Keresés

Részletes keresés

tangerine Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5007
Nem véletlenül van így, pont azért, hogy véletlenül ne tudd letörölni. Valahol a regisztriben tiltja le a törlését.
Vissza kell rakni a progit, van egy olyasmi opció, hogy "disable svl delete protection". Ha ezt bepipálod, akkor le fogod tudni törölni. Persze ez csak az adott sessionra vonatkozik, azaz ha újraindítod a gépet akkor újra védett lesz a fájl.
A 4 kód csak plusz biztonság, nem kell mindet megadni. Én csak egyet szoktam használni.
Előzmény: Ordas (5006)
Ordas Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5006
Koszi!

Persze. Sajna meg SafeCD-t nem probaltam ki. Masik kettobol a SafeHouse a szimpibb, ui. rak ki parancsikont a virtulais meghajtonak, azon kivul a DriveCrypt letre hozott 2 meghajtomon is a Recycled konyvtar alatt 500-600 megas torolhetelen (!) fajlokat. Semmi nem olvassa be, stb. Meg az irasvedelem kikapcsolasa se segitett, olyan mintha hasznalna vmi, de kozben nincs is fent a progi!

Amugy miert jo a DC-nel megadni egyszerre 4 kodot?

SafeCd az irja is a CD-t?

Előzmény: Zolcsi Baba (5005)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5005
Szép volt Ordas, szép volt Ordas !!! 8))))))))
Megoldódott a DriveCrypt-SafeCD dilemmád?

Waczak(4997): még progik amelyekkel menni fog(amennyiben a támogatott írók egyike van neked...ami egyébként valószínű..) - Feurio, Exact Audio Copy.

kicsit OFF:
100 év után újra Pesten leszek hétfőn.
PLEASE HELP ME !!!! Kellene 30-40 db 90 perces CD-R-t vennem. A privátomra küldjetek tippeket (vagy ha közérdekűnek tartjátok, akkor ide), hogy hol vehetek, milyet, mennyiért (nettó, bruttó). Lehetőleg címet és tel.számot is írjatok, hogy ne fussak lukra, mert nem lesz rá sok időm...
Péntek délutánig tudom olvasni a mail-eket, utána 1 hét szünet.. MANY THNX előre is!

OFF END

Ordas Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5004
Akkor magamnak.

5000

:)

Előzmény: Ordas (5003)
Ordas Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5003
Valakinek feldobjam a labdat? :)
kekeckukac Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5002
próbáld meg az lg cd olvasókat vagy használd a cd mate-t s müködni fog a dolog:)
Előzmény: waczak (5001)
waczak Creative Commons License 2002.02.13 0 0 5001
Hi!

Lenne 1 kérdésem.
Mi a megoldás akkor ha olyan cd-m van amiröl nem
tudok grabberelni, mert "PC/MAC számítógépeken nem
olvasható" felirat szerint nemlehet (eddig tényleg
nem sikerült).Csak próbálja olvasni de nem megy
neki.Gondolom a session-ökkel kavartak valamit(?)
Lehet olyat csinálni hogy megkérdezze a win hogy
melyik részét akarom a CD-nek beolvasni?

Degeczi Creative Commons License 2002.02.12 0 0 5000
Clone-CD nekem is nagyon bejott, igaz, adott esetben szo szerint orakig tart amig leolvassa a forrast
ahhoz kepest a Nero valoban semmi ujat nem ad
bar gondolom iron is mulhat a dolog, de ez szerencsere plextor
(mi az a program, ha mas nem, no-cd patch csak leszedheto hozza, nem?)
Előzmény: sztyopka-remixx (4990)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4999
Ilyen szerintem nincs... 8-( Viszont, ami legtöbb célra, és általában jól vagy kiválóan használható, az a Nero (szubjektív vélemény...).
Előzmény: Törölt nick (4996)
handras Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4998
+van! Csak úgy bele a system32-be?
handras Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4997
Hát nem, gondoltam a Néró felrakja :-(.
Ellenben nem jön le ahead-éktól. Megdobnál vele mailben?
Előzmény: Zolcsi Baba (4995)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4996
CSatlakoznék a lámák sorába.

Csak egy kérdés.

Melyik a legjobb program? mit ajánlotok, ami a legtöbb célra megfelelő??

Köszönöm

Adept

Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4995
Az új wnaspi32.dll-el felülírtad már a régit? Pont az NT-kerneles opsys miatt adták ki hibajavításként... Goto Ahead download page, ha még nem... 8) Hátha végre... 8)
Előzmény: handras (4992)
Macimedve Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4994
"...ATIP-ból kiszedik az infót, így CD-RW-n semmilyen esélye sincs a másolatnak..."

