Keresés

Részletes keresés

efzsuzsa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 518
 Tényleg. Mért?
Előzmény: Egy szóra még (516)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 516

És te honnan tudod, hogy minden úgy volt ahogy a lány elmesélte?

Egy 21 éves lány és a szülei miért mondanának olyat, ami nem igaz és ellenkezik az orvosi látlelettel?

Előzmény: mammamija (513)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 515

Képzeld, tettem!

És képzeld, szóbeli figyelmeztetést kaptak!

És képzeld, bocsánatot kellett kérniük!

Igaz, ehhez egy tökös ügyvéd is kellett.

És az is igaz, hogy ez több, mint tíz éve történt.

És, lám, Zsanett mégsem úszta meg!

Ha igazért való kiállásáról van szó, annak én súlyosan nagy híve vagyok, igaz, nem csak a rendőrökkel, hanem minden, velem szemben felsőbb hatalomként viselkedő ember, szervezet( eladó, banktisztviselő, UPC ügyintéző stb.,, stb.)ellen.

De jellemzően: promt a helyzetben és nem utána!!!!

Ha az emberek, és nem csak a nők, ki állnának az igazukért és rendszeresen és a helyszínen, nem csak egy fórumon, a neten,  -na, akkor lenne Zsanettnek és társainak esélye arra, hogy megússza.

Előzmény: livia2003 (510)
Póli Creative Commons License 2007.05.23 0 0 514

"Hitelük nem sok!"

Tudsz jobbat a bíróságoknál ?  Vagy jöhet a közfelkiáltásos népítélet, önkéntes hóhérok által vállalt nyilvános ítéletvégrehajtással fűszerezve, mint William Lynch idejében (1782) ??

Előzmény: Törölt nick (504)
mammamija Creative Commons License 2007.05.23 0 0 513
És te honnan tudod, hogy minden úgy volt ahogy a lány elmesélte?
A másik topikban vagy 8000 hsz. keletkezett úgy, hogy senki nem tud még semmit, csak amit Zsanett mondott.
Előzmény: Egy szóra még (502)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 510
Lehet, hogy nagyon buta vagyok, de azért remélem tettél feljelentést a téged nemi erőszakkal fenyegető rendőrök ellen. Tudod, hátha akkor most Zsanett megúszta volna.
Előzmény: efzsuzsa (494)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 509
Ezért gondolom, hogy a vezetés tud valamit az ügyről, amit mi még nem (ti. hogy nem ártatlanok).
Előzmény: Uriella (492)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 507
Mert ismerem a rendőröket :))
Előzmény: Törölt nick (505)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 503
Raszkolnyikov intellektuálisan nem látja be bűnét (nem embert öltem, egy elvet öltem meg" - magamat öltem meg, nem az anyókát" - csak egy férget öltem meg" - az ördög ölte meg" - ha azért öltem volna, mert éhes vagyok, akkor most boldog volnék"); úgy véli, csak magát okolhatja ügyetlenségéért; a tett nevetségessége, hibái bosszantják.
Előzmény: Törölt nick (501)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 502
Ártatlan mindenki, amíg bűnt nem követ el.
Előzmény: Törölt nick (500)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 499

az a perverzióm, hogy téged olvasgatlak

No akkor szarva közt a tőgyét! Eltaláltad az én perverziómat is, ami a polidili ballib fertőjének olvasgatását illeti :DDDD

Előzmény: efzsuzsa (496)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 496

Nekem az a perverzióm, hogy téged olvasgatlak.

Amúgy csak óvatosan az irl feltételezéssekkel, mer az nem túl ontopik.

Előzmény: Egy szóra még (491)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.23 0 0 495

Pokorni ... rögtönözni, vagy a saját, egyeztetés nélküli véleményét elmondani nem meri. Tipikus tanárember.

Elég rossz tanáraid lehettek...

Előzmény: RAMBO (481)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 494

Mert buta vagy, angyalom.

Éppen ezért írom , amit írok, mert volt ilyenben részem, tehát van fogalmam arról, mennyit számít iyenkor az áldozat karakánsága. Nem utána. Ott!

(Amúgy nem tudni, meg akartak-e erőszakolni, de azzal fenyegettek, akárcsak Zsanettet. Ha megijedtem volna, vagy kimutattam volna, valószínüleg meg is teszik.)

Előzmény: livia2003 (489)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 493

Oszt mér ne tartsak?

Amúgy nem neked tartotam, csak nem tudsz olvasni.

Te kérdezéd: nem lehet, hohy Ildikóék tudnak valamit , amit mi nem - és ezért éreznek erkölcsi alapot a tüntetésre. Ugye: te mondád!

Én pedig azt mondom: ha olyasmit tud, amit mi nem - akkor közölje és úgy vigyen tüntetni, vagy ne tüntessen. Mert ez így, igenis, erkölcstelen.

Ne védd már ilyen erővel, az isten áldjon meg!

Mondtam már két rossz nem oltja ki egymást. 

Előzmény: livia2003 (488)
Uriella Creative Commons License 2007.05.23 0 0 492

Najó, de ha ártatlanok ( monnyuk nem valószínű, de csekély esély megvan rá)..?

Akkor az egész olyan Blájenéletés felvonuláéssá degradálódik, és valakik nagyon fogják szégyellni magukat.

Basszus, jó lenne már tudni az igazságot.

