Keresés

Részletes keresés

Szibillia3 Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4313

Számtalan grafikont és statisztikát hoz mindenki. 

Ez is egy ilyen:

https://www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/society/20200109STO69925/a-ferfiak-es-nok-fizetese-kozotti-szakadek-okok-es-megoldasi-javaslatok

https://www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/society/20200227STO73519/nemek-kozotti-berszakadek-europaban-a-fobb-szamok-infografika

https://www.europarl.europa.eu/news/hu/press-room/20230327IPR78545/nemek-kozotti-berszakadek-legyenek-nyilvanosak-a-fizetesek-dontott-a-parlament

Ha úgy döntünk, hogy ez nem valóság, és nem lehet a vita alapja, vége pedig semmiképpen, akkor lehetséges ok ennek az "erőltetése" mégis mi?

A két nem összeugrasztása, még inkább a feszültség keltése közöttük?

Annyiféle káoszt teremtettek, ez is belefér? 

A cél a férfi és a nő valós, vagy kreált különbségei miatt kipattanó és állandóságban tartó harc közöttük?  

Vagy mi más? :) 

Előzmény: Abszolút Igazság (4307)
Káli. Creative Commons License 2024.01.16 0 1 4312

Tudod Cyr, hogy itt darázsfészekbe nyúltál, de aki téged visszaolvasott, az tudja mi is az a nőhatalom!

A  magam életét hozom példának, 19 és fél évesen már feleség voltam, az első és eddig utolsó férjem, úgy kezdte a házasságot, hogy rákérdezett arra,  miért nem készítek neki szendvicset, amikor dolgozni megy? Mégis mi vagyok én, az anyukád? Nem a gyerekem vagy, hanem a társam!

A férfi gondoskodás, először itt került kukába, miért is (?) hát pont azért, mert mindig a nő gondoskodik, nem csak a gyerekekről, hanem a férfiról is!

A férfi gondoskodás, második kudarca ! Most leszek feminista, mert úgy gondolom, hogy a női biológia nem csak a szülésképességről szól, hanem ezer mindenről! 

Ha megszülettek a gyerekek, nálunk például a sokadik, és mégis jöttek a kérdések, mit csináltál egész nap? Leírhatom azt ide, hogy egész nap számolgattam ott a szőrt? Megtörtént ez is! Miért nincs a kuka kivéve? Na basszus, amíg ezt a mondatot kimondtad, már ki is dobhattad volna! 

Ez a férfi gondoskodás?  Írhatom azt, hogy ez nem jó? 

A férfi gondoskodás harmadik kudarca!

15 év után nyitottam egy saját bankszámlát, mert nagyon elegem volt abból, hogy naponta kirakott egy fix összeget, hogy ez a mai adag! 

Ez az én első nyerésem, a férfihatalom ellen, ugye érthető?

Még mindig nem arról szól az egész, hogy a férfi gondoskodik rólam, hanem az, hogy próbálom az egyensúlyt megtalálni, megszüntettem azt, hogy a fizetésemet és a borravalómat leraktam, mert baromi jól esett, hogy volt nálam pénz amit én kerestem, és nem nézegettem azt, hogy mit is vehettem volna abból ami nem nálam volt! 

Basszus, nem az a lényeg, hogy a férfi lerak egy összeget, és eltart, mert ez akkora hülyeség, hogy a föld még ilyet nem tart a hátán!!!!

Most csak ennyit a férfigondoskodásról! :)))

Köszönöm, hogy szólhattam! 

Előzmény: cyr45 (4299)
Aphelix Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4311

"ugyanazért a munkáért miért fizetnének többet?"

Na igen, minden épelméjű emberben azonnal felötlik, hogy semmilyen cég nem fizet bónuszt csak azért, mert valakinek f*sza van.

Más szemszögből ugyanez: ha a nők elvégeznék ugyanazt a munkát olcsóbban, a legtöbb cég kizárólag nőket alkalmazna, a férfiakat munkába állító cégek meg csődbe mennének.