Hát... Akkor meg kell kockáztatni kb. 150 Ft-ot.:-)))

Előzmény: Zolcsi Baba (4993)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4993
sztyopka-remixx(4986): szerintem a Nero-val megpróbálni időpocsékolás; csak egyszerűbbeket(régebbieket) tudsz vele "átvinni"
A ClonyXXL-n kívűl még merem ajánlani a Yaps-ot, és a CD Protection Scout-ot. Ez utóbbi is a védelemhez segít beállítani a CloneCD-t. És egyébként is: több szem többet lát... ;)
Mindet megtalálod itt:
http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_2.shtml

Macimedve(4987): olvastam valahol, hogy EGYES védelmek ( ne kérdezd, hogy melyikek, és hogy hol olvastam, mert nem emléxem már...) az ATIP-ból kiszedik az infót, így CD-RW-n semmilyen esélye sincs a másolatnak...

handras Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4992
Még mindí hideg... csak a nÉró volt eddig fent, mégpedig a legújabb.Na és persze ne feledkezzünk meg róla, hogy ha ME-t bootolok akkor minden ockay.
Ja és még valami, felraktam a clonecd-t, ami ugyan nyekeg, hogy egy IDE kábelen van a két drive, de on the fly ír hibátlanul 8x-an.

Erre varjatok gombot.

Előzmény: Zolcsi Baba (4973)
Macimedve Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4991
Nem biztos, hogy bejön de egy próbát RW-re megér...

Letöltöd a ClonyXL nevű progit, és ezzel leteszteled a cédét. (Vigyázat: sok játék esetén a sikeres teszthez a játéknak telepítve kell lenni a gépen!!)
Ez a progi aztán meghívja a Clone CD-t és beállítja. Innem kezdve simán klónozás.

Előzmény: sztyopka-remixx (4990)
sztyopka-remixx Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4990
Hát követtem az ukázokat, de eredmény semmi. Leklónozza, aztán a telepítés nem megy. Nemtom van valami más ötleted. Pl Blindwrite? Vagy próbálkozzak a Nero-val -- azt még nem tettem...
Előzmény: Degeczi (4951)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4989
Totyasrác(4976): lehet, hogy félreértettél...
Akkor tennék ECDC-t számítógépre, ha a Roxio-nak sikerülne az összes konkurrensét eltennie láb alól ! Vagy, ha a legádázabb rosszakaróm gépéről lenne szó !! 8) Megboldogult ifjúkorom tapasztalatai, plusz a mások szívásai miatt mondom mindezt.

pankeaux(4981): mivel nem látok smiley-t, arra kell gondolnom, hogy komolyan gondolod azt, hogy 'itt mindenki janizik'...
Tiszta lelkiismerettel mondom: én biztosan nem. Azért járok ide, hogy tanulhassak másoktól, illetve segíthessek másoknak azzal, hogy megosztom velük a tapasztalataimat. Remélem, hogy sok kedves topiklakótársunk szintén ezért jön. Véleményem szerint, arról pedig egyikünk sem tehet, hogy különbözőek a lehetőségeink "vasügyben" (is)....

ABSENT Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4988
nem csináltam wavot, az a baj. mondom: nemigen értek hozzá... de köszi, az itt olvasottak alapján nekilátok
Előzmény: Ordas (4987)
Ordas Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4987
Akkor meg mi a problem? Megcsinalod a wavokat es felirod az AudioCD menuponttal valasztva. Ezt barmely iroprogi tudja
Előzmény: ABSENT (4979)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4986
Az egy külön progi ami leszedi a Cd-ről a kijelölt számokat CDDB-ről számcímeket, esetleg pluginekkel kiegészítve mp3-at is csinál belőle.
Előzmény: ABSENT (4983)
ABSENT Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4984
itt a válasz :))
köszönöm szépen mindenkinek :)
a.bs
Előzmény: Macimedve (4982)
ABSENT Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4983
mijaza grabber? azt is letölthetem?
Előzmény: Törölt nick (4981)
Macimedve Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4982
Megy a Neroval, is bár annak nem erőssége az audió:

Nyitsz egy új audio CD-t. Beteszed a Cd olvasóba a zenei cédét. Miután megjelenik a tracklista, a kívánt trackokat az egérrel szépen áthúzogatod a bal oldalra az új cédé projektbe. Alul közben figyeled a kijelzőt, és ha elérted a lemez méretét, abbahagyod a mutatványt. Ha a progiban beállítod az internethozzáférésed adatait is, akkor a CDDB adatbázisból letölti a számok címeit, és ezt kiírathatod CD-Textbe, ha az íród tud ilyet.

