Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb.
Bár a kommunizmus a proletariátus érdekeit hangoztatta, a mozgalom megszervezésében nagyrészt értelmiségiek vettek részt. Az értelmiségiek között pedig lakossági arányukhoz képest nagy számban voltak zsidók.
NEm, nem az oroszoké barátom. Itt van a nagy átvágás a történetben.
Az oroszok valójában NAGYON JÓL MEGVOLTAK ACÁR ATYUSKÁJUKKAL. Csak ezt te nem tudod, mert mást hallottál az iskolában meg most is mást hallasz mindenütt.
Ja persze a zsidó szuprémizmusban hívő lelkek szeretik szűrni a történelmi tényeket és borzasztóan fel vannak háborodva ha szembesülnek azzal, hogy a Dicsőséges 133 nap az tulajdonképpen zsidók vérengző terrorja volt.
IGEN, EZ IS TÖRTÉNELMI TÉNY:
In every other East European country, it is exactly the same story:
In Hungary a Communist revolution was staged in 1919, instigated by the Jew Bela Kun (Cohen). During the three month regime, the country was turned upside down in a reign of murder and terror. Here again, the government was composed almost entirely of Jews. And it was this factor which brought about the regime's downfall, as the ordinary Hungarians detested Jewish dictatorship. Kun was deposed and fled to the Soviet Union, where he became chief of the secret police, the Cheka, in southern Russia.
It was not until 1945 that the Jews were able to regain control. Three Russian Jews were installed as the ruling triumvirate, Matyas Rakosi (Rosencranz), Erno Gero (Singer) and Zoltan Vas. Both Rakosi and Gero had been members of Kun's bloody government.
Olvasd el, hogy miket írtam az english idézetekeben, majd azután, ha azokat értelmezted - ha képes vagy rá - majd akkor talán rájössz, hogy zsidó létkeret és a kommunista eszmény egy és ugyanaz.
Ahhoz először is tisztázni kéne, mi is az a "zsidó létkeret"...
The following is the list of members of the Extraordinary Commission of Moscow:
NAME NATIONALITY Dzerjinski (president) Pole Peters (vice-president) Lett Chklovski Jew Kheifiss Jew Zeistine Jew Razmirovitch Jew Kronberg Jew Khaikina Jewess Karlson Lett Schaumann Jew Leontovitch Jew Jacob Goldine Jew Glaperstein Jew Kniggisen Jew Latzis Lett Schillenkuss Jew Janson Lett Rivkine Jew Antonof Russian Delafabre Jew Tsitkine Jew Roskirovitch Jew G. Sverdlof Jew Biesenski Jew Blioumkine Jew Alexandrevitch Russian I. Model Jew Routenberg Jew Pines Jew Sachs Jew Daybol Lett Saissoune Armenian Deylkenen Lett Liebert Jew Vogel German Zakiss Lett
Olvasd el, hogy miket írtam az english idézetekeben, majd azután, ha azokat értelmezted - ha képes vagy rá - majd akkor talán rájössz, hogy zsidó létkeret és a kommunista eszmény egy és ugyanaz.
Nem tudom miért fájnak neked TÖRTÉNELMILEG IGAZOLT TÉNYEK. Nem a holocaustot tagadtam te elmebeteg, hanem dokumentált TÖRTÉNELMI TÉNYEKKEL jöttem.
A lenini Központi Bizottságban - hogy csak egy példát hengerítsek lábaid elé - például az alábbi etnikai megoszlásban voltak zsidók és nem zsidók:
NAME NATIONALITY Bronstein (Trotsky) Jew Apfelbaum (Zinovief) Jew Lourie (Larine) Jew Ouritski Jew Volodarski Jew Rosenfeldt (Kamanef) Jew Smidovitch Jew Sverdlof (Yankel) Jew Nakhamkes (Steklof) Jew Ulyanov (Lenin) Russian Krylenko Russian Lounatcharski Russian
A legenda szerint a német megszállás idején Németh László házának padlásán bujtatta Zelk Zoltánt. Zelk a padláson töltött idő alatt Németh László megjelent írásait olvasgatta, majd azt mondta Némethnek: "- Te Laci, ha nem írtál volna ilyeneket, lehet, hogy engem most nem is kellene bujtatnod!"