Előzmény: endrebá (4308)
Aphelix Creative Commons License 2024.01.16 0 1 4310

A nők átlagban keresnek kevesebbet, nem ugyanazért a munkáért. Azt hittem ezen már túl vagyunk így 2024 tájékán :)

Gondolom a többiek már válaszoltak részletesebben is, úgyhogy én majd csak akkor bővítek, ha már elolvastam mindent. Emellett talán leszokhatnék arról, hogy ha bármi megragadja a figyelmem azonnal válaszolok, és csak utána olvasom tovább a kommentfolyamot :P

Előzmény: Szibillia3 (4304)
endrebá Creative Commons License 2024.01.16 0 1 4309

Ez az átlagfizetés egyenlősítése kábé olyanfajta igazság, mint az hogy "a nők a jogegyenlőségnél sokkal több csak rájuk érvényes jogot érdemelnek hogy egyenjogúak legyenek a férfiakkal"  - mert ők szülni is tudnak.

Előzmény: Abszolút Igazság (4307)
endrebá Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4308

Ne félj, ha te megszólalsz akkor nem a bicska nyílik...  hanem a szövegláda.  :-)))

Én nem tudok statisztikát meg adatokat, csak a lényeget :

ugyanazért a munkáért miért fizetnének többet?

Bárkinek..

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.01.16 -2 1 4307

"miért keresnek még mindig kevesebbet a nők ugyanazért a munkáért?"

Ez az egyik legkártékonyabb feminista hazugság.

Mert nem ugyanazért a munkáért keresnek kevesebbet.

Hanem átlagban, mégpedig okkal: mert könnyebb, kevesebb felelősséggel és kockázattal és bizonytalansággal járó, kisebb képzettséget igénylő munkákat végeznek kevesebb óraszámban, kevesebb túlórával, kisebb rugalmassággal stb.

A feminista propaganda fogja a férfiak és a nők átlagbérét (ez utóbbi valóban alacsonyabb), és kiabál, hogy 'ugyanazért a munkáért' (na ez a hazugság). Mert az átlagban benne van a büfészakon végzett Mancika részmunkaidős mekis eladói keresete éppúgy, mint a napi 12 órában gályázó szoftverfejlesztő Józsi keresete.

A valóság pedig az, hogy minél inkább azonos végzettséggel, azonos munkakörben stb. hasonlítják össze a béreket, annál inkább eltűnik a bérkülönbség:

Ami teljesen logikus is, hiszen ha egy nő valóban 15-20%-kal kevesebbért elvégezné ugyanazt a munkát, akkor miért is nem rúgják ki az összes férfit és vesznek fel helyettük nőket? Itt van ez a fillérbaszó világ, ahol még a kritikus alkatrészeket is kispórolják a kocsiból, ha 5 forinttal olcsóbb a másik. De a férfiaknak persze simán fizetnek 15-20%-kal többet ugyanazért a munkáért, csak mert férfiak, hát persze...

A piac nagyon pontosan beárazza mindenkinek a munkáját, és ha a nők kevesebbet keresnek valahol, annak egyszerű és racionális okai vannak.

* * * * * * *

Ez is tanulságos. És az EBH megrendelésére végezték a kutatást:

Bérkülönbség – A kiirthatatlan feminista hazugság

“A nők férfiakkal szembeni hátránya az egész világon ismert jelenség, belénk van nevelve. Ezt az illúziót a bérekkel kapcsolatban is elfogadjuk, ezért engem is meglepett, hogy a nők bérhátránya inkább kivétel, mint szabály.”  – Mondta Sík Endre a TÁRKI Társadalomkutató Intézet vezető kutatója, aki az Egyenlő Bánásmód Hatóság által 2009 és 2013 között az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósított kutatás eredményeiből vezette le megdöbbentő végkövetkeztetéseit.

Az igazság még annál is sokkal meglepőbb, mint ahogyan először gondolnánk. Nem kevés közpénz elköltésével egy négy éven át zajló társadalomkutatási projekt megvizsgált egy rendszeresen  ismételgetett feminista dogmát és végül arra a cáfolhatatlan végkövetkeztetésre jutott, hogy a nők  80 százaléka élete során soha semmilyen formában nem lehet érintettje a nők feltételezett jövedelemhátrányának, sőt gyakrabban inkább ennek az ellenkezőjével találkozhatunk; a férfiakat sújtó különbségekkel. Ez olyannyira ellentmond a feminista propagandagépezet által belénk sulykolt prekoncepciónak..."

http://www.ferfihang.hu/2013/12/21/berkulonbseg-a-kiirthatatlan-feminista-hazugsag/

Káli. Creative Commons License 2024.01.16 0 1 4306

Az empátia részemről megvan! :)

Szibillia3 Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4305

Illetve, hogy a nőhatalomra utalva jogos-e az, hogy kevesebbet keresnek. Mermegérdemlik. 

