Keresés

Részletes keresés

ORSY Creative Commons License 2009.09.29 0 0 1050
Hali, én csak ilyet találtam, néhol szerintem biztos hibás, de úgy nagyjából stimmelni látszik.

http://rapidshare.com/files/284703042/Editors_-_The_Boxer.pdf

Amúgy.. én is bele vagyok esve most ebbe a számba. Nagyon üt. És jelentem, az album hat napvilágban is, éjszaka az ágyban fekve is és zsúfolt tanterem közepén is. :))
nancy boy Creative Commons License 2009.09.29 0 0 1049
Ha valaki talál a The Boxer-hez lyrics-et, légyszi rakja be ide, kész vagyok ettől a daltól, és sehol sem találtam hozzá szöveget..:((
nancy boy Creative Commons License 2009.09.29 0 0 1048
Meghallgattam ébredés után most... És most újra elindítottam... Asszem ez jó ideig így lesz még...
nancy boy Creative Commons License 2009.09.29 0 0 1047
Amikor a Walk The Fleet Road elkezdődött épp befordultam az utcánk felé és folytak a könnyeim... Nagyon súlyos, tényleg.... Nehéz szavakkal leírni az érzést és az élményt....
Előzmény: ORSY (1046)
ORSY Creative Commons License 2009.09.29 0 0 1046
Az már nálam sajnos rendszerré kezd válni, hogy könnybe lábad a szemem mások kritikáin.. most sem volt ez másként.
Én is sétáltam, kihalt utca és sötét megvolt. A gondolataimat még nem tudom megfogalmazni róla.
Tetszett? Nem kifejezés. :) Ütött? Aha. Gyomorba.
Kábé ennyi most.. majd írok én is róla bővebben.. idővel. :)
Előzmény: nancy boy (1045)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1045
http://stef.blog.hu/2009/09/28/editors_in_this_light_and_on_this_evening
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1044
rövid és tömör véleményem: i_just_died...... no_words_
ki vagyok ütve... : ) *-*
3adszor hallgatom, de nem elég... yay:) lesz ebből még ma 4. is:D
Jó Éjt Mindenkinek:)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1043
Meghallgattam... Fájt....
peppermint girl Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1042
Emberek! Köszi a linkeket!!! nagyon vártam már ezt az albumot én is, és hogy idén kétszer is láthattam őket... fuu. :)
jó látni, hogy más is ilyen lelkes editors fan!
ja és én is most fogom meghallgatni... a sötétség betakar, a zene meg dübörög a mellkasomban... :) in this light and on this evening...
ORSY Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1041
Most értem haza. Mindjárt... mindjárt ráveszem magam... mindjárt.
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1040
Viszont neked is xD
Előzmény: nancy boy (1039)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1039
Jó szórakozást.:)) Én majd tíz és éjfél közt megyek.:))
Előzmény: papillon_wingz (1038)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1038
Nékem kb. 2 hétre rá jönne a b-day, de hát előrehozhatnám, lol:)
Kovács Tamás lmao, akkor nemcsak mi neveztük el őket magyarul, csóró Russnak nem tudtam adni rendes magyar nevet:) amúgy meg bírjuk Edét (ugye Orsy?) ahogy zúz az In this-ben:D
Krisztiánt meg a Bricksben, ahogy pötyög:)
úgy érzem alakul a sötétség, elvonulok albumot nyomatni:) ha nem írnék ide többet, kivégeztek a dalok és Tomi hangja:D
rock on x)
Előzmény: nancy boy (1037)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1037
Nekem is szülinapi izé lenne..:))

Még mindig csak az első tracket merem hallgatni... Berepeateltem winampba... Ez félelmetes ahogy énekel benne Kovács Tamás....
Előzmény: papillon_wingz (1036)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1036
thx:) wow, lehetne mondjuk szülinapi ajándék magamnak:D kár hogy azt már megvettem, SP fanpackage, akkor lehetne a 2. szülinapi, tartalék-ajándék:D hmmm:) *gondolkod*
Előzmény: nancy boy (1035)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1035
2009. 11. 26. Gasometer.
Előzmény: papillon_wingz (1034)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1034
SP:) én nem szoktam sértődni:) tiszteletben tartom, ha valaki mást hallgat, mint én, mindenkinek más a zsáner, mástól sérül be pozitívan. más az Isten, jó ez így:)
Zsenik ám ők is (főleg Gary, de hát nem is csodálom, valami van a brit levegőben, mert termelik a zseni zenészeket, k.o., vagy az anyatejben van valami, mert nem igaz hogy ennyi átkozott jó zenész születik azon a vacak szigeten:D máááár) főleg Live, ófejem:)
de Editors is Live mekkora, besérültem tőlük is:) és akkor még Josht nem is láttam soha, bár ő sem nem brit, sem nem rocker:) na, tőle, tuti meghalnék:) 4 hét rehab:)

