintem most mindenki kivár, mi lehet az igazság...
Előzmény: Qkac (785)
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 785
Igen, onnan az előbbi idézet. Azóta én is beszéltem a csávóval, és megerősítette hogy holnap lesz a sajtótájékoztató.
Előzmény: Artension (784)
Artension Creative Commons License 2003.08.25 0 0 784
Bocs, és a megadott telszámon érdeklődött már vki?
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 783
Szerintem sokan nem is tudják, hogy Axl az egyetlen eredeti tag, ezért is van esély teltházra. Állítólag a Hungaroringen már eladtak 3500 jegyet.
itt a plakát, ha valaki nem látta volna.
Előzmény: SpinyNorman (782)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.25 0 0 782
Nekem ugyanezt mondta. A leggyengébb lánszeme az érvelésnek, hogy "biztos teltházat akarnak, ezért kaphatók csak korlátozott ideig a jegyek". Én ugyan nem tudom, hogy a budaörsi reptéren mennyien férnek el, de gyanítom, még egy igen intenzív reklámkampánnyal sem lenne telt ház, figyelembe véve, hogy a zenekar jelenleg majdhogynem underground. Amúgy a www.heretodaygonetohell.com-on van egy link, ott látható letépett plakátos felvétel - ez mindenképpen valódinak tűnik, a kérdés csak az, mint már előttem is megjegyezték, hogy ki készítette a plakátot... Majd csak kiderül, mi is ez.
Előzmény: Qkac (780)
yeta 2 Creative Commons License 2003.08.25 0 0 781
Srácok! Láttam az új felálású Gunst az MTV-n.
Egy hasonló koncertért nem adnék ki 12000 forintot. Axel halvány árnyéka önmagának.
Hangja mint a malacnak akit ölnek és qurvára semmi köze a mostani bandának a Guns n Roseshoz.
Kövezetek meg érte, de én inkább várom a Velvet Revolvert, mert sokkalta jobban szól, ütősebb és ott játszik a hajdani Guns lelke, Slash.
Slash nélkül a Guns nem ér egy forintot se, főleg a mostani felálásba.
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 780
"Öt perccel ezelőtt hívtam fel a már említett információs vonalat. A vonal másik végén egy segítőkész úr (a nevét nagy izgalmamban elfelejtettem) készségesen válaszolt néhány kérdésre.
Az általa elmondottak szerint a Guns n' Roses Budapesten kezdi meg Chinese Democracy turnéját. A koncert előtti sajtótájékoztatóra 5-600 újságírót várnak a világ minden tájáról. A turné egy teljesen új konstrukció lesz, nem egyetlen koncertszervező cég szervezi a világkörüli turnét, hanem minden kontinensen egy-egy. A már korábban említett GNR European Management kft.-nek sikerült elnyernie az európai szervezési jogokat, éppen ezért lesz az első koncert Magyarországon. Ezt a cég elsősorban annak köszönheti, hogy egyik tagja már korábban is részt vett Guns n' Roses projektek szervezésében, ezért a zenekar menedzsmentje rábízta az európai szervezést. Egy kis csúszás miatt a plakátok hamarabb az utcára kerültek, így láthatták sokan azokat Budapesten, noha a televíziók és rádiók még csak ezután kezdik meg a reklámot.
A Guns n' Roses biztos teltházat szeretne, ezért a jegyek csak korlátozott ideig kerülnek értékesítésre. A fennmaradó jegyeket a környező országokban értékesíti majd a menedzsment.
A koncert honlapja most készül, a napokban az is elérhető lesz!"

//newera.fpn.hu

Előzmény: Axl (777)
2beavis Creative Commons License 2003.08.25 0 0 779
"Egy plakátot azért hazahoztam... :)"
Be tudnád scannelni, és kirakni vhová?
Lehet, h nem kamu, csak elírás: egy Chinese Demokracy nevü tribute band foig koncertezni, és véletlen egy 0-val többet írtak jegyárnak :)
Axl Creative Commons License 2003.08.25 0 0 778
Bocs, késő van, nem tudok igazán fogalmazni, szórólap alatt természetesen plakátot értettem, és az első mondat sem volt éppen a magyar stilisztika gyöngyszeme, de lényeg, hogy szerintem érthető voltam. Én nem akarok senkit letörni, de ez így több, mint gyanús.
Axl Creative Commons License 2003.08.25 0 0 777
Körülnéztem külföldi website-okon, semmi hír a parkoló annyira gyanús hogy az elképsztő, szóval olyan 95% a valószínűség, hogy vki átver minket.

