A tavalyi bojkottjukon a felettem lévő sorban végig körmend szurkolók ültek. Szünetben beszélgettem velük, azt mondták nem mertek a vendégbe jegyet venni, nehogy hazai meccsen ebből problémájuk legyen.
Én tisztelem a csoportokat, mert nem kevés melót, pénzt, időt raknak bele koreókba, látványba. De ha engem az USB vagy a másik csoportunk megkérne, hogy ne menjek meccsre, csak egy jót mosolyognék.
Ez nem a mi dolgunk, nem a mi problémánk. Így döntöttek. Kész.
Miközben azt írod, hogy nem értünk a marketinghez, az érveid alapján látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mi az valójában.
1. 1500 jegyet nem tud értékesíteni a klub, ahogy írták előttem több, mint 2000 bérletes van és a 3500-as fullház egy ilyen meccsen nem megvalósítható.
2. ha megvalósítható is lenne, te kinek adnád inkább azokat a jegyeket?
a, a vendég szurkolóknak akik eljönnek egyszer és a szezonban jó eséllyel többet már nem mivel nem Falco szurkolók.
b, a saját szurkolóidnak akik közül elképzelhető, hogy sokan először vannak meccsen, megtetszik nekik a hangulat és ezután több meccsre is szeretnének kilátogatni?
Valószínű, hogy inkább a b válasz lesz a helyes.
3. ami Körmenden az utóbbi években megy például kommunikáció terén, szerintem nem valid a részedről egy olyan klubot kritizálni amelyik működésben, eredményekben jelenleg fényévekre van a sajátodtól.
Engem nem igazán érdekel, hogy hány körmendi jön. Nyilván jobb úgy 30-cal hazaküldeni a csapatukat, hogy közben nézhetjük a szurkolóik arcát is, de ennek másnapra már pont semmi jelentősége nincs. Ami miatt azonban azt hiszem, hogy “ugrunk“ erre a témára, az az, hogy ez gyakorlatilag egy gusztustalan “dezinfó kampány” a klub ellen. A szomszédok már annyira nem tudják felvenni a versenyt a Falcoval, hogy kínjukban kitaláltak egy “új frontot”. Láthatóan úgy gondolják, hogy a pályán a csapatuknak esélye sincs, ezek szerint 260 fővel úgy látják, hogy a lelátón sincs, úgyhogy gyorsan kitaláltak egy mondvacsinált okot, amivel tetszeleghetnek az áldozatszerepben és megpróbálják eladni, hogy a szombathelyi klubvezetés meg a gonosz patásördög, aki elnyomja a szegény ultrákat. Úgy, hogy ennek nyilvánvalóan semmi alapja sincs. Nem igazán tudom, hogy Körmenden ennél már hova tudnak lejjebb süllyedni..
Hát lehet. Lehet, h szar marketing a saját szurkolóknak fenntartani a jegyet a vendégszurkolók helyett. Főleg, ha a presztizsben egyik legnagyobb ellenfél érkezik.
Mi ugrunk a jegy témára, de a ti csoportjaitok és most már a klubotok is közleményt ad ki. Aha, mi ugrunk...
Mondjátok, h viccelődtök! Kérlek... Ugye, viccelődtök...?
tanuljatok meg szamolni. vagy nem szamitott ra a divatszurkolo b kozep hogy a klubotok kozlemenyt ad ki, provokaciokent benyogtetek joval kevesebb jegyszamot? kamuztok tavaly ota.
Mindhárom BCL csoportellenfelünk ma játszotta hétvégi bajnoki mérkőzését.
GTK Gliwice - Slask Wroclaw 91-73
Úgy látszik a Falco elleni vereség eléggé megviselhette a Wroclaw csapatát, mert inkább ők voltak a mérkőzés esélyesei, de az eredményt látva elég sima zakót kaptak.
Rytas - Zalgiris Kaunas 91-88
A vilniusi csapat a litván bajnokság csúcsrangadóján a júniusi döntőhöz hasonlóan ismét legyőzte az Euroligás Zalgirist, akik pár nappal ezelőtt a Barcelonát fektették két vállra.
Cremona - Reggiana 74-77 hosszabbítás után
BCL ellenfelünk tökéletes hetet zárt, hiszen legyőzték a Rytas csapatát és az olasz bajnokságban is megszerezték első győzelmüket. Mindkét diadal alkalmával 77 pontot szereztek és az előszezonbeli valamint a bajnokság első fordulója után úgy néz ki, hogy egyre jobban összeállnak.
Kemény mérkőzés lesz ellenük, de a győztes már fél lábbal minimum play-in helyen érezheti majd magát.
Bár nem épp aktuális a téma, így a szezon elején, de szerintem amennyiben a Falco jövőre is BCL főtáblás lesz, akkor Zozó biztosan maradni fog.
Körmend Tábor ismét megmutatta és bebizonyította, hogy a kisebbségi komplexusuk előre valóbb, mint a csapatuk támogatása. Bár a csapat és a város nem, de Ők megérdemelnék a piros csoportot…hamar elfelejtenék, hogy ”csak” 260 db jegyet kaptak legutóbb Szombathelyen…