Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét. Választási győzelme esetén jelentős változásokat és a Jobbik külföldi kapcsolataiból származó hihetetlen mennyiségű pénzt ígért Juhász Oszkár, derül ki az atv.hu birtokába jutott hangfelvételből.
A Fidesz átvette a szocik sunyi kis lapítását, meg is lett az eredménye: az önkoris választásokon valahol a Munkáspárt közelébe jegyzik, bár tagadhatatlan, azért őket megverik. Mikor legultojára néztem, kemény két ezreléket vertek rájuk:-)
Ebből főleg akkor jön ki jól a fidesz, ha ignorálja a jobbikot.
Igen, ez tutti technika. Az SZDSZ sikere igazolja vissza. Illetve a legutóbbi gyöngyöspatai választások is, jól ignorálta a Fidesz, hatalmas előnnyel került ki belőle.
b) hátugye, a jobbik azért jön föl, mint a talajvíz, mert azt állítják, hogy nekik patent receptjük van a kistelepüláseknek ama problémájára, amelyet a nagy pártok eddig versenyt söprögettek a szőnyeg alá.
Egy un. radikáls párt kényszerpályán mozog ám, saját magukat pozicionálták így.
Kénylenek egyre vadabb baromságokkal előállni, hogy a szimpatizánsaik ingerküszöbét képesek legyenek elérni.
Ha nem kapcsolnak időben és nem állítják le az ilyen bizonyítási kényszeres marhákat mint ez az Oszi vagy Baráth, akkor ez sokat fog ártani nekik.
Ők sem a meggyőződéses szavazóikkal nyernek, mert az fix tábor. Ezzel a mostani stílussal meg inkább taszítják a bizonytalan választót. Szondáztatás folyik, hogy hol a határ, megpróbálják belőni milyen lehetőségeik vannak.
Eddig volt az a szerencsétlen Budaházi, most éppen nincs olyan "politikai üldözött" akit ki lehetne szabadítani. Azért mégiscsak hülyen venné ki magát ha a bakancsos lúzerek megrohamoznák Gyugyó házát, hogy véget vessenek a háziőrizetnek. :-))
Ez a jóllakott óvodás Juhász Oszi meg vicc kategóra, szóra sem érdemes.
Tessedik Sámuel, 1820-ban írta a cigánykérdésről, a kor egyik nagy gondolkodója ...
"Amíg ezen emberfajtának megengedik, hogy fényes nappal házaljon, hogy ajtókat, zárakat, lakatokat fürkésszen, kolduljon, mindenféle mesterkedéssel zsebeket nyisson, pecsétnyomókat véssen, és hegedűvel, cimbalommal meg hárfával a falu előkelőinek házánál névnapi szerencsekívánatokat komponáljon, óh! iam satis est! addig ez az emberfaj nem javul meg! És ez Szarvason 1807-ben még inkább így van, sőt 1820-ban is. Miféle szerencse lehet az, amit egy derék, becsületes embernek neve napján vagy újévkor egy csapat feslett cigány kívánhat? Inkább fordítva! A becsületes embernek, ahol és ahogyan tudja, át kell alakítania a cigányt dolgos, tevékeny, derék emberré, szolgává, cseléddé, családapává és családanyává, és csak azután kívánhatnak egymásnak kölcsönösen szerencsét, és örülhetnek szerencséjüknek. Nem kellene-e a magyar közönségnek oly sok körözött rendelet után egy egyértelműen hozott határidőre komolyan megfogni a dolgot, s ezt az állam terhére, kárára és szégyenére szolgáló csavargófajt végre a köznek hasznára, csatorna-, híd-, zsilipépítésnél, vízszabályozásnál alkalmazni, és ezáltal az emberi társadalom hasznos tagjává fogadni?"
Tehát nem válaszolsz arra amit kérdeztem. Értem. Hát erre én se tudok mit mondani. Nagyon szánalmas megoldás, hogy nem válaszolsz, helyette folyamatosan terelsz. De hát a hozzád hasonlókhoz ez a stílus a méltó.
Másrészt ez a kémek voltak a cigányok nem bizonyít semmit, pusztán az akkori emberek előítélettességét. De ezt is írtam már, és erre sem feleltél semmit, azt is leírtam, hogy a kunok ellen is komoly és téves előítéletek voltak, ugyanígy a zsidók ellen is. De semmi baj.
Gondolom ezután sem fogsz érdemben válasolni, és nem cáfoldod meg azt, hogy a cigányok a magyarság számára hasznos munkát végeztek, leírtam hogy miket, nem ismétlem el tizedjére sem.
Jó , hát tudod mit? Személyeskedj még egy kicsit. Az biztos jól bizonyítja az igazadat. Gyönyörű példákat hozol, az érvelési hibára.
Természetesen személyeskedsz:argumentum ad hominem , ignoratio elenchi
"A Berzék községet évek óta terrorizáló Lakatos família négy tagja április 7-én a gyilkolás vágyától vezérelve vashusángokkal szerelte fel magát, hogy nyilvános helyen, minden indok nélkül meglincseljék Nagy József családapát, negyvenöt éves helybéli szobafestőt. Amikor a pultos, Nagy Emese védeni próbálta az áldozatot, őt is ájulásig verték."
"Mára az exponenciálisan növekvő létszámú, zavaros rokoni kapcsolatokkal terhelt dinasztia valósággal elárasztotta a környék településeit (Bőcs, Sajóhídvég, Köröm), életmódjukkal egyre elviselhetetlenebbé téve az itteniek életét."