Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)
Kopj már le rólam , mondtam már - be fogsz szarni az igyekezttől. Csinálj még nickeket magadnak - csak ne gondold, hogy az értelem csírája is fellelhető benned. Hülye is vagy, buta is vagy, de nagy munkabírásű - rossz kombináció.
Csak tudnám, hogy ez a sok igen hülye jobboldali honnan jött, nem láttam őket, amikor rendszert kellett volna váltani. Utólag annyi kis seggfejnek lett nagy a pofája, hogy az elképesztő.
Mondjuk Bayernak - mint érintettnek/megfigyeltnek stb joga volt megírni ezt a levelet. Ahogy a bal/lib oldal is minden héten talál alkalmat - hogy nyílt levelet írkáljon azOrbánnak.:)
e vagy a szélsőjobb, a retrográd, múltból ittragadt, poshadt, dohos, nácibalos idiotizmusaitokkal, az aprókádárdögei-nosztalgiátokkal. A komcsi fasizmusotokkal. (J. A. után szabadon)
Hagyjátok a jövendőt, a megújuló Magyarországot békén, múmiák, kriptaszökevények!
A mi öregeink, a mi időseink másként néznek ki Szépek, kedvesek, bár meggyötörtek
Kell nekik fikázni őket - más nincs a kezükben. Megpróbálták lenyúlni a valóban fontos nemzeti eszményeket, jelképeket - rácsectek. megpróbált a törpe töpörödésről ugatérozni - szétégett vele. Volt bankárkormány, dumakormány - ostobaságok voltak. Most jön gyurcsány anyja, felesége, családja - erre a szemét mocsokra csak ezek, a magukat jobbosnak tituláló heringek képesek.
Fogy körülöttük a levegő, fuldokolnak - érzik a jövő évi buktájukat. Ismét kevés lesz a vezérükre csápoló 2 millió, a köztük nedvesedő tinilányok és megvezetettek serege.
Egy kalap túrót se érnek, itt ugrálnak, fikáznak - ki kell őket röhögni. Ez a bayer is sokat segít.:)
"...nem volt Magyarországon kommunizmus. A világon sem. "
Neked ezt mondták? És elhitted?
"Kimaradtál az órákról. "
Ja, azokon az órákon? Én nem maradtam ki!
De ott azt tanították amit a kommunista elvtársak előírtak! 1956-ról azt tanultuk, hogy ellenforradalom volt, a kommunizmusról meg azt, hogy egyszer majd az egész világon az lesz, mert az a jó...
Nem gondolnak bele, hogy akiket most fikáznak, azok gürcöltek a bányákban, a földeken, a vaskohókban, hogy legyen itt valami a háború után, ne csak romok...
Mindegy, ez van... Csak nehéz szó nélkül megállni. :o/