Tarlós István főpolgármester Dörner György színművészt nevezte ki az Új Színház új igazgatójának a teátrumot eddig vezető Márta István helyett. A szinhaz.hu értesülései szerint a szakmai bizottság többsége Márta újbóli kinevezését javasolta, és két minisztériumi delegált voksolt Dörner Györgyre. A színész pályázatában intendánsának Csurka Istvánt nevezte meg.
Nem hiszem, hogy túl sokáig lesz intendáns a Pista bá. Egy pontig jó poén "froclizni" a ballibákat, a Fidesz szereti is ezt csinálni nagyon, de lassan kapcsolni fognak és valahogy eltávolítják majd a vén idiótát, bár akkorra már elég komoly szarszag lesz.
Csurka Istvánban született újjá Pepín bácsi, csak valami kicsit félrement a transfer közben.
Mi (legalábbis pl én az enyhén libbant komcsibolsik közül ) eddig nem vizionáltunk numerus clausust és nekem az MKB-ban van a lakáshitelem, nem tudtam, hogy ők is idegenszivüek, de most már hálistennek fel lettem világositva.
Ezt az irást le kéne forditani, hogy mielőbb megláthassa az egész világ a lényeget !
( bevallom kb itt : "mi lesz egy Hummel nevű báróval és húsz évvel fiatalabb feleségével, akit a báró kegyetlenül elhanyagol. Nem lett velük semmi, a darab happy enddel végződött. Nem így a háború. És kilenc hónap múlva más Cafésok megölték gróf Tisza Istvánt " elveszitettem a fonalat, de majd otthon elolvasom újra )
Bizony, manapság ilyen időket élünk! :))) Újra visszatért a jó öreg nácizmus, fasizmus, irredentizmus. Kirekesztenek, berekesztenek, elhallgattatnak, egyenesen gyűjtőtáborokat állítanak föl, hogy a dolgozó népet megfélemlítsék, elnyomják, kizsákmányolják, kitelepítsék...
Naponta mondják! Idióták!!! Majd megunják, aztán hazamennek!