Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
mázlista... jobb ha nem futsz vele össze... egyfolytában hülyeségeket beszél, egyik pillanatról a másikra a földre veti magát, és elkezd fotózni. jobb ha nem tudod meg, kicsoda... :PP :-)))))))))))))))))
Én úgy kb 9-negyed 10 körül megyek le a vasútra, majd bevárok mindenkit. Mv-vel meg van beszélve a dolog, várni fog minket :D Egyébként már tegnap este óta itt van a 017es, a röptetőnél áll.
naná, hogy nem :-))) gondolod, hogy ott a kis édes, én meg a szomszédban vagyok és nem megyek oda? naneee :-))))) már úúúúgy várom! :-DDDD hjaj, lassan készülnöm kell, megyek be suliba... :-/ várom a szombaton :-))
- Nohabfan - M61-020 - sárkányfül (én Fenékpusztáról megyek, 9:07re érek oda.) :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hárman már vagyunk, lehet jön barátom is.
Például a vasúti görbület, átmenetiív-geometriák tanulmányozását a jegyzetből kísérletet téve arasznyi képletek levezetésére (és megjegyzésére) egészen a differenciálgeometriai gyökerektől, vagy a Zimmermann-Eisenmann- féle méretezési eljárás alkalmazásait, esetleg merész újragondolását, netán új tartómodell felállítását a végtelen hosszú rugalmas megtámasztású tartó helyett, vagy akár a sínszálak sajátfeszültségeiből eredő problémákat, netán az összefüggés a sínkopásból adódó inerciavesztés és a vágánystabilitás lehetséges összefüggéseit?
A végső stádium az, amikor egy egyvágányú vonal táblás megállóhelyén is találsz magadnak vasútcentrikus elfoglaltságot arra a 3 órára, míg jön a vonatod :-)))
hát, igen... egyre gyakrabban veszem észre, hogy lassabban megyek a Nyugatiban reggelente, délután meg inkább megkockáztatom, hogy lekéssem a vonatom, de elszaladok még körülnézni, nehogy lemaradjak vmi izgiről :-DD