Az amerikai szenátus 52-42 arányban megszavazta Colleen Bradley Bell televíziós producer budapesti nagykövetté történő kinevezését.
Mindenközben csúnyát mondtak Orbán Viktorra, ami miatt külpolitikai botrány van folyamatban.
Olvasgass még egy kicsit.A Parlamenti váltásra érkező magyar örségre löttek a ruszkik.Akik viszonozták a tüzet. Ruszkik bekerítve érezték magukat és össze-vissza lövöldöztek a tömegbe
Neteneee! Ez nem bizonyított. Sokak szerint az ávósok lőttek, amit az is alátámaszt, hogy a magyarokkal barátkozó szovjet tank személyzete viszonozta a tüzet, hiszen ők is a célterületen tartózkodtak.
The Hungarian Free Press is published by Presszo Media Inc., a federally incorporated company based in Ottawa, Canada. While HFP serves an English-speaking readership, Hungarian readers are encouraged to explore the Kanadai Magyar Hírlap, Presszo Media Inc.’s Hungarian-language online journal.
Editor: Christopher Adam Published by Presszo Media Inc.
Email: editor@hungarianfreepress.com
Contributors:
Christopher Adam Beatrix Gergely András Göllner Szilárd Kalmár Hanna Kereszturi György Lázár Dustin White
Okóber 25-én a ruszkik a Kossuth téren a tömegbe löttek . Orbán az emlékmű eltávolításával bebizonyította, hogy nem tiszteli a magyar történelmi áldozatok emlékét
A megújuló energiatermelés az össz termelés 19 %-a. De ennek a megújuló termelésnek a 63 %-a VÍZ-ből nyert.
Szó se róla, a megújuló energiatermelés fontos, DE !!!!!!
valamennyinek rengeteg hátulütője van:
vizierőmű: elképesztően átformálja a tájat, viszonylag keveset lehet építeni belőle
szél: rontja a tájképet, nem mindenhova telepíthető, veszélyes a repülő élővilágra. hektikus a termelés. időjárásfüggő.
nap: ez a legjobb, de még mindig rendkívül drága, hektikus a termelés, időjárásfüggő, ráadásul akkor termel éppen kevesebbet, mikor a nagyobb energiára lenne szükség.
Én a GRAVITÁCIÓ kiaknázásának a pártján állok. Vannak elképzelések, de még nagyon kezdeti stádiumban.
De még szóba jöhet a FÚZIÓS erőmű, nagyságrenddel több energiát termelve.... igaz, szükséges lenne hozzá még az atomerőmű által szolgáltatott energia.....
Én nyugodt, vagyok. Jobbsi Orbán fanok lila feje miatt aggódok, Még gutaütést kapnak Colieen Bradley Bell által elmondott Amerika Külügy Minisztérium kritákái miatt.Oszt Orbán lerohasztotta a magyar egészségügyet is!
A történelem alakításáról, a történelemhamisításról beszélt Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke és Karsai László történész a Budapest felszabadulásának hetvenedik évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a Vérmezőn.
Nem vagyok vevő az efféle hangulati finomhangolásra.
Nem tudjátok uralni moralizálós-letámadós stílusotokkal az érzéseimet :)
56 egy a Nyugat által kirobbantott cinikus provokáció volt, csak a vak nem látja a hasonlóságot a majdani eseményekkel.
De nincs harag, mivel pozitív hozadéka volt az, hogy Rákosi-klikk ment (Nagy Imre is, aki Rákosiékhoz hasonlóan szintén moszkovita volt) és jött helyettük Kádár.