Keresés

Részletes keresés

adómbólnemkapGyurcsány Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3060

Ugyanmár, Brazilia!

Az is megoldás. És még szeretni is fog a nép!

Előzmény: Logofet (3041)
_alesi_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3059
A Sorpart mennyi szavazatot szedett ossze? Van esely a parlamenti belepore?
ilonazlati Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3057

Személyszerint, számomra Gyurcsány, csak egy multimilliomos, aki jó időben, jó helyen volt. A gondolkodása is, ilyen. Befektetni, befekteti és b.....

Azért, hogy több pénze legyen.

Az új befektések nyeresége, kinek a zsebeibe fog kerülni? Azokéba, akinek most is sok pénzük van és van mit befektetni.

Szerintem, Magyarországon mindenkinek lenne munka, csak le kell szoktatni a népet arról, hogy havonta a segélyekért kuncsorogjon.

Össze kell szedni a sok szemetet, ki kell takarítani az erdőket, a parkokat, a városok utcáit rendbe kellene tenni, és a pénzt nem a további takarításra kell elkölteni, hanem a rend és tisztaság megörzésére. Erdő és parkőröket kellene fizetni, fizetett járőrszolgálatokat kellene létesíteni. Sok fizetett munkahely, amely tisztességes munkát adna egyetemi diploma nélküli embereknek. Ezeknek már nem kellene segélyt fizetni.

Ezzel a lépéssel, meg lehetne alapozni a magyar turizmust is.

Hiába szépek a fűrdők ha a környékük csupa szemét.

Még van egy ötletem. A választási kampányra, ne a költségvetés pénzét költsék.

A párttagok és aktivisták, fizessenek tagdíjjat. Az összegyült pénzt arra költsék, amire akarják. Miért a lakosság fizesse meg azt, hogy valaki megnyerje a hatalmat? A pártokat, ne finanszírozza a költségvetés. Ennyi.

Számoljumk: 150000 párttag x 200 forint/hó x 4 év =1.440.000.000 forint.  Tisztességesen is össze lehetne szedni a pénzt.

Logofet Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3056
   Ez viszont ötös. Igaz, csak a munkaválallók mintegy 40 százalékát érinti...
Előzmény: türelmes (3027)
adómbólnemkapGyurcsány Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3055
Bocs, de nem az MSZP nyomja, hogy Orbán milyen szemét, nem szavazta meg a nektek járó pénzt?
Előzmény: Géniusz Lóci (3036)
RogerWilco Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3054
Számokat én is képes vagyok bevakarni.

Nem vagy képes, mert akkor írtál volna, nem kérdeztél volna

Mi hitelesíti állításodat?

Magad is meggyőződhetsz róla, oszdd el a GDP-t az exporttal, ha nem megy, kérj meg valakit, aki ismeri a zsebszámológép müködtetésének alapjait!

Dolgozó magyar államplgárokra(nem luxuskomcsikra) lebontva,hol jó ez nekünk?

Például ott, hogy van munkahelyük, ahol dolgoznak.

(Ui - te tényleg ennyire sötét vagy, vagy ezért fietnek napi 2500 Ft-ot neked?)
Előzmény: Gazemberfi (3024)
Gazemberfi Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3053

Megint újabb hazugságára derült fény a lopcsányinak a tegnap esti vita kapcsán.

Az Orbán kormány idején 205.000-el NŐTT a foglalkoztatottak száma!!!

Azzal,hogy nem engedte a kampánycsend előtti utolsó napra tenni a vitát,hatalmas öngolt rúgott,a hatalommániás, félőrült agresszor.

Miközben abban bízott,hogy a gyurcsimédia majd jól kihozza őt ebből a vitából,azt kell mondanom,hogy pont az ellenkezője történik.

Sorra dőlnek meg a "felkészült" sintérke erőszakos baromságai,miközben nagyon keményen elfelejtette bemutatni a zemeszpé nemlétező kormányprogramját.

Csak így tovább,hajrá,hajrá!:-)

hun2006 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3052

tévedsz megszavazta!

erre bizonyíték is van.

az az igazság 3 szor terjesztették be az első 2nél nem volt ott, de a 3-nál amikor végül elfogadták ott volt és megszavazta!

