http://index.hu/politika/bulvar/cspl915 - Tóth Mihály kerületi polgármester, a csepeli MSZP elnöke azt mondta, erről nincsenek hivatalos információi, de nagy valószínűséggel tényleg a párt volt önkormányzati képviselőjelöltje az egyik gyanúsított.
Akkor lenne ennek a dolognak politikai vonzata, ha pl. a kopogtatócédulák megszerzésért lőtte volna le az egyik a másik szerencsétlent. Vagy ha politikai beosztásából fakadóan sikkasztott volna valamelyik, pl. mint az a régi Kisgazda fickó, vagy egyáltlán köthető lenne a dolog a politikához, mint Tocsik Márta milliárdos sikerdíja. Ez inkább olyan mint a Simicska esete. 1. Politikus volt. 2. Gazember. 3. a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Továbbá mindenkiben legyen annyi emberség, hogy a szerencsétlen áldozatról egy kicsit nagyobb tiszteletel ír!
hat dehogynem.mszp politikusokkent jutottak kozvagyonhoz abbol loptak ezen osszevesztek majd fejbedurrantottak egymast es az mszp meg sajat halottjanak tekinti oket
Leszámítva! Hiszen nem politikusi minőségükben exponálódtak ebben az ügyben. Nem igazán értem, hogyan jön ide a politika. Ez olyan, mintha a FIDESZ-es fickó elgázol egy kerékpárost, erre világosan látjuk, hogy a FIDESZ honatyák száguldoznak, meg a FIDESZ öli autóval a népet. Ez egy ostoba butaság.
Értem én, hogy jól esik fröcsögni, meg dobálni a sarat, csak nem tetszik.
Ez egy ostoba feltételezés. Azt ne hidd, hogy a FIDESZes maffiózók, vagy az SZDSZes maffiózók kevésbé lopnak. Ennek az ügynek semmi köze nincsen a politikához. Két ostoba barom szőrnyű bűncselekményt követett el, de az összesküvéselméleteket, az MSZP fóbiát stb. szerintem hagyni kellene.
,,Ezek a maffiózó gyilkosok nem 2-3 milliókat sikkasztanak, hanem az EU-pénzek milliárdjait. Az összes mszp-s bűnöző disznó körül mindig ott vannak az EU-pályázatok.
Hát nem érdekes?"
Délelőtt célozgattam erre,hogy itt beza EU-s hatalmas pénzek,pártkassza feltöltési mutatvány állhat a háttérben. Már nem érzem magányos hülyének magamat. :-)))
Igen,... nagy valószínűséggel nem 3-4 milláról volt szó. Vagyis lehet, hogy épp ennyivel buktak meg az áldozatnál, de lehet ha megkapargatták volna a dolgokat, akkor több is kiderült volna. Na de majd a HírTv....
"Európai Unióhoz való sikeres csatlakozás érdekében részt vettem több továbbképzésen és sok előadást tartottam az EU-ról Csepelen. E tevékenységem keretében jelenleg is segítek vállalkozásokat, civil szervezetek pályázatok elkészítésében, valamint gazdálkodásuk hatékonyabbé tételében. "
Ezek a maffiózó gyilkosok nem 2-3 milliókat sikkasztanak, hanem az EU-pénzek milliárdjait. Az összes mszp-s bűnöző disznó körül mindig ott vannak az EU-pályázatok.
te nem erted amit en irtam.kegyelet miert nem kerul szoba a kereszteny vallast vagy a revesz mariusz szetvert fejen oromkodo topicokban ? a kettos merce zavar . dehat ugyse akarod erteni , mert te csak mszp eseteben visongassz kegyeletert mint itt amikor egymast lovik fejbe az mszp-sek.
A továbbiakban tárgyszerű hozzászólásokat szeretnék itt látni, a kedvemért tegyétek meg. Aki személyeskedik, provokálja a másikat, vagy kegyeletsértő hozzászólást ereszt meg, a moderatúra által szankcionálva lesz. Köszönöm!
erdekes hogy a szamtalan keresztenyvallast gyalazo topic,vagy a szetvert feju revesz mariusz nem erdemel kegyeletet se itt se a parlamentben.dehat kurva orszagban,elkuro alatt szenvedunk
felesleges... azt törölnek amit akarnak....lásd Skipi etárs bűntetlenül fröcsöghetett.... de a topicot törölték. Elképesztő ez az index moderáció. Mondjuk ezzel pont azt érik el, hogy ha itt sem lehet az igazságot kibeszélni, majd eljön az idő amikor egy X tételével megtehetjük.