Én sem veszem 100%-ra, de nem azért, mert a mai Magyországon egy ilyen levelet szalonképtelennek tartanék, és nem azért, mert ettől a vér-fasiszta szüfrazsettől nem tételezném ezt fel...
Normális országban az ilyen Morvai Krisztina-félék nem hogy nem indulhatnának EU parlamenti választásokon, de börtönbüntetésüket töltenék közösség elleni izgatásért, náci eszmék hírdetéséért.
De tudod mit?
Igazából drukkolok, hogy ez a nemistudommi kerüljön ki Bruxelles-be! Nincs még elég rossz hírünk a világban...
"Köszönöm Andrassew Ivánnak neked, csak távolról ismert, mégis közeli barátom, amit értem s mindazok védelmében teszel, akiket aljas támadás ér. Néhány hete higgadtan szembesítetted B.Zs. urat ellenem folytatott több évtizedes uszítgatásainak mocskos okaival. Ugyan nem szorulok védelemre, mert szavam és könyveim őrködnek felettem, de azért nagyon jólesett, hogy te vetted a fáradságot és elmondtad neki, amit én már egyébként egyszerűen elfelejtettem: hogy miért is kell nekem minden Orbán-hatalomátvétel környékén elviselnem, hogy ő szavakkal megpróbáljon leköpni. Kitüntetésként fogom fel különben ezt a pogány rituálét, az Egy Igaz Isten tudja, hogy miért.
De itt van még valami, ami a topik témájához passzol, ugyancsak az író tollából:
...Példaképem Angyal István, a Tüzoltó utcai felkelők parancsnoka, akinek nővérét az auschwitzi tábor szeme láttára akasztották fel a náci pribékek, őt magát pedig 1958 végén Kádár János pribékjei.
Csak most olvastam vissza a hsz-ek utolsó adagját, és nagyon elkeserít: nem volt senki, aki felhívta volna militáns antiszemita topiktársunk figyelmét arra, hogy Bayer nagyon hazug és nagyon aljas cikkében nem róla szólt az azóta többször is megcáfolt történet?
"...nem minden zsidó rabló és nem minden nem zsidó aranyember."
Szóval, nem minden zsidó rabló! Kedves.
(Mit szólnál, ha azt állítanám: nem minden családtagod pedofil, és nem minden nem-családtagod heteroszexuális.)
Szánalmas kis antiszemita vagy te, Barátom. Ráadásul a primitívek közül való. De ez leginkább a te bajod.
Nézzük, kit is védsz te!
Kedves Szerkesztő Úr!
A Magukfajták végtelen pofátlanságának úgy tűnik, egyáltalán semmiféle határa nincs. Nem csoda, hogy az egész világ rühelli Önöket. Egyébként az ön cikke a mocskos, tömeggyilkos izraelről teljes mértékben azt a logikát támasztja alá, hogy eszerint Hitlernek jogában állott a jelenlegi izraeli nép ellen egy komolyabb megelőző csapással védekezni, hiszen látjuk, hogy semmiféle apartheidtől, genocidiumtól nem riadnak vissza, képesek válogatás nélkül akárhány gyereket, nőt, civilt legyilkolni. De most végre talán kinyílik a világ szeme és nem fogják az ön puszipajtásainak véres akcióit tovább fionanszirozni.
Tehát azok a családok akiktól kunbéla fattyak elrabolták a családi házakat, azok zsidók voltak - ez van kérem, nem köll ezt moderálni, történelmi tény - ill. a zsidók által pénzelt kommunisták, akiknek kb 70 %-a vérzsidó, a maradványuknak egy jó része félig az, vagy zsidó családba házasodtak.
És most ezeknek a szellemi utódai teszik a SZEMÜNK ELÖTT TÖNKRE az országot.
Az ország tönkretétele nem valami elvont gondolat: számok bizonyítják tételesen. A magyar ember ebből sem ért, nem csoda: valóban igaz - bár kisssé ezoterikusnak hangzik -, hogy a kultúrájától és önbecsülésétől megfosztott nemzet AZT SEM VESZI ÉSZRE, HOGY ÉPPEN MEGÖLIK. Ecce homo... ezt valakik valahol nagyon jól tudják...