Gondoljunk csak bele. 12000 ft-ért elad mondjuk 200 db jegyet, ami testvérek között is 2400000 ft. Mondjuk gyártott 500 db szórólapot, aminek nem hiszem, hogy az előállítási költsége nagyobb lenne 1000 ft-nál. Nyer rajta nem is kevés pénzt, majd boldogan hazamegy, csak ezzel van 1-2 probléma.
1. Nyilván a (feltételezett) 200 bepalizott közül legalább 1 feljelentést tesz a rendőrségen.
2. Ez személyleírást tud adni a rendőrségnek.
3. A rendőrség le tudja nyomozni a számot.
Szóval ha valaki a pénzünkkel játszik, csúnyán ráfaraghat.

További ellenérvek:
1. Miért Magyarországon koncerteznének először?
2. Miért csak most lettek nemrég felragasztva a plakátok?
3. Miért pont Budaörsön, és miért nem mondjuk a PeCsában vagy a Millenárison...stb.
4. PARKOLÓ (no comment...)
5. Korlátozott ideig kapható jegyek? Miért? Csak nem azért, hogy a rendőrségnek és a rá vadászó embereknek nehezebb dolga legyen, ha 26-án mégse lesz koncert? De.
6. Miért nincs hír semmilyen hivatalos website-on?
7. Miért nincs reklám? (sőt, semmilyen hírforrás?!...még interjúban sem...)
8. Tommy Stinson épp szólózik.
9. Miért nincs hír az új albumról?
10. Ki a szevező? Nem a concerto (Summer Rocks), nem a Sziget szervezői, nem az álatalam ismert metalszervezők (Zero & BMC), tehát ki? Vagy mi? :)

...és így tovább, lehetne még sorolni. Úgyhogy én asszem inkább kimegyek ebből a pénzből (már ha lenne, ha-ha) a Gorgortoh, Hypocrisy (és Dimmu) és MayheM szentháromság-koncertekre, mert az nem zsákbamacska. Sajnálom, h. valaki ezzel szórakozik, azt meg még inkább, ha tényleg lesz koncert, csak a szervező és a management ennyire ügyetlen... Bár erre szinte semmi esélyt nem látok, én mindenesetre nem veszek jegyet... Egy plakátot azért hazahoztam... :)

Axl Creative Commons License 2003.08.25 0 0 776
Átverés... Valaki ismer magyar koncertszervezőket? Mert meg kéne kérdezni őket. Ha nincs turné, kötve hiszem, h. Mo-ra jönnének először. Én csak 2 black metal-szervezőt ismerek, nekik ugye gőzük se lehet az egészről... Sajna. PARKOLÓBAN?! Rendőrt kéne hívni, komolyan. De mindjárt megnézek 1-2 külföldi site-ot, hátha okosabb leszek. 12.000ért mondjuk nemtom, hogy megyek ki, ha mégis lesz, de csak összeszedem a pénzt... De ahhoz ennél biztosabb infók kellenek.
Előzmény: SpinyNorman (770)
Qkac Creative Commons License 2003.08.25 0 0 775
jáj, de szép lenne...
Alexander the Great Creative Commons License 2003.08.24 0 0 774
hát nem azért fiúk de szerintem ez egy bazi nagy kamu.

ez a zenekar legutóbb nem a rock in rió III fesztiválon lépett fel 300.000 ember elött?
most meg a lurdy ház parkolójában lehet jegyet venni rá?:)

zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 773
30-ig van pár nap, érdemes kivárni, hátha többet megtudunk.
Előzmény: Masek (772)
Masek Creative Commons License 2003.08.24 0 0 772
az egész rákóczi út ki van plakátozva 2 fajta plakáttal...
de ha mégsem átverés lemaradunk a jegyről.
dilemma a köbön!

hi.

Előzmény: zAcsKO (771)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.24 0 0 771
Állitólag kedden lesz sajtótájékoztató.

Szerintem ez egy rohadt nagy átverés, nagyobb csalások is voltak már ennél.
Gondolom csak azért egy hétig lehet jegyez venni, hogy aztán gyorsan el tudjanak tűnni a pénzzel.

Előzmény: SpinyNorman (770)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!