Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
13 db angyaltrombita A színét nem tudom garantálni, de lehet benne tripla narancs, tripla fehér, de egyszerű színek is. A színe nem garantált!!! 12-es cserépben, 15-25 cm magas. 700 Ft / db posta https://goo.gl/photos/eFgLPRocZESSr4pt9
Bocs, hogy csak most írok, de azt hittem, hogy a rendszer értesítést küld, ha valaki válaszol a bejegyzésre, de nem így van. :(
A csere érdekelne. A dáliák időközben megnőttek, a vödrösöket csak kocsival lehet szállítani, ezekért érte kell jönni, vagy nagy tejfölös-pohárban lévők vannak, azt el tudom én is vinni hozzád.
Ha még aktuális a csere, akkor a többit e-mailben, címem: todireg _kukac_ gmail _pont_ com.
Sziasztok. Érdeklődnék nincs e valakinek kertitóba mocsári békaliliomja. Védet növény és eddig nekem sehol nem sikerült beszereznem. Ha bármilyen ötletetek van kérlek irjatok.
Keresek elsősorban fagytűrő déligyümölcsöket. Kivit esetleg, mert nekem csak egynemű van ezért nem terem. De régóta vadászok budha keze citrus oltóágat. Fehér streptocarpella-t, duranta-t. Gyűjtöm a tűzesőket, golgotákat, hoyákat.
Washingtonia és phoenix dactylifera pálma magoncaim cserélném, főleg fehér -rózsaszín és narancsos árnyalatú bougainvillea (murvafürt), kék ólomvirág gyökeres dugvány, fiatal növényt szeretnék. Kb.: nyár vége -ősz eleje körül tudnánk összehozni a cserét.
Hemerocallis Fulva Kwanso Sásliliom hibrid Kb. 6 héten át több hullámban virágzik. Évelő, fagytűrő növény. Egy 60*30*30 ládába 2 tő kell. Szívesen cserélném Budapesten más növényre.