Előzmény: Géniusz Lóci (3036)
bigfoot Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3051
Az, hogy nem vagy minden téren informált, az a Te hibád. Amit írtam tény. Nézz körül a mezőgazdaságban az MTA háza táján (és még ki tudja hány másik helyen). Menj el oda dolgozni és akkor rájössz...
Előzmény: spooler (3010)
figyelő Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3050

Használt-e az agyonmosás,
Fideszes honfivér?

Azt a kib. qrva úristállát, azért ez stupiditásból is sok...

Előzmény: dobsika (3000)
spooler Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3049
Ellenben ő volt az egyetlen minimálbéren bejelentett bank-vezérigazgató.
Előzmény: Logofet (3023)
Gézoo Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3048
Tudom! Már itt is legyártották az eredményt.. Nálatok is?
Előzmény: csörgősipka (3042)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3047
2004.04.05.19:10:05-i szavazás

A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény, valamint az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló 2003. évi IV. törvény módosításáról

Benyújtók:

Göndör István (MSZP), Dr. Csákabonyi Balázs (MSZP)

...

Németh Zsolt (MDF) Igen Nógrádi László (Fidesz) Igen Nógrádi Zoltán (Fidesz) Igen Nyakó István (MSZP) Igen Dr. Nyitrai Zsolt (Fidesz) Igen Nyitray András (Fidesz) Igen Dr. Nyul István (MSZP) Igen Dr. Ódor Ferenc (Fidesz) Igen Orbán Viktor (Fidesz) Igen Dr. Orosz Sándor (MSZP) Igen Dr. Őry Csaba (Fidesz) Igen Pál Béla (MSZP) Igen Pál Tibor (MSZP) Igen Pálfi István (Fidesz) Igen Pánczél Károly (Fidesz) Igen Dr. Pap János (Fidesz) Igen Dr. Papcsák Ferenc (Fidesz) Igen Papp József (MSZP) Igen

...

http://www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_szav.szav_lap_egy?p_szavdatum=2004.04.05.19:10:05&p_szavkepv=I&p_szavkpvcsop=I&p_ckl=37

nupusz Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3046

Érdekes.....

Mindig Fletóztok, Csippoláztok, stb.

Orbán Viktor persze Orbán Viktor.

Bár igaz...... neveltetés kérdése, hogy valakit a nevén szólíts, ha már a szülei adtak neki..............

Előzmény: markastor (3038)
LonG^^ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3045
Hatalomvágy, köpködés ezt kihaygtad a felsoroloasnal!
Előzmény: markastor (3038)
ordell robbie Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3044
sorry, az elobb sikerult elcseszni.

nem megy a linkeles, ugylatszik bena vagyok.

http://webradio.hu/index.php?option=content&task=view&id=54515
Géniusz Lóci Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3043
Konkrétan mit is?
Mert ez így csak üres lózung.
Előzmény: UtherPendragon (3015)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3042
Ne álmodozz, nagy csoda kell ahhoz is, hogy nagyon szoros eredménnyel épphogy nyerjen a Fidesz.
Előzmény: Gézoo (3035)
Logofet Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3041
   Ha nem növeljük a gazdaság teljesítményét az osztrák szint közelébe, akkor sajnos az életszínvonalunk sem fogja soha elérni az övéket. Ha nem szüntetjük meg a túlköltekezést, nem pörög fel a gazdaság sem. Ha nincs rá pénzem, nem veszek új ruhát, nem megyek el nyaralni, nem veszek nagyobb lakást, autót, pedig ezek jogos igények. 2001 óta minden magyar kormány ennek az ellenkezőjét teszi. Ez így nem mehet tovább. Nem ígérgetni kell, hanem a rendelkezésre álló pénzt elosztani, a vállalkozásoknak pedig kiszámítható adó- és pénzügypolitikával nyújtani megfelelő körülményeket.
Előzmény: hun2006 (3022)
adómbólnemkapGyurcsány Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3040
Talán a Jobbik?
Előzmény: Géniusz Lóci (3028)
nupusz Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3039
Vannak ám....... és nagyon nagyon sokan szerencsére....
Előzmény: Törölt nick (3007)
markastor Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3038
A Fletó: Színésztanonc, agitátor, vehemens, agresszivitásba hajló.

