de eléggé nyilatkozott a méled (amíg rájöttem mire gondoltál, addig megőszültem :) )....csak most már látod az én helyzetemet is, gondoltam újra nyilatkozol....hm?????
úgyláccik ezen a héten valami lélekérzékenyitő virus fertőz a topicon belül...figyelembe véve forest reagcióját, asszem jó paulánykám, hagyjuk békibe az egészet...
édes paulinnyám, eszt a simabeszédű uhrinista szofista szóforgácsolást az én szivacsosodó elmém nem birja érteni...millen nyilatkozatra várnál? a mélylem nem nyilatkozott eléggé?
igen, isten éltesse a husikámat, a baj csak az, hogy SALLYNEK VAN SZÜLINAPJA!!!!!!!!!!!!!
:)
pancser
béla, igen, elég lesz az a 42. a baj a hétvégével az, hogy ugyebár holnap sokakkal kell csókolóznom. ezentúl délután nekem (is) kell tutujgatnom a mestert, ezenkívül rámbízták a színdarab szerevezést is..........és ezért nem tudok nyilatkozni! most mi legyen? teszel ezirányú nyilatkozatot? (merthogy a hajlandóság az igen kimondására igencsak meg van bennem!!!)
Nade kérlek, paulina, mint az antiuhrinista szekszció önkezűleg mekkválasztott tej- és sörhatalmú tiszteletbeli elnöke? Tudd meg, hogy nekem elveim vannak! (hogy b..ná meg!)