“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ezeket pont vacsora közben olvastam tegnap, ki is fordult a számból a villa. :D
Ki kéne tenni a hűtőre valamilyen motivációs idézeteket, persze nem ezt, inkább másmilyet, de beválna nálam. Ebből is látszik, hogy sok egészségügyi dolog, betegség agyban dől el, én legalábbis nagyon hiszek benne.
Talán ez az időjárás is hozzájárul ehhez, én is két napja úgy dőlök el, mint egy zsák. Mondjuk eléggé hajtós volt ez az utóbbi két hét, pláne a mostani, alig aludtam valamit. Még ma is dolgoznom kell, de hétvégén olyan jól fogok aludni, mint egy (másik) kis mormota. :)
A következő életemben én mormota leszek asszem' . Este 8-tól álmos vagyok . Van , hogy 11 órát is tudok aludni . Ha nincs legalább 7 , álló nap csak kódorgok .
Nincs orvos, aki ezen meglepődne. Nekem személy szerint két ilyen ismerősöm is van, az egyiknek komplett két méhe, a másiknak csak a szeptum nem szívódott fel rendesen, és IUD-ként funkcionált. Nála műtéttel rendezték és utána spontán terhes lett, az ukrán szomszédasszonynál meg a terhesség megállapításakor vették észre, hogy valami nem stimmel.
Nem, de most utánanéztem. Nos, a véleményem hogy életérzésnek addig jó, amíg szolídan művelik a külsőségeit. Attól kezdve ugyanolyan különcség mint a punkoké amikor színes rongyokba öltözve, általános feltűnést keltve mutatják be a punkságukat. :)
A viktoriánus kor műszaki kidolgozottságát, szépségét egyébként én is szeretem. A kor divatját is, különösen a redingot jellegű kabát tetszik csak szürkében, combközépig érően és szürke cilinderrel. :))))