OV: Nyugodt, mérsékelt, tapasztalt, türelemes.
trikó Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3037
Aha. Látom nem olvastál vissza. Szóval te csak magyar üzemanyagot, magyar gépeket, járműveket, alkatrészt, szerszámot, festéket, vegyiárut, számítógépet, irodaszert, textilárut, faárut stb-t veszel?
Vesd már össze az ország exportját az importtal...
Előzmény: zaimoo (3025)
Géniusz Lóci Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3036
Nem megszavazni nem bűn.
Ellenben egy vitában utána azt állítani, hogy megszavazta, az legalábbis nem illik a keresztényi erkölcsbe. Legalábbis amikor én jártam hittanra, még nem illett. A pap szerint, aki persze csak egy egyszerű plébános volt.
Előzmény: adómbólnemkapGyurcsány (3004)
Gézoo Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3035

Szia Mindenkinek!

Nagyvezírünk ma kiköszörűlheti a csorbát.  Tegnap nagyon ellenszenves volt

a folytonos kioktatásával. Még a homokozóban lapátolt amikor vikike éppen rendszert váltott, de többsoron úgy lecseszte, mint pengős malacot szokás.

Az hogy nem tudott egyszer sem igazat mondani, már nála megszokott.

Nem is kell! A sok büdös p*raszt ehhez szokott hozzá.

Nem vagyok kiakadva rajta. De mi lesz így ha pártunk és kormányunk elveszti

a választásokat mert a két főelftikénk erölteti a mindenáron:

"ÉN vagyok az ész, én vagyok a minden, ti senkik vagytok!"  képet.

Ha tovább is ezt csinálja mindenki a vikikére fog szavazni..

LonG^^ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3034
Te vagy apám a horror hogy ilyeneket irsz. Tudod ezek utan mar politikai nezedeit nelkul is egy horror vagy ha ilyet leirsz, ez baj hogy ilyeneket mondtok. Gondolom neked csak jobbos barataid vannak ha egyaltalan vannak iylen felfogassal, érdekes nekem sok jobbos baratom van akikkel hetvegen egyutt megyunk sorozni mégsem szidom őket, szánalmas vagy

Ja és alljassagban azert nincs hiany a masik oldalon sem, engem a FIDESZ ocsmany negativ kapmanya vett ra hoyg ellene szavazzak, ezt koszonjetek meg mikolanak és a sok hazugsagnak szemelyeskedesnek amit osszehordtak!
Előzmény: kistesa (3018)
Macsek-007 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3033
Az én esetem - pár év pereskedés után - happy enddel zárult, nem kell sajnálni :)

Viszont Anyatündér ezt írta:

neked nem fizetnek, viszont a megrendelőd már vissza is igényelte az államtól az ÁFÁ-t.

Ez pedig arra utal, hogy a cég nem azért nem fizetett nekik, mert az állam visszatartotta az ÁFÁ-t, hanem hogy eszük ágában sem volt fizetni!
Előzmény: megfontolt (2894)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3032
Kisegítő iskolás színvonal, de még annak is rossz.
Ülj le fiam, megbuktál.
Előzmény: dobsika (3000)
ordell robbie Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3031
gyurcsany szerintem inkabb hozta a formajat a vitaban, mint orban. aztan, hogy ez melyikuknek valik a hasznara, azt most senki sem tudja. hetfon meg mar mindenki tudni fogja.

<a href="http://webradio.hu/index.php?option=content&task=view&id=54515" target="_blank">ezt</a> amugy most olvastam.
_alesi_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3030
Nem kedvelem a sarga, deli gyumolcsoket igy sajna nem erdekel Mikola se. Ami a körmöst illeti es a tegnapi beszelgeteshez kapcsolodjak: valoszinuleg Teller is kapott parat, megse lett hulyebb.
De most nem az oktatassal kapcsolatos nezopontokrol van szo...
Amugy igen, vannak olyanok akik az MSZP-re akartak szavazni (pl.en) azert, hogy az ujjabb negy ev majd bizonyitja, hogy kepesek-e az orszagot rendbehozni. Sokakkal egyutt ugy erzem, hogy nem negy evekben kellenne gondolkodni. Nem szeretem Vikit, de Feri tegnapi beszede miatt elpartolok az MSZPtol, valoszinuleg egy kissebb parthoz. Mert nem hiszem, hogy a kialakulo ketparti rendszer az orszagnak jo lenne...
Előzmény: Géniusz Lóci (3009)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!