Sikerült! Hát nem volt könnyü: először 27%-nál leállt azzal, hogy nem jó az USB, nem tudja olvasni, kihúztam, visszaraktam, megint elindult. Aztán otthagytam a kocsi kikapcsolt és újra az egész. Végig bent ültem a kocsiba (vagy 40 perc) ébren tartottam, így végre sikerült!
Nekem nem azért nem jön le mert kassú a netem hanem 400kb/s-el jön lefelé és nem folyamatosan megy a laptopom :). Viszont akkor nem töltöm le, minek ha nem megy... Viszont, szólj már légyszi ha találsz működő verziót!
Nem tudom, mert nem kért FSC kódot csak mondta, hogy valami nem megfelelő. 2018 áprilisi gyártású az autó és elvileg 3 év az ingyenes térkép frissítés de a fene tudja.
Nekem lejött fél óra alatt, az 1 gigabites net ilyenkor jó dolog :)
Most biztosan kinevettek, mert lehet, hogy annyira evidens kérdést teszek fel... Már jó ideje használom normál dízel (nem hybrid) G30-as BMW-met, és most vettem észre, hogy ebben már elöl a motortérben is van egy kisebb kapacitású (ca. 55Ah) akkumulátor. Kérdezném tőletek, hogy ennek konkrétan mi a szerepe a megszokott hátsó nagy kapacitású akksi mellett? Külön feladatokat lát el, vagy mi szerint szegregált a két akksi működése...? Igazán, sehol sem találtam erről bármi féle információt, vagy leírást.
Mindent a HUD-on nézek ,zeneválasztás,térkép ,tábla felismerés,telefon hívás fogadás ,névjegyzék stb nagyon sok mindent ki lehet tenni a műszerfalra rá se szoktam nézni ,szerintem hasznos
Nekem amúgy a legnagyobb hozzáadott érték, hogy látszik itt nem a minimumra törekednek. Egy BMW navigáció egyszerre több perspektívát mutat, komplex helyzetekben sokkal könnyebb oda találni mint a menj balra igazítással. Én mindig a BMW navigációját használom ha nem érdekel a forgalmi szituáció.
Mióta megy a közlekedési információ a térképen, én csak a gyárit használom, az legalább a HUD-ra is kiírja az irányt, és teljesen egyenértékű a Waze/Google Maps párossal így...
Ja, én is dsináltam ezt tavaly, követeltem vissza közel 500.000-es opciót, erre elintézték volna, hogy a kocsit hivatalosan németre jegyzik be és akkor használhatom a CD-t :) Csakhogy ez nekem nem felelt meg, kártérítést pedig nem fizettek. Ez amúgy óriási gáz szerintem a BMW-nek. Merci, Opel, sőt egyébb középkategóriás márkáknál alapban működnek ezek a funkciók...
Múlt héten beszéltem a BMW Magyarországgal és nagyesküvel decemberre ígérték. Volt egy kis afférunk, így felvették ticket-be, hogy azonnal értesítenek, ha elérhető. Majd írok...