Nekem van ident nevem, és volt rá eset, hogy azon a néven jelentkeztem be. Viszont neked nincs jogod eldönteni, hogy én ident akarok-e lenni mások előtt, vagy nem. Akkor sem, ha te tudod, hogy ki vagyok.
Miért magyarosoknak lehet hülyeségeket állítani makroparaméterekről?
De lásd milyen napos kedvemben találtál.
1. klikk Public Finance - Excessive deficit procedure statistics
Table and graph General government deficit (-) / surplus (+) - Percentage of GDP ez az államadósság
General government primary balance - Percentage of GDP ez az elsődleges egyenleg
Hungary - Magyarország. A számok meg mint a magyarban, GDP százalékban mért értékek. Ja, és felül bolddal, azok évszámok. (:-)
(Ha úgy gondolod szemétkedek, akkor egyrészt igazad van, másrészt gondolj arra, mit érezhetett Tarlós, amikor Demszky felajánlotta valami fejlesztési terv fordítását. egyébként hogy állsz a latinnal?)
Én Kókától nem hallottam egyszer sem túl szocibarát kijelentéseket. Ahogy a Kókát támoghatok között sem találkoztam olyanokkal, akik hozzád hasonlóan Pista az MSZP-t demokratikus pártnak nevezték volna az SZDSZ-t meg nem demokratikusnak.
De hogy minél rövidebb időre veszítse el bajnokát az általam is preferált szadeszos oldal, beteszem a eurostat linket. Viszont cserébe elvárom, hogy nem valamelyik OT tagotok saját bejáratú propagandaanyagával traktálsz cáfolatul.
Keresd az Euro-Indicators, National accounts link alatt, onnan már látod az egész adatbányát. Érdemes vetni egy pillantást a többi indikátorra is, hogy további kínos meglepetésektől megkíméld magad. http://epp.eurostat.ec.europa.eu/
Én Kókától nem hallottam egyszer sem túl szocibarát kijelentéseket. Ahogy a Kókát támoghatok között sem találkoztam olyanokkal, akik hozzád hasonlóan Pista az MSZP-t demokratikus pártnak nevezték volna az SZDSZ-t meg nem demokratikusnak.
Nem hiszem, hogy Fodor vagy én "lojálisabb" akar lenni Gyurcsányhoz, mint Kuncze. A költségvetési anomáliákban sáros Kóka viszont egyértelműen Gyurcsány találmánya, és az is marad.
Kevés nevet tudsz, akiknek készült a jelentés. Illetve a legismertebbeket pesrsze tudod. De akkor itt például Lendvay Ildikó esete is előkerülne, vagy Stumpf Istváné, martonyi Jánosé.
Meglepődnék. Fodor politikai nézeteit úgy gondolom ismerem. Van vele kapcsolatom. nem vagyunk rosszban. Ő is pontosan ismeri az én politikai nézeteimet. Nem tapasztaltam, hogy érdemi eltérés lenne az enyém és ővé között. Ha neked van igazad ebben és Fodor valóban az MSZP-t tartaná természetes szövetségesünknek - nem nagyon akarom elhinni- és lojálisabb akarna lenni feléjük, mint Kuncze, akkor ez azért elég komoly érv Kóka mellett.
Már bocsika, de az MDF dobott be a szocikkal egyeztetve egy törvényt, ami bukott volt eleve, és az is volt a célja, hogy megbukáésával, lehetetlenné tegey a felelsőégrevonásukat. / Zétényi-Takács törvény. / De ott volt egy másik törvény, ami eredményt hozhatott volna, ez volt a Demszky-Hack féle törvény. Leszavazta a jobboldal a szocikat segítve ezzel. Csak az akkori Fidesz támogatta az SZDSZ javaslatát. ha megnézed az SZDSZ most is rendre legalább az ügynöktörvényt igykeszik elővenni, amit rendre a Fidesz és MSZP együtt söpör le. Ugyanis nem hülyék. Tudják, itt igazából nem az egyszerű besugó a fő célpont. Ha megnevesítjük, akkor ugye el kell azt is mondani, hogy ki volt a beszervezője. Itt már igen sokan sápadnának a fidesz és az MSZP soraiban. De az igazi főbünösökhőz is ezen a lépcsőn jutunk el, ugyanis akkor nem kerülhető meg, kiknek a megrendelésére készültek ezek a jelentések, kik kapták azokat rendesen. Hát lenne itt ettől földindulás nem is kicsi! Az SZDSZ nyugodtan vállalhatja ezt, hiszen nem érintett. De pont mert szinte egyedül nem érintett, tudhatják mások megakadályozni. De az SZDSZ nem adja fel.