Végigolvastam a cikket. A cikkből kiderül, hogy nem is a Wizz lopja meg az utasokat, és nem is huny szemet felette, mert sokan panaszt tettek náluk és a hatóságnál is. De a felületes olvasóban, aki elolvasa a címet és átfutja az első néhány sort, az marad meg, hogy a Wizz lop, természetesen Orbán és a Fidesz támogatásával.
Nemrég pedig a fene tudja már melyik topikon egyes balosok azt írták, hogy az a baj, hogy túl kevés a munkanélküli, minimum kétszer ennyi kellene. Természetesen Orbán a hibás. Ahogy azért is, hogy az Elektrolux mégiscsak teljesíti vágyaikat.
Lol. Épp most lopták meg az embereket. Te örülsz a lopásnak, s.ggdugasz?
Belföld - Elfelejtett becsekkolni? Készüljön a lehúzásra - Index2019. aug. 2. ˇ Készüljön a lehúzásra - A ferihegyi reptéren a weboldalon szereplő ár dupláját szedik be a Wizz Air utasaitól, ha lecsúsztak az online becsekkolásról. Évi több száz millió forintról van szó.
Hétfőnként meg nem volt adás. Ment a Kossuthon a rádiókabaré, és/vagy társasoztunk. Lehetett akkor is szórakozni, internet meg simogatós telefon nélkül.
Nyáron meg egyikünk se volt olyan marha, hogy tv-t nézzen, max. reggel a szünidei matinét. Aztán nyomulás bandázni.
Értem én, hogy ne ragadjunk le a kőkorszakban, de nehogy már ne lehessen kellemesen eltölteni az időt kütyük és virtuális valóság nélkül.
Na, ezt nem tudom, 74-es születésű vagyok, szóval, mikor már tudatomra ébredtem, volt Tv, azt nem tudom, hogy mikortól. De, hogy Orion volt, az fix. Mi más. Ja, volt egy kis Junoszty is, az már kicsit később. A nagyiméknál is Orion volt.
Jó nagy burzsujok voltunk már akkor is mi? 3 TV egy családban :))
Tipikus Suzuki betegség az ajtózárak. Már nem tudom hányadjára szaródott el most éppen a vezető ülés felőli, csak kívülről nyílt. Valamelyik nap már úgy sem, férj rohadt ideges lett, belerúgott egyet, azóta működik. :)
18 éves lepukkant Suzukit mindenkinek! Mondjuk nekünk pont az van, gondoltuk addig használjuk, amíg még nem idegesít minket halálra. Na, most jött el a pont, úgyhogy autócsere előtt állunk. Mivel állati keveset autózunk, nem is tervezünk hiperszuper autót venni, csak egy a bibi, nem értünk hozzá. De nagyon nem, szóval kell valaki, aki segít.
Úgy tudom, vannak ilyen muksók, akik ebből élnek. Fel lehet bérelni őket, hogy ne basszanak át az autókereskedésben. De azt sem tudom még, hogy hol lehet őket felkutatni. Jelenleg nincs olyan ismerős, akiben 100%-ban megbíznánk. :(