Szibillia3 Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4304

Fejemre borul majd ami borul, de feltenném a kérdést.

Annyi jog mellett, annyi feminsta faszság mellett (haragszom rájuk), miért keresnek még mindig kevesebbet a nők ugyanazért a munkáért? 

Hadd ne hozzak több cikket, mindenki kereshet még

https://www.portfolio.hu/short/20220308/itt-egy-lista-arrol-mennyivel-keresnek-kevesebbet-a-nok-europaban-mint-a-ferfiak-531793

Lehet hivatkozni a gyes-re, mint kieső időre, de először is egy új dolgozót hoz világra és segíti őt a túlélésen, aki aztán adófizető lesz, illetve ez a két év még jelenti azt,

hogy amikor dolgozik, akkor ezt kéne kifogásnak felhozni, szerintem. 

Illetve ha mindenki tudja, a nők is ott, ahol erről dönteni lehet, miért nem tesznek ez ellen radikálisan, hogy ez ne legyen?

Ma már a nők is 65 évesen mennek nyugdíjba, egyedül a 40 éves maradt, de itt életük végéig a valódi nyugdíj 80%-át kapják, aztán így jártak.

Boldoggá tenne, ha békességes válaszokat kapnék, bár abba sem halok bele, ha nem, csak aránylag közös gondolatokra hivatkozva szeretnék egy kis empátiát kérni. :) 

endrebá Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4303

Igaz, tényleg előny.

Biológiai előny.     

Csak azt szeretném kérni tőled megint, hogy nézz körül a saját szemeddel :

Akiknek jogelőnyt adtak, azok megváltoztak-e ettől?

Jobbak lettek-e mint előtte voltak?  Többek lettek-e mint előtte voltak?

Ha nem, akkor mi változott a jogbéli előnytől?

Nem csak nőjogokra gondolok, hanem úgy általánosan.  Nemességi előjogok, vitézi előjogok..  bármiféle előjogok.

Hogyan látod, mit eredményez az előjog az arra jogosultak számára?

Aphelix Creative Commons License 2024.01.16 0 0 4302

"rablók és tolvajok is inkább támadnak férfira mint nőre, mert ösztönösen jobban tisztelik a nőket mint a férfiakat, pedig amúgy egy nőt kifosztani ezerszer egyszerűbb mint egy férfit"

Az meg a modern balos világ agyhalottságának testamentuma, hogy ~60-as IQ-jú és valóban erőszakos tömegeket importálunk a harmadik világ háborús zónáiból, akik sajnos messze nem tartanak még azon a kulturális és civilizációs szinten sem, amit a nyugati ember 2000 éve meghaladt. Kb. olyan ez, mintha a saját társadalmunk legalján tengődő egy ezreléknyi söpredéket fénymásolnánk a végtelenségig, aztán csodálkozunk hogy nő a bűnözés, és a jól bejáratott közös értékrend sem működik már úgy mint rég...

Előzmény: Aphelix (4301)
Aphelix Creative Commons License 2024.01.16 0 1 4301

"De ez -nyilván- csak az én értékítéletemben jelenik meg így, tehát ab ovo csak téves lehet."

Elképeszt, hogy a férfiak mennyire agymosva vannak azzal a gyűlöletes hazugsággal, hogy minden férfi nőgyűlölő, csak ők nem. A teljes nyugati kultúrkör kereszténységestől meg felvilágosodásostól  erre a "te értékítéletedre" épült, ennyire vagy egyedi ezzel a gondolkodásoddal :) A férfiak 98%-a alapból ilyen - a bűnözési statisztikák szerint még a rablók és tolvajok is inkább támadnak férfira mint nőre, mert ösztönösen jobban tisztelik a nőket mint a férfiakat, pedig amúgy egy nőt kifosztani ezerszer egyszerűbb mint egy férfit.