A progit mindenképpen úgy kell konfigurálni, hogy imageba írjon, és utána onnan cédére. (Ha több cédéről válogatsz másként nem is lehet.)

Ennél sokkal jobb módszer, ha egy grebbelő progival (pl. Audiograbber, vagy ínyenceknek az Exact Audio Copy) begrebbeled a vinyóra külön-külön vawokba a számokat, (Ha van neted, és beállítod, akkor ezek is letöltik a számcímeket) aztán a vinyóról húzogatod át a Nero Audio Cd ablakába.

A legkorrektebb persze az, ha egy audióra tenyésztett progit használsz, mint pl. a Feurió. www.feurio.com, ez shareware verzióban is gyakorlatilag korlátozás nélkül funkcióképes, úgy 500 grebbelt track után jön egy figyelmeztetés, hogy ideje volna regisztrálni, és ez a felirat vagy 20 másodpercig (később egyre tovább)akadályoz a munkában, de ezen kívül semmi.

Ebben akár több cédéről válogatva tudod összeállítani a válogatást, anélkül, hogy közben bármiféle külön letárolási mutatványokat kéne csinálni. Kijelölöd a kivánt trackokat, aztán Copy... (CDDB természetesen itt is van)
A kiválasztottakat begrebbeli, csinál egy projektlistát, aztán ha kész vagy még van módod kiírás előtt sorrendet, nevet, címet, stb. cserélgetni, aztán kiírja egy kattintásra az egészet.

Ja, az összs fenti progira találsz linket pl. a www.cdgrab.hu oldalon. Ha valami oknál fogva nem lennének teljesen funkcióképesek, akkor keresgélj apró kiegészítőket máshol. ;-) Tippek vannak lejjebb bőven.

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4981
Absentka arra gondolsz, hogy több audióCD-ről válogatsz össze számokat?
Akkor le kell grabbelned .WAV formátumba az adott számokat, aztán adsz nekik olyan sorszámot amilyen sorrendbe akarod a lemezre, ezután bármilyen (pl. NERO) cd-iróval kiválasztod az audio-CD írás menüpontot és bedobálod az irandó trackok ablakba a wav-okat.Ha nem akarsz a számok közé szünetet jobbgomb/minden kijelölés, mad ismét jobbgomb/tulajdonságok és ott a számok közti szünetet 2-ről állitsd 0-ra. Írás megkezdésekor közli, hogy a szabványos az első track esetében a 2-3 mp szünet választ azt, hogy azt állitsa be és kész is. Arra figyelj, hogy ne legyen több szám kijelölve mint amennyi a lemezre ráfér;))
Totyasrác Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4980
Zolcsi: köszi, éjjel lejött az adott NERO (ugye modemmel, 28,8-as connection speed esetén a 10MB sokáig jön...), supportálja valóban, meg a CDRWin 4.0beta is. A Nero-t eddig nem szerettem, de úgy látom jó lesz :) Kérdezte az ASPI-t, mondtam oké, legyen, és 5:40 alatt megírta 16x-osan a CD-ket. Szerencsére a BX-hez nem kell 3rd party cucc (IDE, AGP, etc.), vagyis oké, és

KÖSZI.

Totya

P.s.: A Roxio tényleg jó? A TEAC a honlapján aszongya azt adja a dobozos verzióhoz, de ugye Mo-on csak OEM kapható szinte mindenből :((((
(Nem is beszélve a dobozoshoz adott 1-1db CDR és CDRW-ről. Nem nagy érték, de azért szép gesztus... lett volna...)

Előzmény: Zolcsi Baba (4973)
ABSENT Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4979
sima zenei cédét szerettem volna
Előzmény: Ordas (4978)
Ordas Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4978
Ez is lama kerdes. Itt milyen valogatasrol van szo?
Előzmény: géza gumikutya (4975)
Ordas Creative Commons License 2002.02.12 0 0 4977
Persze ez csak a felporges es adateleresre igaz, maga adattovabbitasra nem.

Amugy javul a helyzet, ha leveszem olvasom sebesseget. Megaztan csendesebb is, ez jo zenehallgataskor (mp3), sot nem szaggat be, amikor felporog - hiaba, 433 mar oreg proci :)

Előzmény: Ordas (4976)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!