Szerintem csak az jöhet szóba, hogy nem isztok sokat mert engem nem tudtok leitatni mivel nagyon de nagyon mértéktartó vagyok ezen a téren. Először is nagyon megválogatom, hogy mit, másodszor meg hogy mennyit.
Az esőt azt én is utálom úgyhogy nem kell. Viszont belegondolva abba, hogy belülről elázik a társaság, hááááát érrdekes képek születnének elázva :-)))))))
Hát ez elkesiritő hogy ilyen idő lessz :-( ha esetleg van kedvünk akkor átugorhatunk az Agárdi termálfürdőbe (15 Km) áztatni magunkat. (fürdőrucit aki teheti hozzon).
Van Szauna,+hideg medence, gőz, belsőmedence 3, külsőmedence 1, büfé.
De az eső ellenére nem mondott hideg időt, épp most néztem 20 fok körül lessz.
Nagyon úgy fest, hogy Klubfoglalkozás lesz a vége. Most néztem az időjárásjelentést (met.hu) és záporokat ígér péntektől-majd szerdáig. A franc vinné el.
Amúgy a fórummotort én is nagyon ceretem... Összerakhatnának már az Indexesfiúk egy kehementeset...
Sziasztok! Ha gond lesz a hálózattal megoldjuk. Mint villanyszerelő majd besegítek ha kell :-))))))) ______________________________________________________
Amúgy én is nagyon köszi a szervezést Fantom. És természetes, hogy nagyon várom én is, mi is.
(Én a kütyük mellé vittem egy hatos elosztót, szállodákban volt tévé, tévé kihúz, elosztó betol, tévé, ha kell, abba rak, másik ötön kütyük töltődhetnek:-D Külön szatyor volt a kütyük töltőivel)
Előre is köszönjük, hogy ennyit fáradozol ezért a találkozóért:-)) Biztos mindenki nagyon jól fogja magát érezni.
Már csak egy ici-pici problémám van:-)) Van a panziónak benzinüzemű aggregátorja??:-DDD Ahogy igy elszámolom a fogyasztók mennyiségét és milyenségét, a villanyóra szombat eset úgy fog teperni, mint az Isten nyila:-)))))) Remélem kellő számú konnektor van a szobákban:-)))
Egészen megnyugodtam:-))))))))))))))) mármint hogy nem csak én fogok úgy kinézni, mint egy tergenyős szamár:-))))
A laposon én is gondolkozom erősen..... azért leszenk ott gyakorlott PS használók, jó lenne azt is megnézni, hogy egy adott képpel, mit is lehet még bűvészkedni. Csak ne lenne olyan rohadt nehéz, elvinném:-(( lehet addig még gyúrok egy kicsit, és mégis elviszem:-D legfeljebb sérvkötőt kérek majd szülinapomra:-DDDDD