Aphelix Creative Commons License 2024.01.16 0 1 4300

Elárulok neked valamit: a férfiak túlnyomó többsége eleve úgy születik, és úgy is nevelik, hogy istenítse a nőket. Ez régen is így volt. Ezért sem volt semmiféle nőelnyomás. Én is istenítettem a nőket fiatalon, amíg rá nem jöttem két dologra: 1. semmivel sem istenebbek mint a férfiak; 2. kifejezetten rombolja az irántam érzett tiszteletüket és vonzalmukat, ha istenítem őket.

A szülésről meg annyit, hogy az biológiai funkció, nem választható munka, amit a gonosz férfiak a szegény nőkre kényszerítenek. Ettől függetlenül a történelem során a nyugati ember nagyjából úgy gondolkodott mint te, hogy a nők már eleget végeztek a szüléssel, ezért is vállaltak önként minden nehezet és veszélyeset a férfiak, hogy óvják a nőket és a lehetőség szerinti maximális kényelemben és biztonságban tartsák őket. És mi ezért a hála, mi a jutalmunk? A feminizmus, ami szerint minket irtani kellene mert alacsonyabbrendű, gonosz és erőszakos létformák vagyunk, nőgyűlölők és feleségverők, stb.

Tudod mi a vicc? Hogy a feministák szemében TE vagy a nőgyűlölő és ellened harcolnak, mert amiben hiszel az szerintük nőelnyomás, és a vicc a négyzeten, hogy amúgy pont a nőimádatodat használják fel az ellened való harcra. Tudják, hogy bármit megteszel a nőkért, tehát csontig kihasználják ezt a tulajdonságodat. Hazugságokkal uszítanak téged a többi férfira és mindenféle igazságtalanságokat átnyomnak rajtad, mint pl. hogy az "egyenlőség nevében" a nőknek legyen több joga, hiszen TE ugye megérted hogy ez azért szükséges mert a férfiak rohadt nőgyűlülők, hiszen TE vagy a kivétel...

Pfff, lol.

cyr45 Creative Commons License 2024.01.15 -1 2 4299

Nagyon irritáló számomra a gondolkodásmódod, be kell ismernem.:-(

Az, hogy a nők szülnek (téged, engem, mindenkit) az én szememben behozhatatlan előny!

Akár írhatod erre azt is, hogy nem mindegyik nő, de nem is ez a lényeg.

Hanem, hogy ezt te természetesnek, szinte jelentéktelen apróságnak tekinted, nem is említed.

Mert a "nehéz, veszélyes, stb." tevékenységeket a férfiak végzik!

De ez -nyilván- csak az én értékítéletemben jelenik meg így, tehát ab ovo csak téves lehet.

Előzmény: Aphelix (4297)
endrebá Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4298

Csak példákat tudok mondani, megmagyarázni a miérteket nem.

Tehát aki istenhivő, az a múltban teljes meggyőződéssel nyiszálta el a másik istenhivő nyakát – csak mert őszerinte nem ÚGY kell imádni a mindenkit szerető mennybéli egy istent.

És nem lett beismerve valamiféle hiba, és nem lett büntetve valamiféle gyilkosságra való felbujtás.

Sose.

Hit-életi dolgokban nem számít ..hm.. nem csak a józan ész számít, hanem a saját magunk különbnek gondolása is.

És a nők teljes körű védelmezni vágyása szintén istenhit.

Mit lehet egy hibás és negatív istenhit ellen tenni?

Szerintem az egyértelmű tényeket kijelenteni és védelmezni. A példád szerint azt hogy a Holdon nincsen levegő.   És azt hogy nincs földi élet levegő nélkül.   És azt hogy az eszkimók is emberek.   És hogy emberek nem élnek a Földön kívül.

Aztán mikor végigértünk a tényeken, és egyetértésre jutottunk az istenhivővel minden részletben – akkor NEM kimondani a következtetést, hanem hagyni hogy hadd aludjon egyetkettőt a tény-részletek kimondására.

Hogy ébredhessen arra a saját erejéből, hogy  HUHA..

Nehéz lépcsőfok egy magabiztos embernek az, hogy van amiben hibásan hitt mindig.

