Hát, szerintem meg a NOVA ROCK-on is pont annyi lesz jövőre az esélye, hogy fellépnek, mint a Szigeten. Azaz nulla! Sőt, talán még a Szigetre 1%-al nagyobb lehet az esély, mert akkor vannak éppen európában. De! A Sziget meg már rég nem a rock-ról szól, mint az elején, hanem egy multikultúrális esemény, ahová faszom Pink és tsai "szolgáltatja" a nagyszínpadon a világzenei rockzenét... No comment!
Ha meg nincsenek júniusban európában, akkor megnézem én a NOVA szervezőit, hogyan tudják azt a bűvészmutatványt megvalósítani, hogy hirtelen odevarázsolják őket. Azt meg kétlem, hogy annyi pénzük lesz, hogy emiatt a Maiden átszervezze a turnéját... De, hát nem kell itt szomorkodni, valamelyik közeli városba el kell menni, és kész!
Hát a július és augusztusi európai időpontok sajna a NOVA ROCK 2008 szempontjából nem jó, mert az június közepén lesz!!!!!! Úgy, hogy a szervezőknek már most intézkedni kell ha akarnak Maident a NOVA ROCK-ra.
Nálunk meg nagyon kevés esély van rá , főleg a Szigeten vagyis itt semmi!!!!!!
Azt csak úgy kiírták, ellenben ennél izgalmasabb az, hogy aztat írják, hogy július-augusztus környékén Európában fognak portyázni és így tökéletes lenne neki kis egy Szigetes parti!
Engem egy dolog zavar. A banda honlapján van a hivatalos plakátja a turnénak. Alul az van: Iron Maiden-Killers-Number of the Beas-Piece of Mind-Powerslave-Somewhere in Time-Seventh Son of the Seventh Son. Most akkor csak három albumról játszanak, vagy hétről. Nem mindegy, mert ha a kötelező számaikat beveszik az első négy albumról, akkor nem sok hely lesz a többinek a háromról. Igazából engem csak az érdekel, hogy a Wasted Years-et, a Stranger in a Strange Land-et, és a Heaven Can Wait-et játszák.
ja, bevállaltam a bécsi megadeth-et, meg metallica-t. azok már júni vége, júli elején voltak, a június eleji maiden sajnos túl korai lett volna azzal a lábbal... de sebaj, ahogy látom 2008 elég erősnek ígérkezik. és mi van ezzel a bozsik stadionos koncerttel, ahol gyűrűt is lehet kapni?! lemaradtam valamiről???? :-DDDD
lazán 5 kontinens 20 országában, (Ázsia ) India, Japán, Észak-Közép-Dél-Amerika és Kenguruk földje!!!!!
2. rész:
május vége-június tovább Észak-Amerikában
3. rész:
július-augusztus júropíen stadion- és fesztivál-túr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha jól értettem az első kanyarban egy Eddie(2 Minutes)-Maiden festéssel pingált Boeing 757-tel túrják az égboltot, a "joystickot" Bruce kezeli a 80.000 km-es égi autópályán!!!! Nem tudom, a jobb vagy baloldalon-e:))))))))))))
Az ígért Egyiptom-színpadkép lesz felépítve, de lesznek részletek a Somewhere-színpadból is!!
2008-ban DVD: Live After Death+Maiden England-ot is tartalmazni fogja ( részben, vagy egészeben? )
Nem olyan csúnya dolgok ezek... :))))))))))))))))))))
Rod is making his radio debut on a friend's Metal Show "House of Rock" in his home town of Brighton on Monday Sept 10 at 10pm - full broadcast and repeat details are below.
