Ez az, töröltesd és kopizd újra, de a cba-t ne írd be. Ezért még a nickedet is letilthatják. A reklám a legsúlyosabb fórumos bűn. A reklámért az INDEX pénzt kér. Te pedig úgy reklámozod az index oldalán (igen, a fórum is index oldal!) a CBA-t hogy nem fizettél érte az indexnek?
brazil marha hatszin 8000/kilo , 20 dekat vettem , tenyleg szuper , cba gourmand prima , ha ez reklam , kerem torolni mert nem tudok fizetni mert draga a brazil marha hatszin
A pontyfélék családjának tagja. Európa és Kis-Ázsia területén őshonos. Minden nagyobb folyó és állóvízen megtalálható. Legjobban a hínárral, vízinövényekkel benőtt sekély, iszapos, álló és lassú folyású területeket kedveli. Hazánkban az álló- és lassú folyású vizekben, csatornákban, holtágakban csapatosan él. Fontos tápláléka a ragadozó halaknak, köztük is a csukának, mellyel megegyezik élőhelye.
Szép halacska.Teste zömök, kissé magas, oldalról lelapított, nagy és vastag kerekded pikkelyek borítják. Lassan növekedő, kis súlyt elérő hal. Az első évben 4-5, a 2. évben 8-10, a 3. évben 1418 cm nagyságú. Jó táplálék-ellátottságú vizekben gyakoriak a 25 cm körüli egyedek is. Szája felfelé nyíló. A hasúszó első sugarai a hátúszóról húzott merőleges elé esnek, a hasvonal a hasúszók és a farok alatti úszó között éles. Háta grafitszürke, zöldes árnyalattal, oldala szennyessárga, hasa vajfehér. Úszói - kivéve a fiatal példányokét - élénkpirosak.
Mindenevő faj. Férgeket, rovarlárvákat, alsórendű rákokat, vízinövényeket és azok törmelékeit, magvakat fogyaszt.
Áprilisban, májusban 15-18 fokos hőmérsékleten ívik, a növényekkel borított részeken. A nőstény 100.000-150.000, 1,5 mm átmérőjű ikrát rak. Háromnyaras korában ivarérett. Gyorsan melegedő tavaszokon kereszteződhet közeli rokonával a bodorkával. Utódaik életképesek, mindkét faj jegyeit magukon viselik, valamint nagyobbra nőnek a két szülői fajnál.
Horgászati jelentősége kicsi, csalihalként, finom szerelékes horgászok fogásában járulékhalként szerepel. Célzottan csak kevesen horgásznak rá egy-egy alkalommal. Úszós készséggel, apró horoggal, vékony zsinórral jól fogható élő csalik, kenyérbél, főtt búza segítségével. Nyáron kisebb szem konzervkukoricát is felvesz.
miert lennek ideges , mogottem egy sikeres elet all , 2 gyerek 5 unoka , ez a szerencsetlen marsi meg ugyan gyereke van de unokaja csak nem akad pedig mar kb 68 eves , o az ideges nem en , kihal az a 7 szilvafas kurtanemes csaladja es vona se lesz miniszterelnok amig o meg nem hal pedig el hal a fasiszta jobbikert
egy szerencsetlen ember a marsi , most kodoltan leciganyozott teged , nekem a szellemi kepessegeimet vonja ketsegbe , mert az elete nem sikerult , gyereke meg van , unokaja sose lesz valami miatt , en sajnalom de megvetem a krakeler hulyejet
Milyen minusz 10?!!??????olyan hely nem embernek való!
.
A legalacsonyabb amit mértünk januárban plusz 12! Te el vagy tévedve!!!
.
Tengerpart és napsütés nélkül nincs értelme az emberi életnek és nálam az élet feltétele volt a napsütés és azóta nem vagyok beteg!!
.
szénnel működő grill van, elektromost ritkán használunk, télen amúgy étteremben eszünk mert olcsóbb mint otthon pacsálni. Az otthon büdösítés az amit a cigányok csinálnak és a kotyvasztás undorítóvá teszi a lakást.
.
magunknak soha nem csinálunk semmit, a sütögetés ideje mindig a társasági élet része és olyankor megy a grillezés.
Nagy telek nem is jó, csak a kicsi. Vagy az erkély. (Istenem!)
Megjegyzem, tudod mikor sütsz-főzöl mínusz tíz fokban a szabadban! (Esetleg sátoros cigányok úgy. De kulturemberek 100%-hogy nem.) Ezen túl nagyon rá kell érnie annak, aki minden nap a szabadban sütöget, akár idényben is! Esetleg cigánynak kell lenni.
Megjegyzem elektromos kerti grill is van, meg gázos. Sőt máshol is. Itt viszik mint a cukrot. Hogy nálatok mi van, azt persze te tudod. Megjegyzem, azoknak zárt helyi változata is.
Majd csak most lesz igazán:)))) Orbán és Lázár dühöngtek, hogy nem lehet balatoni és tiszai halat kapni:((((( Hamarosan tele lesz minden magyar hallal:))))