lenyilatkozta, hogy megfázott, szóval ez a covid/nátha tippem lehet a helyes, nincs ő abban a pozícióban aúgy se, hogy esetleges LL helyeket matekozzon
Lehet nem lesz igazam. Csak az a gyanús, hogy a selejtezőben, a 2. és 3. kiemelt is szettelőnyről kapott ki. Mert ők is tudták, hogy főtáblások. Meg kell a haveroknak is szóltak, hogy fogadjanak ellenük. Marizsán legalább korrekt volt és nem fogadot.
Szia! Bocs a szerintem az kevés. Az a szabály, hogy aznap nem játszhatsz. Így főtáblás lesz Fábián. De ha egyesben, és párosban is indulsz, és a párosra beteget jelentész orvosi papírral, holnap egyesben folytathadtod. Fábián is szerzet papírt, hogy beteg. A focisták is fetrengenek, és a hideg víztől meggyógyulnak. Én már semmin sem csodálkozok. Csak így Fábián, nem 20 pontot kap a selejtezőért csak 10 pontot.
Nem lépett vissza. 99%. Csak tuti főtáblás. Mert Monflis már hivatalosan visszalépett. És biztos Shelton is, meg Karatsev is. És így hétfőre meggyógyul, és LL folytatja.
Jetlag ide, fáradtság oda, bőven, bőven megvoltak a lehetőségei, de 60-70 %-os fejjel nehéz meccset nyerni a Touron. Mintha minél hamarabb túl akart volna lenni az egészen, vagy nem tudom, de tényleg nagy csalódás volt ez. Jó, elég szívós volt az ellenfele, plusz a vérszagot is megérezte, de azért látszott alapvetően, melyikük a jobb teniszező. Remélhetőleg a 2024-e arról fog szólni, hogy a fejlődése jegyében az ilyesmiket "kinövi".