This new show on online Radio Reverb is being hosted by one of his best mates, Mike Weatherley, who also happens to be the Tory candidate for Hove - but more to the point a fervent and knowledgeable metal fan. Rod first came across him when Mike was the candidate for Barking at the 2001 election and contacted Rod asking if Maiden would play on the roof of Virgin Records on Barking High St in support of his campaign!!! Naturally, not wishing to get the band involved in the machinations of the political world, Rod informed him that Maiden would be "out of the country". However Rod was intrigued by a candidate who was a metal fan and they met up shortly afterwards when Mike moved back to Brighton and have since attended many local and other Metal gigs together, large and small, including Mike going to the isolated Hungarian town of Debrecen to see Maiden ...on his honeymoon! Thankfully his Brazilian wife, Adriana, is also a metal and Maiden fan. They will be chatting about Rod's experiences in the world of metal during the 60 min show and playing some of their favourite tracks.
House Of Rock On the radio 97.2 and on the net www.radioreverb.com Broadcasting time is 10pm Monday night - and repeated during the week. Check www.radioreverb.com for times.
Ez a cikk nem csak nekünk fanoknak szólt, igy van és meglepően pozitív dolognak tartom, hogy olyan médiumban jelent meg ami elég sok emberhez juttatta el a zenakart.
Elsőre Vagdalthús jutott eszembe, mikor megláttam az írást.
Igen jó vételre tettem szert, a Live at Donington dupla koncert CD-t 2508 Ft-ért rendeltem meg a heavymetal.hu-n és vettem át tegnap a Dark Shopban. 2 cd + a másodikon a nótákon túl multimédiás rész koncertvideókkal + ami még ilyenkor elképzelhető.
A várva-várt jövő évi turnéval kapcsolatban újabb híreket pendített meg az Iron Maiden legénysége...
..., miszerint már az év első hónapjában beindítják a "Vasszűz gépezét"!
Nyilván, ahogy idén is, a Bruce Air "hathatós támogatásával" nyit a csapat, az információk szerint első körben az Egyesült Államokban, és csak azt követően Európában, kihasználva a nyári fesztiválokat! Persze, még képlékeny a dolog, így csak a biztosan lekötött bulik teszik majd teljessé a képet! A csapat frontembere, Bruce Dickinson nyilatkozata alapján, az Alexander, The Great című opusz kihagyhatatlan része lesz a koncerteknek!
Az eddig egyetlen tuti helyszín a Wacken Open Air 2008!
Élőben hallanai fogjuk, amit még soha senki sem hallott élőben tőlük!!!! ALEXANDER RULES!!!
Chemical Wedding - The Movie Published: August 28, 2007
Filming of the supernatural horror thriller CHEMICAL WEDDING is well underway. Based on an original screenplay by Bruce Dickinson, the film directed by Julian Doyle, veteran second unit director and editor of Terry Gilliam's Brazil, Time Bandits and Monty Python's The Life of Brian. Julian wrote and directed Maiden's partially animated promotional video 'Can I Play With Madness'.
Chemical Wedding stars Simon Callow as a reincarnation of Aleister Crowley, dubbed 'the most evil man in Britain.'
Crowley was a major Edwardian figure and a scandalous character. A Cambridge graduate, he became an infamous mystic and occult scholar and although he died in 1947, his books are still in print and he remains a major focus for the occult world. In the film, Crowley's spirit is re-animated by a superconductor mainframe, transforming the shy and stuttering Professor Haddo (Callow) into the charismatic but sexually depraved Crowley who wreaks havoc with the students and faculty of today's Cambridge campus. The cast will be rounded out with cameos from Dickinson and other Python regulars.
The film should be released sometime in 2008 with Bruce supervising the soundtrack.
A Dickinson hívők most megtudhatják, milyen lenne, ha kedvencük AOR-t énekelne - a Miss Behaviour: Heart of Midwinter c. albumán egy tökéletes hang-hasonmás szerepel, a neve Mattias Wetterhall.
jol esett ugy kinyitni a TV Magazint, hogy az elso cikk egy egeszoldalas Maiden sztori es marhasagoknak is hijan van
pedig amugy ellene vagyok annak, hogy napilapban/mainstream mediaban metalrol irjanak, mert inkabb a semmi, mint valami hozza nem erto f*sag - de ez tenyleg teljesen rendben van