Előzmény: Aphelix (4297)
Aphelix Creative Commons License 2024.01.14 0 1 4297

Én egy faék egyszerűségű ember vagyok, ezért egyelőre nem vagyok képes továbbgondolni a témát... Ott elakadtam, hogy hogyan képes valaki nem felülvizsgálni a saját tévképzeteit még akkor sem, amikor többen közvetlenül, és tényekkel is alátámasztva belemondják az arcába, hogy téves dolgokban hisz. Ha én abban hinnék, hogy az eszkimók a holdról jöttek, és valaki felvilágosítana, hogy a holdon nincs levegő, tehát onnan nem jöhettek, akkor nem keresnék kibúvókat, hogy dehátizé, hanem elgondolkodnék, hogy mi van ha én hiszem rosszul.

A történelem során mindent ami fizikailag, szellemileg vagy lelkileg nehéz, veszélyes, vagy egészségkárosító, mindig a férfiak csinálták, önként. A nőket társadalmilag soha nem kényszerítették semmire ami nehéz, veszélyes, vagy egészségkárosító. Na most ehhez képest abban hinni, hogy a nőket elnyomták észbontó ostobaság.

Előzmény: endrebá (4296)
endrebá Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4296

A született sikerférfiakat a nők tanították arra hogy mi merre hány méter - a nőjogok területén is.

Persze hogy azt állítják ők is.

Aztán van még a bűntudattal eltelt sikerférfi, akinek az a rémálma hogy nehogyvéletlenül az ő kislánya is azt élvezze amit anno az édesanyja.  Persze hogy megtagadja a valamikori siker-receptet.

És ezt csak én tapasztalhattam - hányféle feminista férfi van még ezeken kívül..

..szerinted csak beleunni lehet?

Előzmény: Aphelix (4295)
Aphelix Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4295

Részben az ilyenek miatt hagytam ott ezt a témát. Fiatalkorukban magukba szívják a retardált kliséket és felnőttként sem képesek felismerni, hogy azok hamisak. A propaganda beépül a személyiségükbe és ezért képtelenek ezekben a témákban gondolkodni, elemezni, józan észt vagy logikát alkalmazni. Ha szembesíted őket valami egyértelmű tévedésükkel, akkor az agyuk visszamegy ősgyíkba és dobnak egy ireleváns kliséválaszt, mint valami automata, vagy az igazán hívő szektások.

"Lehet, hogy a törvény a nőket részesíti előnyben, de az csak a nőelnyomás kompenzációja, és onnan tudod hogy nőelnyomás van, hogy az van és kész."

Előzmény: Abszolút Igazság (4287)
endrebá Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4294

Értelek..  és ezekkel így egyet is értek.

Előzmény: cyr45 (4293)
cyr45 Creative Commons License 2024.01.14 -1 1 4293

Nos, én azért vélekedek így mert, ha van onálló munkája, kialakitott kényelmes életkörülményekkel,

van saját háza, autója, kertje, gyerekei, és ott, és úgy érzi jól magát, akkor neked igencsak fel kellene kötni a gatyát ahhoz, hogy mindezt számolja fel, és költözzön hozzád!  Nagyon nagy bizalom, és nagy

szerelem kellene ehhez... 

Míg, akinek se háza,se kocsija, a munkahelyéhez sem ragaszkodik, esetleg nem is szereti,az könnyebben hajlana arra, hogy egy ilyesféle, általad preferált megoldást bevállaljon, ha szimpátia van.

Előzmény: endrebá (4288)
endrebá Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4292

Au.

A többlet az nem nézőpont kérdése..  a jogtöbblet sem.

Szerintem

Előzmény: cyr45 (4291)
cyr45 Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4291

Te így látod... Én viszont úgy hogy a nőknek nyújtott kedvezményekkel értük el azt a célt, hogy már

hozzávetőlegesen sikerült kompenzálni azokat a hátrányokat, amelyek korábban egyértelműen érték

a nőket, a férfiakkal szemben....

Előzmény: endrebá (4286)
endrebá Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4290

Köszönöm a linket Abszolút Igazság.. én nem tudtam volna így példázni ahogy ez a blog teszi.

