nem vok gyenge! :) teliberaktam. Fieróra azért nem tippelnék! nah a honlap az zsír lesz, meglesem majd. remélem ár is lesz a gépek alatt!!! :) és nem 5el kezdődő! :)
amúgy én ha lesz zsozsóm (ha nem nyerek 5-öst akkor valsz sose, hacsak nem veszem feleségül Járai Zsiga lányát) akkor csináltatnék 1 Enzo-t. Tudom, h ronda és neked nem teccik, de azért nem mindenki megy egy 250 millás géppel tejért a tecsóba. (még ha nem is eredeti...ki tud róla???) :)
amúgy Mr-en kívül nem sok 355 bázis van? 360/430 nem gondolkozol rajtuk? vagy 575? 599??? 612??? :-)))))))) és az E***??? jóóóó nem piszkállak!
Gyenge vagy memóriában... :)) Igen, MR2-esre megy, írtam kb 1 hónapja, ez még ugyanaz az autó. Mire elkészül, addig lesz honlapom is, rajta a 3 Ferrari replika típussal, amit gyártani fogok...
Az "top secret project". :) Holnap kellene kész legyek vele, de még legalább 1-2 hét meló van rajta, mire festöhöz vihetem... Az a poén, hogy messziröl úgy néz ki, mint 4-5 hónappal ezelött...
:))) Tényleg rondák nagyon. Még a lükeszemüeknek is feltűnik, h itt valami nem smafu. Kb 40%ban Ferrari. Látszik, h giccs. Kertbe jó lenne, unokatesómék eljátszanának rajta!!! :))) Amúgy én (csak neten) láttam szép F-40est, de azt Honda NSX-re varrták fel az amcsik. Fekete színű volt és tényleg jól nézett ki. Amúgy meg a lengyel "barátaink" (ők talán nem utálnak minket mint szláv szomszédaink) csináltak egy F-50est. Ezt is neten láttam még anno. Elég jól nézett az is ki. +355-t és egy Murcit is. :) 355 kb 3,5; 50es kb 8,5; és a Murci olyan 13 miska körül van dúrva átszámítással.
Az a helyzet, hogy Fieroból véleményem szerint csak kerti díszt lehet építeni, ezek viszont csúnyák még arra is... Egy viszonylag szép F40 replikát láttam eddig, bár az is Fieroból indult, de épített, levegös futómü van benne és egy V8-as Cadillac Nortstar motor. A kaszni pedig egy eredeti F40 másolata, nem olyan OSB lapból összecsavarozott valami, mint ezek...
Nézd már! Boldog boldogtalan F-40 replikákat készít és akar eladni! :D (használtautó ismét a forrás :P)
állítólag 1986 (fieró?) de 2900cm3 (új) motorral és "Németországban készült 1992-ben. Középmotor, hátsókerékhajtás" itt a képe. csak ez volt róla. jah és az ára 2.800.000 HUF elég bizarr!!!
Oda van írva, hogy Fiero... :)) Bírom ezeket a hirdetéseket, 2 literes, 160le, vagy mennyi... A Firgákat 2 motorral szerelték, 2,5-ös 4 hengeres 95le, / vagy 92 / meg 2,8-as V6 140 le. A 2,5-ös motor nem megy, olyan a hangja mint a skodának, xarul néz ki, mint egy Volga motor... A vezérmütengely fogaskereke müanyag, jártunk már úgy vele, hogy elfogyott. A V6-osnak szép hangja van, de ennyi, az sem megy túl jól, automatával 15-20 litert eszik. Mindkét motor hajlamos a melegedésre, pesti dugós araszolásra nem való...
Van fent 1 újabb f-40es replika a használtautón. Nézzétek meg. Sztem ronda, jó elfogult vok, mert az eredeti sem teccik nagyon, de azért azt elfogadnám. Nem vok szakértő, de kurva hosszú az orra! Nincs odaírva de tuti, h fiero. 1988-as 2000cm3 és 160le. Véleményezzétek. lökök 1 képet is:
Ha müanyagra kened a formaleválasztót, akkor nem szabad, hogy beszívja... Esetleg akkor, ha megcsiszoltad a sablont, amit nem javaslok. Akkor szokott gond lenni, ha a felület porózus, azt hiába formaleválasztózod, pl gipszformáról akarsz venni egy sablont, az lehetetlen feladat. Az olyan dolgokat le kell szigetelni, pl lefesteni...
Nem értem, hogy mit variálsz az epoxival és a poliészterrel... Ha nem jön szét, akkor vagy rossz a sablon és fogja a kész terméket, vagy nem jó a formaleválasztód.
Most egyébként a minimális és a nevetséges közötti pénzért odaadnám a sablont, felesleges kacat nekem, nem szeretnék több ilyen csúnya autót kivenni belöle... Lebontom az épületet ahol tárolom, útban van...
hát igen...így azért már más a helyzet! de honnan tudtad, h csak fiero? :)
viszont az az f40es eléggé randa!!! már régebben is hirdette a fószer. de legalább ne rakta volna fel mellé az eredeti képeket. nagyon dúrván láccik az eltérés...szerintem. sose adnék érte 2 miskót. holnap talán meglecc már a gépem, akkor felrakom a képét is.
jah és adjál el egy 599 GTB-t pfffffffff!!!!!!!! 600paci :))))