Ezt a topikot kizárólag a Majorette autóknak nyitottam,mert eme remek járgányok megérdemlik!És különben is milyen dolog az,hogy van külön MB meg SIKU és a többi!A Majoretteknek meg nincs!?!Na ennek most van vége! :-)
Nekem is a taxi van meg de nem zavaró a teteje, mert a szín stimmel, a filmekből meg az jön le hogy tényleg nagy a tábla! A villogó hiánya mostmár a matchboxnál meg a hot wheels nél is egyre sűrűbben előfordulgat!
Az a baj hogy még a két évvel ezelőtti újdonságok is alig kaphatók! Mondjuk tavaly francia honban is egy crz-t találtam de azt is csak egy 5-ös pakkban amiből a többi megvolt így nem vettem meg! Néha a sparban, Müller ben lehet egy-két új darabot találni!
A nagy válság-kiárusítás alatt/után azért még maradt pár Majorette kisautóm, ezek közül mutatok ma egyet, ami egy Alfa Romeo 75 rendőrautó. Az utolsó hátsó-kerekes Alfaként elhíresült típusról pl. az Alfa Amore oldalán olvashattok ismertetőt, vagy perverzebbek a totalcaron[...] Bővebben!Tovább »
Itt az oldalon is irták a fiúk hogy ebeyon versenyeztek egy makulátlan darabért! Talán Hattori kollégájé lett! Mintha azon sem lett volna villogó! Én is azt terveztem hogyha meg tudom venni szerkesztek rá egyet más gyártótól!
Nem is fehér hanem ezüst.csak nem adja vissza a szint a fotó.Az alfa szerintem is megérdemelt volna legalább egy kék villogót,de hát ez van,attól még szép! ;)