Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Elég jók az eCitaro-k, annyi a probléma, hogy az RMD-s conectokhoz hasonlóan nem záródik be az ajtó, ha a fotocella az ajtónál álló utast érzékel, ezért csúcsidőben a nagy kihasználtságú járatokon elég nehezen lehet velük haladni.
Szerencsére nem. Csak egy. Szerintem az a pályázó eredetileg Dubaiba tervezett állomást, csak valahogy ide keveredett egy másik D betűs városhoz. Itt sosem volt reális elképzelés.
Köszi a képet. Ez nekem nagyon szűkösnek tűnik. Ezek szerint a mostani behajtó helyen mennének kifele is a buszok. Így legalább egy lámpa is megszűnne, ennyi előnye lenne.
Csak a győztes tervben szerepelt a föld alá süllyesztett állomás. A második helyezett a vágányok fölé helyezte volna az állomást, kvázi esőbeállónak használva (nekem az az elképzelés tetszett a legjobban). A harmadik helyezett pedig kb ugyanaz, mint a jelenlegi elképzelés. És volt vagy 10 helyezett.
Szerintem az utasokat a busz színe fogja a legkevésbé érdekelni pl. csütörtök reggel hét óra körül.
Az is nagyon jó, hogy a 2-es villamos is tanszünetes menetrend szerint fog járni szeptember közepéig, csak mert az 1-esen még pályafelújiítás van. Tényleg nem lehet ilyenkor ideiglenes mentrendet csinálni, inkább szivassunk mindenkit aki villamossal menne?
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az új rendszámú AA AT-973, -974 és -975-ös autóbuszok azok a július 1-én átadott SZS-605, -606 és -607-es autóbuszok vagy újonnan érkezett járművek? Válaszukat előre is köszönöm!
Itt a hivatalos közlemény és az új menetrendek. Érdekes, hogy a közlemény szerint a trolik menetrendje nem változik, ugyanakkor a honlapon lévő menetrendi keresőben 09.01.-től ott is új menetrend van, pl. az 5-öst a reggeli csúcsidőben 8 helyett 10 percenként írja. Majd csütörtökön kiderül az igazság 🙃
Most már biztos, hogy szeptember 1. után is a mostani "módosított szabadnapi" menetrend lesz, csak pár kisebb változtatással és tanítási időszak munkanap néven + a trolikat is ritkítják.
Sejtettem, hogy a 42-es nem fog sokáig így maradni. A 42-es szerepe fontos a buszvég és Segner tér elérésében. Eleve nem is értettem, hogy hogy gondolták a mostani útvonalat. A 14-es is megkaphatná ezt az útvonalat, bár az nem olyan sok vizet zavar, mint a 42-es. Az a nagyobb probléma.
Bár a DKV weboldalán és a Facebook oldalon se találtam infót róla még. De ezt már megszoktuk, hogy minden változást késve jelentenek be. :D