Előzmény: livia2003 (488)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 491
efzsuzsa perverziója ha megerőszakolják? Csak ez lehet az oka.
Előzmény: livia2003 (489)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 490

Bárki bármilyen módon ezt mentegetni próbálja bűnrészes!!!

Aki ezeket a cselekedeteket védi, az új bűnt követ el.

Előzmény: Törölt nick (484)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 489
Egyébként meg efzsusza, minimum érdekesnek tartom ezt a reakciót egy olyan nő részéről, akit saját elmondása szerint ugyancsak rendőrök akartak megerőszakolni (téged).
livia2003 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 488

Jaj kérlek, Te nekem ne tarts erkölcsi prédikációt, épp izomlázam van és nagyon fáj ha röhögök.

Miért lennének megtévesztettek? Igaz, hogy szerintem se szép dolog úgy tüntetni, hogy a feltételezett bűnösöket még nem itélték el, de a másik oldalról (a lány oldaláról) nekem is jól esne, ha ilyen helyzetben sok-sok ember állna ki mellettem, ráadásul én is úgy gondolom, hogy a rendőrök ebben az ügyben _is_ sárosak.

Előzmény: efzsuzsa (482)
livia2003 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 487

Politikai fogás, kétségtelen, de szerintem elfeletkeztünk valamiről:

Mit hisz a közvélemény ebben az ügyben? Sztm. azt, hogy a rendőrök elkövették. És lépést is várnak valszeg. A fidesz meg ezt teszi. A többségben nem fognak morális akadályok felmerülni, de arra emlékezni fog, hogy a fidesz meg a kdnp kiállt azért a lányért.

Előzmény: macmester (477)
RAMBO Creative Commons License 2007.05.23 0 0 486
Azért én a túszejtőt nem sajnálom. Kicsit hiszek csak abban, hogy vissza lehetett volna vezetni a társadalomba. Meg aztán kard által vész, ugye.
macmester Creative Commons License 2007.05.23 0 0 485
te meg szimplán hülye vagy...
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.23 0 0 483
nyiss egy lovas-topikot, ha az a téma érdekel...ne itt off-olj..
Előzmény: Bimbum (480)
efzsuzsa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 482

De lehet. De ha olyasmit tud, amit mi nem - akkor mér csinál tömegtüntetést?

Akkor csupa megtévesztett, nem informált nőt használ fel információja birtokában.

Vagy: nekik elárulja, de véresküt kötnek a hallgatásra, de jelentőségteljsen néznek a szemükkel: hogy tudjuk, de nem mondjuk?

Hát szép dolog ez, bármelyik, Lívia?

És tudod, két rossz nem oltja ki egymást...

Előzmény: livia2003 (470)
RAMBO Creative Commons License 2007.05.23 0 0 481
Pokorninak nem az ATV volt az első esete, Havas is olyasmiről kérdezte egyszer, ami napi aktualitás, aznap merült fel, neki sem válaszolt, sőt, kikérte magának. Ha felkészül, képes értelmesen nyilatkozni, jól érvelve megvédeni az igazát, de rögtönözni, vagy a saját, egyeztetés nélküli véleményét elmondani nem meri. Tipikus tanárember.

Érdekes, hogy amikor ő próbál mantrázni, az mindenkinél hülyébben áll neki. Remélem sikerül erről leszoknia, pontosabban kihátrálnia az elől, hogy mantrázni küldjék.
Előzmény: mos (479)
Bimbum Creative Commons License 2007.05.23 0 0 480

A lányt egy több tagból álló galeri erőszakolta meg. Lovas megveréssel fenyegette a lányt, ha tesz a barátai kedvére.

Furcsa, de ez az ügy volt Lovas karrierjének a kezdete.

Előzmény: Törölt nick (429)
mos Creative Commons License 2007.05.23 0 0 479
mondjuk talán azért, mert Lendvai nem jár olyan műsorokba, ahol komolyan megfingatnák....Azt persze elismerem, hogy értelmes, messze a legértelmesebb nő a mezőnyben. Pokorni is jól érvel szerintem, az más kérdés, hogy az ATV riportere csapdát állított neki (most nem megyek ebbe bele, tízezernyi hozzászólás szólt erről ősszel), amit, helyesen, úgy oldott meg, hogy borította az asztalt.
Előzmény: RAMBO (478)
RAMBO Creative Commons License 2007.05.23 0 0 478
A botoxmúmia kommunikációs interfésze kicsit gyorsabb, mint kellene, de az a nő nem hülye. Annak vannak önálló gondolatai, és jól tud érvelni. Pelcznét, Szíjjártót reggel felhúzzák, elmondják nekik a mantrát, és csak azt képesek visszadni.

Pelczné sajtótájékoztatót tartott a kihelyezett kormányülésen, majd amikor behívták, lefosta a lába szárát és elmenekült a helyszínről. Pokornitól megkérdeztek valamit, amit nem tanult be, kiszaladt a TV műsorból. Lendvai szerintem lényegesem tökösebben vette volna az akadályt, mindkét esetben. Én legalábbis nem emlékszem olyasmire, hogy elmenekült volna bármilyen vita elől.
Előzmény: macmester (477)
macmester Creative Commons License 2007.05.23 0 0 477

nézd kell ez a MSZP-nek ott a botoxmúmia... nekik is kell egy hasonló kaliberű nőszemély, de ők fiatalba utaznak...

:( brrrr... kiráz a hideg tőlük...

(nem tudom, hogy nők hogy viszonyulnak ezekhez, de szerintem ez szégyen...)

Előzmény: RAMBO (475)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!