Kedves játékostársak! Egy óra egyenlőre szerintem is elég! Aztán majd látjuk, h hogyan alakul a létszám és a fittség! Jövő héten összejöhet már felőletek?
Nekem Zeg!! Lovém úgysincs, úgyhogy mindegy,hogy 1200- t vagy 2750-et kérek köccsön a Ka-Pi tól. Úgysem adom vissza! Csak neki ne szóljatok erről :-) Amúgy az elején úgyis elég 1 óra előjáték...
Ez a pénz, elég rázós, amit a Gyuri írt. Ahogy számolgattam az első időkben lennénk vagy tizen-tizenketten. Ezekben az időkben esetleg csak egy órát játszanánk, és ahogy nő a létszám - meg a kondi - úgy növeljük a játék időt.
Megbeszéltük ezt hosszan a Gyurival telefonon, és abban maradtunk, hogy egyenlőre maradjunk Egerszegen. Aztán ha kedvezőbb feltételek lesznek máshol, akkor még mindig tudunk változtatni.
Én 19.-én nem vagyok itthon. 27.-től mehet a buli. Persze ha továbbra is szerdában gondolkodunk.
bbhoky kollégánk fittségi szintjét firtató kérdésre csak annyit kívánnék reagálni, hogy már nagyon várom, hogy hallhassam a kispadon a krákogását!
Ha az ellenfél csapatát akadályozza, az télleg zsír, de a kapunk elé ne kerüljön, mert JÖNNI FOG A VONAT! :-)
Én Zegre szavazok, mert a kaposvári banda annyira nem volt szimpi, meg messze is van... Alkudni egy kicsit jó lenne...A szerződést meg mindannyian aláírjuk, vagy mi?
Már hízik a jég Zegen!!! Jövő héten már tudnánk is menni, de a bérleti díjat 33.000,-/ 1,5 órára emelték, ebből nem akarnak engedni. Valami szerződést is akarnak kötni velünk, de részleteket nem tudok, azt az egyik alkalom előtt beszélnénk meg. Kaposvár valamivel olcsóbb.
Szerintem Te a legutóbbi szezonban kicsit foghíjasan vettél részt a szeánszokon, ha jól emlékszem...
Talán ennek tudható be a komoly számszaki tévedés, de nincs is ezzel semmi gond, hisz nekem teljesen mindegy, hogy épp Téged, vagy mondjuk a Hófehérkék egyik védőjét fűzöm be, csak legyen végre már játék!!!
Kedves élsportoló barátomnak (Tommy) meg üzenem , hogy lehet, hogy a kondi miatt tényleg csak januárra érek majd az ellenfél kapujához, de akkor legalább beverem... ... legrosszabb esetben a kapus orrát:-)))
Amúgy meg csinyájjatok jeget, ne a szátok járjon, naplopó dzsippók!!!!
Szerintem Te a legutóbbi szezonban kicsit foghíjasan vettél részt a szeánszokon, ha jól emlékszem...
Talán ennek tudható be a komoly számszaki tévedés, de nincs is ezzel semmi gond, hisz nekem teljesen mindegy, hogy épp Téged, vagy mondjuk a Hófehérkék egyik védőjét fűzöm be, csak legyen végre már játék!!!
Kedves élsportoló barátomnak (Tommy) meg üzenem , hogy lehet, hogy a kondi miatt tényleg csak januárra érek majd az ellenfél kapujához, de akkor legalább beverem... ... legrosszabb esetben a kapus orrát:-)))
Amúgy meg csinyájjatok jeget, ne a szátok járjon, naplopó dzsippók!!!!
nagyon fölhúznám má fickába... meg tenném KáPí-nak beleszúrósra.....
u.i.
nagyon félek attól, hogy BBhockey kondija leghamarabb januárra éri el a minumum elvárható szintet... addig szerintem álljon a kapuba, mert amúgy csak egy FÉK!
Tomibácsi! Gondolataid azt juttatták eszembe, mikoris Neil Armstrong a holdra lépvén megjegyezte, hogy "kis lépés az emberiségnek, egy hosszúlépés meg nekem..."
A borkultúra az űrben is dívik! Jégtől függetlenül...
Szevasztok hejj!
Ui: Gyurkával ma beszéltem, aszonta, h a múlt hétre tervezett találka elmaradt, ezen a héten meg még nem hívta a fószer. :-(
Én láttam nemrég Private Goldon egy filmet, ott is "csokira" gyúrt a csaj... Borzasztó látvány volt! Remélem azért Ka-pi jól van, és a szezonra legalább annyi időre le tud ülni, hogy felöltözzön! :-)
Gyerekek a tegnap söröztünk a Ka-pi val és azt mondta, hogy a csokira gyúr !!!! Annyit úszik ,hogy kedvezményt ajánlottak neki a gelsei uszodába !!! Csokinak annyi.... A többit meg intézzük Krisszel...
Rolo, remélem életben tartod a kanizsai magot???? mindenkire szükség lesz a fehérek ellen a következő szezonban.... tőccsé beléjük lélekerősítőtttt!!!!
Gyerekek, az orvosom azt mondta, hogy szedjek vitamint!!!! nem tudtok valakit, aki foglalkozik ilyesmivel komolyabb szinten?
Taxis haverunknak nincs mobilnete a limuzinban????? nagy a csönd a fenyvesi riviéráról!
Milyen büdös cuccokról beszélsz? Az én szuszim a visszapillantómon lóg "wunderbaum" jelleggel, illatosítván gépjárművem légterét... Tavaszi virágos rét illatát árasztja! Némi lóhereszag beütéssel! :-)
Már tényleg alig bírunk magunkkal, én már a vizibiciklizéshez is korit húzok!
Ha tárgyalni kell abban jó vagyok, szóljatok. Csarnoképítésben is, bár azt még nem próbáltam. Hokiban meg a legjobb, csak az önpusztító életmódom következtében szerintem novemberig csak cserepados leszek, meg hörgök, köhögög majd...
Azért már nagyon várom hogy lássam a gladiátor különítményt, ahogy üszkölődik a zeg-i jégen...