Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ledaráltam a 2. évadot is, profi volt ez is, szerintem sem sokkal marad el az elsőtől.
Kicsit féltem, hogy az első évad iszonyú erős kettőse után Farell/McAdams/Vaughn/Kitsch gyengébbek lesznek, de valószínű ez is a sori/rendező erénye, hogy a maximumot hozta ki a színészekből. Colin Farrelt mondjuk én mindig is tehetségesnek tartottam, de Vaughn és Kitsch nagyot nőttek a szememben, eddig inkább közepesebb szerepekre emlékeztem tőlük.
Az előző rész szintén kemény volt, de itt aztán hullottak a jó szereplők is, egész megkedveltem mindet, szóval ütős lett a vége.
Nekem a második nagyon tetszett. A harmadik meg nem, pedig mindenki azért van még oda. A 2.olyan odafigyelős, komoly sztori, h volt 2x tekertem vissza a megértés miatt.
engem nem is ez a része érdekelt, hanem maga a hatalom megtartásának fortélyai, hogy mennyire lelketlenné tud válni az ember, ha a hatalom megszerzése tölti ki a mindennapjait, legyen az családon belül, vagy a piaci versenytársakkal szemben, és ezt a film gyönyörűen, életszagúan rajzolja fel nekünk, ábrázolja.
Unom ezeket a családon belüli háborúkat. Lehet a személyes érintettség révén, lehet hogy maga a műfaj.....ez a "ki a genyóbb" már nem sokkol úgy mint régebben.:-)
Imelda - bár zseniális szinész - nem jött be mint Lilibet a kis malacszemeivel. Karcsi annyit sír mint a fürdősök, így volt-e? ? A két fiú, főleg Harry zseniális. Az öreg Fayed is szuper.
Gen V-öt nem kezdted el? Bár a The Boys-hoz nem ér fel sajnos.
Én kínomban újranézem a The Expanse-t, egy csomó mindenre nem emlékeztem. Kár, hogy nem folytatták.
Illetve ha nézted esetleg a For All Mankind-ot, már kijött az új évad/első epizód. Bár kicsit fura, mert a sztoriban több idő telt el, mint az évadok között, és meg vannak öregítve a szereplők.
Rájöttem, hogy baromira nincs már türelmem az ilyen lassan építkezős, ámde velős témához, mint anno a SoA vagy pl. a Yellowstone "most". Szerettem ezeket de már nem. Legyen már valami extra benne, amitől érdemes a drága időt rászánni. Pont emiatt engedtem el az Utódlást is. Ugyanakkor pl. a The boys az eszelős ordenáréságával valamiért működik. BTW, nem tud valaki elérhető skandináv sorozatot amik azért 2015 után indultak?
Szép, nyugis sorozat, néha nekem ilyen hippibe hajlóan művészi, de aztán visszatáncol. Felnőtt, és emberi megközelítése egy posztapokaliptikus témának. Mondjuk talán azt tudom felróni hibának, hogy minden szereplő elég higgadtan reagál arra hogy kipusztulás van.