Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
Nekem nem jott be a Gezae. Fullerton Gloucestert es Rover RM-75ot ki lehet fogni $350 korul. $150-250 eselytelen. Van mindkettobol az orszagban. Esetleg volt valamelyik a kezedben?
Mire kell? Disznek nem eleg szep, hagszernek nem eleg jo. Innentol kezdve nem is gondolkodnek rajta hogy az ara hogyan vetheto ossze mas karakterisztikajaval.
$350 korul mar ki lehet fogni rendes F mandolinokat. Keressek? (Ha gondolod dobj egy emailt es ha latok valamit, irok azonnal: levente kakuc littvay pont hu )
Szerintem csak siman nem gyartottak tovabb. A ceg meg van, csak mast gyart. Annyira nem kar erte. Amin jatszottam tolluk az eleg gaz volt. S a hirek afele mutattak hogy par ev utan estek szet a hangszerek. Sulyedt a fedlapjuk, stb.