Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Ha már itt tartunk, van valakinek olyan rezgő csiszolója, aminek egy háromszög a feje? Tv shop -ban reklámozták sokáig. A Fugi kocsim belsejéből szeretném az ablakot illetve a maradékát eltávolítani. Sima feszegetéssel már nem igazán érek el eredményt.
Hát szerintem komplett forgóvázat kéne benne cserélni mert törött meg a kuplung része is összevan gányolva,ezt leszámítva elég szépen fut! A kasztniát már kezelésbe vettem....
Aha...hát van egy két fogaskerekem meg talán kerekem aztán kifújt. Én motort cseréltem benne, mert az eredeti halott volt....lehet, hogy csak meg kell takarítani, majd meglátjuk.
Hát nem tudom hogy pontosan mien mert nincs rajta,de asszem a zolinak is van egy ilyen,zoli biztosan tudja, ha jól emlékszem egy amerikai dízel mozdony! Van neked ilyen zoli, amit át festettél mávosra.