a lebonyolítás szinte dettó sziget, tehát a jegy ára tartalmazza a szállásköltséget is, persze sátorozásban gondolkodva (helyszín a Lővér kemping).
rap nálam is jöhet, az általam belinkelt crossover változatokban is, sőt én kimondottan szeretem a keveredéseket.
ez a Bon Jovi Wiesenben lenne esetleg? mondjuk én nem nagyon szeretem, ha már rock akkor legyen keményebb. pl: System Of A Down - Fuck The System vagy vmi ami némi punkkal, hc-vel van fűszerezve.
offtopikba válogatok a fellépők közül. csakh később könnyebben megtaláljam. :)
Úgy érzem, hogy csak klubvezetői szemszögből és veszprémi/szegedi szurkoló szemszögből jó ez.
(Pl. egy Barcelona - Szeged meccsen inkább szurkolok a Barcának Nagy Laci miatt, ugyanis jelenleg a Szegedből egy magyar játékos neve nem ugrik be - vagyis Herberté igen, de őt meg nagyon utálom.)
Nem tudom, hogy holnap tudok-e menni edzésre. Ha valakinek van ideje, egyáltalán tudja már meg, hogy be lehet-e holnap este menni e TÁG-ba, mert az érettségik miatt Gergőék sem edzhetnek ott (holnap sem).
Úgy is lehet kérdezni, hogy jobb játékos-e azzal Iváncsik Gergő és Tamás, Tatai, Ilyés, Putics, Gulyás hogy hétről-hétre nemzetközi meccseket tudnak játszani; hogy a légiósokkal elért eredményeik miatt felfedezik a menedzserek őket és külföldre, jó csapatokhoz tudnak igazolni?
Budai, Fazekas Nándi, Laluska, Nagy Laci mind-mind külföldön játszik és még ki tudja, hogy hányan...
Két szélső poszton van négy magyar+ beálló + 2 bal átlövő + Tatai is egyre többet játszik. A lényeg az, hogy a Veszprémben állandóan vannak magyarok a pályán, míg a Szegedben elég gyakran senki. A másik dolog meg az, hogy nem is csípem őket, alattomos játék sosem volt a kedvencem...