Előzmény: Abszolút Igazság (4287)
endrebá Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4289

Abszolút minden kérdésemet megválaszoltál, tényleg.

Azt szeretném elmesélni hogy én hogyan látom azokra a kérdésekre a választ.

Szerintem a mostani helyzet eredményezte erős nőkkel nem családot eredményez az összetartozni vágyás.

Közös vállalkozást igen, munkatársi viszonyt igen, szexkapcsolatot igen..  de ne fogadjuk el a munkakapcsolatot családnak csak azért mert valaki AZT mondja.

Szóval a nőneműek szerepváltásából szereptévesztések és magány következett..  szerintem.

A nők helyzete annyiban változott, hogy a szebbektől sokkal elfogadottabb az aranyásó viselkedés.

A férfiak helyzete annyiban változott, hogy kétharmadunknak a magány lesz az alapvető életformája.

És bocsex, de túl nehezet kérdeztem azzal hogy kinek lett sokkal jobb.

Mert a pénz urainak lett sokkal jobb.

Mert kétszerannyian fizetnek jövedelemadót, mint a normál nagycsaládos világban.

Az hogy a nőneműek nem mennek vissza a konyhába.. hm.. az kit érdekel. 

A vasárnapi ebédet már nem a feleség főzi, hanem megrendelik és kiszállítják..  sőt, lehet hogy a szexet is.

Előzmény: cyr45 (4280)
endrebá Creative Commons License 2024.01.14 0 0 4288

Szia Cyrano, ne kérj elnézést hogy ezt vagy amazt feltételezni merészeltél rólam..   csak azt szerettem volna tudni hogy miből gondoltad hogy nekem pénztelen és tulajdonná változni akaró nőnemű kellene.

Nem akarlak se cáfolni, se hibáztatni..  csak látni hogy mit írtam talán rosszul.

Illetve a "feltétel vagy elvárás" kifejezések pontosítása helyett csak azt szeretném hogy miért ezek lennének az enyémek?

Mert én csak a "körte" testalkatot tartom elvárásnak, az összes többi kérdéskörben meg lehet velem beszélni mindenfélét

Előzmény: cyr45 (4278)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.01.13 -1 1 4287

Ahogy ezt már korábban itt tisztáztuk: valóság nem egyetértés vagy népszavazás kérdése :-)

Olvass utána. Ami magyar törvény különbséget tesz a nemek között, MIND a nőknek kedvez, nekik ad többlet jogot. 

https://modernferfipolitikaert.blog.hu/2022/01/05/diszkriminativ_torvenyek

Lehet, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy nem minden úgy van férfi-női téren, ahogy eddig képzelted. Ez nem a te hibád, mert évtizedek óta ömlik az ezirányú agymosás, elnyomottságról, bérkülönbségről, hátrányokról. Az viszont a te hibád, ha nem vagy hajlandó gondolkodni és felülvizsgálni a tévedésed.

Előzmény: cyr45 (4285)
endrebá Creative Commons License 2024.01.13 0 1 4286

A többletjog az nem egy szófordulat.

A többletjog az a bíróság előtt is érvényes, állami törvényben meghatározott előny.

Az egyenjogúság sem csak egy szófordulat, hanem egy olyan eszme amiért 1848 -ban ezrek haltak meg.  Hogy ne vonatkozzon más jog Döbrögi Dánielre vagy Ludas Mátyás kiskorúra.

És most Átlag Julis több joggal a háta mögött áll a bíróság előtt, mint Átlag Jóska.

Te írtad, hogy nem tudsz férfielőnyt biztosító törvényben biztosított jogról.  Én tudok női előnyt biztosító jogról.

A nők nem szeretnének női egyenjogúságot, hidd el nekem.

Előzmény: cyr45 (4285)
cyr45 Creative Commons License 2024.01.12 0 0 4285

Azzal nem értek egyet, hogy azt is többletjognak tekintik sokan, ami csak természetes igény, szerintem...

Előzmény: Abszolút Igazság (4284)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.01.12 -1 0 4284

Persze, hogy tudom, hát én vetettem itt fel ezt az aspektust.

Csak te nem veszed tudomásul, mert akkor már borulna a nők általános gyengesége és többletjog-igénye...

Előzmény: cyr45 (4283)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!