tényleg helyes lány és az imázs film is látványos. Bár állatvédelmi szempontból kissé aggályos, hogy a legelöl rohanó fekete kanca szemlátomást erősen vemhes volt.
Tényleg nem a mi napunk volt a sült krumpli és a barna sör hazájában.Ugorgyunk!
Kanter biztató.
Marknak jobbulást, de tudjuk, hogy milyen betegségből kellene kigyógyulnia?
törzsolvasók számára ismert, de az újaknak röviden
Köszi :-)))
Bár jártam Kazahföldön-akkor szovjet tagköztársaság-de nemhogy a Noruzt-Kazah embert sem láttam, csak viperát, meg skorpiót, meg tevét.
Vagyis, egyszer jött valami fenyitett katona, és beosztották hozzám, konyhamunkára.
Egy kóláért, kézzel fogta a skorpiót (Igazából ez, falangapók vagy mifranc volt, rohadt agressziv kis jószág. Üvegbe hazahozták, aztán beöntötték plexikockába, asztali dísznek)
Egyszer odaégett a húsgombóc paradicsommártásban, én szégyelltem :-) de azt mondta, nyugi, itt jó a koszt, és jobb a munka, mintha a saját táborában lenne. Majdnem sirt, amikor elváltunk.
Mikre nem emlékszem....de ha a múlt hétröl kérdezne valaki, az felejtös.
Zorán jutott eszembe: "egy hirdetés a reklámoknak, az is kéne még":-)
Sajnos az E3 Saxoról lemaradtam. Annyit tudok, hogy van der Poel győzött, Van Aert aszfaltot törölt.
Majd Péter megírja, hogy muzsikáltak a kazah harcosok, bár a cukorrépa földeket összekötő macskaköves dülőutak világa sose volt kék-arany terep. Ez egy speciális világ, ahová születni kell. Nem is tudom, hogy Flechan kívül volt-e valaki, aki sikeres volt itt, de nem német-alföldi, német, vagy svájci.
Remélem Péter nem haragszik meg ránk, hogy össze-vissza beszélünk az Astana rajongói topikjában.
Erre a Madaras-Hernádi műsorra -nagyon homályosan, de - emlékszem!
Van itt valahol egy topik, ahol a vallásosság csökkenéséről írogatnak. Nos a kultúra még jobban csökken. A reklámok mindent elöntenek - én kb 40 éve láttam az utolsó reklámot: "ez mind-mind pécsi kesztyű" valahogy így szólt. Aztán a tv kimaradt az életemből. Néhány éve kezdtem el nézni de minden reklámnál továbbkapcsolom - így egy filmet kb 2-3 év alatt nézek meg. Megkérdezte már valaki, hogy mi csinál a derék magyar lakosság akik gyerekestül nézik a filmeket és jön a reklám, hogy gyerekeknek nem ajánlott? Mellesleg inkább azt kellene írni, hogy SENKINEK SEM AJÁNLOTT. Pár éve megdöbbentem a munkahelyemen, amikor meghallottam , hogy a lányok(nők) reklámokról beszélgetnek! Hajdanán a Kloss kapitányról vagy az Angyalról ábrándoztak, ma a WC tisztításról. Ez borzasztó. Idén visszatértem a bringás versenyek nézésére. Szinte egy versenyzőt se ismerek. De nagyon jó a hangulat. Rögtön megragadott. Az ostobává fajult túrórudizást leszámítva príma! Pogacar "ködös" győzelme óriási volt. És a mai SAXO.
A Noruz (van még egy tucat írásmódja) törzsolvasók számára ismert, de az újaknak röviden: perzsa eredetű tavaszköszöntő ünnep. Belső-Ázsiában mindenhol megülik
Kb. azt csinálják mint mi farsangkor, esznek, isznak, táncolnak, énekelnek. Plusz sportolnak.
Nagyországban komolyan tartják, hetedhét országra szóló hepaj van.
Idei kedvencem a hetesbuszt megszálló népi zenekar
A férjem mondta, hogy igazából ő se tudja, hogy minek ennyi csatorna, amikor alig három-négyet néz, de egyben fizetjük az internettel és a telefonnal, megszoktuk, hogy van. A gyerekeimnek pl. nincs, a fiam a Netflixre fizet elő, a lányomék talán négy streamingre. Megváltozott a médiakultúra. Több mint negyven éve indult a magyar tévében egy kulturális műsor, amelynek első adásában Madaras József egy kerekes székben tologatta Hernádi Gyulát, miközben azt elemezték, hogy áru-e a kultúra. Bár a két nagyszerű művész azóta a másvilágon bolyong a lovak és a meztelen lányok között, a vita eldőlt. Igen, az. Én egy darab előadást 3900 forintért szoktam megnézni on line színházi közvetítésben.
szerintem se fogják hagyni a streaming szolgáltatók, hogy kalózcsatornák tobzódjanak a you tube-on. Engem mondjuk kicsit zavart, hogy állandóan arra akartak rávenni, hogy vegyek csúnya pólót.
megnéztem, de azt a pillanatot, amikor Pogacar otthagyta a favoritok csoportját, nem tudtam elcsípni. Most vagy nem figyeltem eléggé, vagy a drámai fordulatot elnyerte az ossiani köd. Azért jó volt. Brutális egy hegy ez a Wallter.
Én a legvégét láttam, Pogacart már csutalkolta a gyúró, és töltögette bele a meleg teát, amikor Vlaszov és Landa még egymást gyilkolták az esőáztatta meredélyen a második helyért. Az összefoglaló alapján ez a mai nap az Attiláról elnevezett kétezerméteres szörnyetegre ne volt éppen pajzán majális. Meredek is volt, esett is, hideg is volt, meg a szlovén is úgy rohant, mintha egy egész csapat féltékeny katalán férj üldözné, nagykéssel.
Az Aktobei 55. számú Gimnázium főkönyvelője nyolc év alatt 414 millió Tengét sikkasztott
A módszer az volt, hogy kiutalta magának bérként. A cél a szerencsejáték függőségének finanszírozása.
Akkor bukott le, mikor egy év alatt 200 milliót nyúlt le, mert az az éves bérköltség 30%-át tette ki. Az már feltűnt.
Hét évet kapott. A Pénzügyminisztérium meg egy feliratot a bírónőtől, hogy kapják össze magukat. Mert a nemannyiraderék kartátárs munkáját öt év alatt a lőtéri kutya sem ellenőrizte egyszerse.
Én csak hátfájást tudtam hazavinni a melóból. Időnként fejfájással. :-)