Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Mi pedig 85 decemberben költöztünk oda , elhiszem mert Börgöndön mindig volt nagy hó , de 87januárban nagyon nagy volt mint említettem mert akkor ráadásul esküvőre kellett volna menni Keszthelyre de nem tudtunk a hatalmas hó vihar miatt.
Szia! 1986 februárjában vonultam be , vitt a busz Börgöndre és csak havat láttunk semmi mást és rohadt hideg volt. Amúgy se voltam jókedvű de ez a szibériai táj még jobban lehangolt. Azt hiszem akkoriban fagyott meg egy srác a kerítés tövében , nekünk elrettentő példának hozták fel , hogy ezért nem szabad inni alkoholt. Na , mi ezt természetesen maximálisan betartottuk !
Még a mi gyerekeinknek volt része nagy hóban, 1987 január , meg 1986 február amikor az egész börgöndi út olyan volt mint a jégpáncél, akkor mentünk a szülészetre , akkor született a harmadik fiam a Bandi egyik öccse.87-ben akkora volt a hó hogy az óvodatetejéig ért onnan lehetett szánkózni.
Mikor mi ott laktunk még akkor is ott lehetett olajat venni, a boltos Feri felesége nem szerette a gyerekeket, mi 85-91-ig egy lépcsőházban laktunk velük. Jó is volt hogy lehetett kertészkedni megtermelni egy kis zöldséget.
huhh, 1 nap alatt mennyi minden, most aztán kell emészteni.....
Bandi nemá hogy magnóról ment a cucc, tényleg? ez most ütött, mint egy IFA sóder!. ezt az illúziórombolást. de én emlékszem hogy kijött kb 20- 30 ember a laktanyából a focipályára, azt nyomták, de akkor az mi volt????
egyébként ezek a videók nagyon ott vannak. megj.: a vandáloknak letörném az összes kezét, és egy lábát, és ott hagynám őket a romok között, nézegethetik, mit okoztak... még elmenni se tudnának, de ez egy békés fórum, igy hát további szép napot!
41 év után megtalálni egy tisztet az idő miatt szerintem már eléggé kivételes eset.
Amúgy a hetvenes évek elején találkoztam olyan őrnaggyal, akinek rajparancsnoki beosztása volt. Egy ilyen rang akkoriban sokkal magasabb beosztást ígért. Érdekes, ugye ? :-)))))
Örömmel találtam meg ezt a fórumoldalt. 1968-1970 között a Kommendáns századnál voltam távírász. Keresem ebben az időben szolgált katonatársaimat. Azonkívül szeretném tudni a század pk. SZOVÁTAI PÁL őrnagy úr elérhetőségét (ha lehet) üdv HIZOH JÁNOS e-mail: ha4yo@dunanet.hu