Rendőrök verték a Magyar Nemzet fotósát. Rendőrök csaptak össze szurkolókkal ma este hétkor a Puskás Ferenc stadion mellett, miután az Újpest elbukta a bajnoki aranyat. A rohamrendőrök az eseményt fotózó fotóst sem kímélték, gumibottal mellkason ütötték, majd kicsavarták a kezét, a segítségére siető társát (Blikk) pedig gázspray-vel fújták le. Ez a látható(an) agyatlan rendőrség?
Fejétől (Lamperth) bűzlik a hal?
Sajnálom hogy nem lehetett ezt a témát normálisan átbeszélni, mert érdekes lenne, hogy miért maradt el a rendszerváltás a rendvédelmi szerveknél, miért nem tudnak a honi belügyi alakulatok normálisan működni, miért van az, hogy vagy maguk alá hugyozva ülnek, vagy a bevetés környékén is összevernek mindenkit. Érdekes lett volna ez azért is, mert 2008-ban feltehetőleg mi fogjuk rendezni a foci EB-t...
Sajnos megjöttek a pártkatonák, előkerült Orbán is, innentől nincs értelme az egésznek.
Te tényleg beteg vagy:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Az hogy a legnagyobb rendőrségi botrány, mikor a kupát ünneplő játékosokat lovasrendőrök kezdték kardlapozni pont az Mdf-kormány alatt volt, az ugye nem zavar?:-))))))))))))))
Ja hogy te egy harcos pártaktivista vagy aki a dolgot politikailag nézi. Ezzel nem tudok mit kezdeni, a fizetett seggnyalókkal és káderekkel vitatkozzon akinek öt anyja van.
Azt az idiótát én hímneműnek láttam és öregnek ahhoz, hogy terhes legyen.
Valamint rugdosásról sem volt szó.
Szánalmas egy banda vagytok.
Ha másból nem, ebből a fórumos műfelháborodásból látszik, hogy az az emberszerű képződmény csak szimplán provokálta a rendőröket. Tán ezt kapta napiparancsba a főszerkesztőelvtárstól. Aztán meglepődött, mert a t. főnöke elfelejtette figyelmeztetni, hogy kaphat egy fülest ha megteszi. :-DDDD
Én egyre jobban sajnálom, hogy csak egyet kapott. Azt meg különösen, hogy nem vitték be pár napra a rendőrségi munka akadályozása miatt.
Nem akarom védeni a rendörőket de miért nem arról beszélünk amit az újpest szúrkolók műveltek?Nálunk a foci miért egyenlő a bunyóval?Ezt soha nem fogom megérteni!És hogy piszkáljam a rendörőket, miért nem kaptam a fotósok egy bazi nagy kitüzőt,hogy" SAJTÓ"?
Kívánom az ide írogatók egy részének, akik hevesen bólogatnak bárminemű rendőri beavatkozás mellett, hogy érezzenek át hasonló érzést, mint szombaton a szurkolók nagy része (bármennyire is rühellem őket) vagy a fotósok.
Örüljenek annak, mikor a rendőr annyit mond csak, hogy menj arrébb és ezt nem toldja meg egy kurvaanyázással, egy "különben megbaszlak"-kal vagy egyszerűen egy szó nélküli botcsapással.
Kóstoljanak bele abba milyen gyakorlatilag jogfosztottnak és bűnözőnek lenni.
Addig is örüljenek, hogy milyen kurva nagy demokráciában élnek, ahol minden kibaszott jól működik; szurkolók, pimasz riporterek arcon baszva hurrá, tényleg rend van. Mindeközben az igazi problémák (amik A problémák, nem pedig pár száz hangoskodó) le vannak szarva azok úgysem látszanak.