Akkor már van egy pici csapat:) az tökjó:) pontos dátum? (ezt most nem tudom hirtelen...)
Előzmény: nancy boy (1033)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1033
Snow Patrol.. Hmm nekem az a vegytiszta popzene kategóriába esik sajnos... Semmi több egy lemezüket bírom csak... (nemmegsértődni):D

Bécs? Aki eddig biztos megy, Waters, Lovecat, Ynáligá, Ha jól tudom még egy srác, de Ő nem szokott ide írni.. Nekem még kérdéses, de szerintem megoldom és ott leszek...
Előzmény: papillon_wingz (1031)
love cat Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1032
Én megyek, pénz már van, szabim nincs, de vagy cserélem a beosztásomat, vagy kisírom azt a 2 napot pihenőre.
Előzmény: papillon_wingz (1031)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1031
dejó ezt olvasni, szóval, yogyerek:) azklassz:) *könnyes szemek*
van érzékem akkor ezekhez a "közvetlen csendes szerény jó srác" zenészekhez, nagyjából mindegyik musicGodomra ráillik a jellemzés (theTom-s, Smith és Chaplin, Gary L., Josh G., Jason M. ...)
*proud*
btw, gondoltam én h. ő úgy elég magas:D mondjuk nincs túlhízlalva:D

hát gondolom h. unforgettable, én is pörgökpörgök még mindig, pedig én nem is álltam őmellette:) im_crazy:)
nekem meg döntenem kellett a Szigeten, hogy akkor Snow Patrol vagy Editors, mivel az én kedvemért nem tették őket egy napra, nem is értem ezt:) lol
szóval Snow-t választottam, megjegyzem nagyon nem bántam meg, omg, hogy ezek is hogy zúznak Live:), úh. Editors az most kimaradt:(
de hát mindent nem lehet... sajnos... :(

ahm, Duna van itt is, csak én a város másik végében lakom és alapból lusta vagyok:)
ehhh:)
maradok a szobámban:)

olvasgattam itt, hogy van aki hajlik bécsi konci irányában, ki az aki frankón megy?...
mert én meg úúúgy mennék, kérnék szabit, ilyenek, a pénzt meg valahonnan előtúrnám x)
Előzmény: nancy boy (1029)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1030
*worship* *rock*
Előzmény: nancy boy (1027)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1029
Tom.. nem sokkal alacsonyabb mint (me 191) tehát olyan 180valahány cm a srác, közvetlen csendes szerény jó srác..:))) Milyen volt mellette állni... Hát nézd, 2005 óta vagyok Editors fan... 2009-ben láttam őket először élőben by the sziget... És utána aztán jött a millenáris és nem elég, hogy az egyik abszolut kedvenc bandámat hallhattam élőben alig másfél hónap alatt kétszer, utána még sikerült is fényképezkedni Tom-al meg mindegyikkel lejattolni egy autogrammra... Szóval... Ez ilyen felfoghatatlan még ma is... Ma is mentem az utcán hallgattam a berlini live-ot és eszembe jutott bazdmeg ott álltam mellette...:))))

Nem beszélt sokat mondta, hogy hy meg yes a fotókra aztán kb ennyi, de nagyon közvetlen nyílt barátságos volt.:)))

Jól látod... Én is víz felé veszem az irányt duna-parti séta lesz este..:)))
Előzmény: papillon_wingz (1028)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1028
omg, milyen kedves és stílusos fogadtatás:) ^^ i hope so....

majd megnézem a blogod, az enyémbe is bárki-bármikor jöhet, meg írhat, ha van kedve xD
van egy olyan érzésem, h. Editorsről sokat fogok blogolni, kb. amíg meg nem kapom az SP Best of-omat, bár november messze van:)
d.load-linkek: *thx* most jött le 05LowLands, azt hiszem elvonulok to admire OneOfmyGod:D

milyen volt Tom mellett állni? mennyire magas ő? 180-190 van? (hozzám képest mindenki magas, nagyranőtt ovisnak szoktak nézni, esetleg alacsony 5.esnek, lol)
mondott ő így valamit nektek, vagy out-of-stage is inkább megtartja a gondolatait magának?:D
már ha szabad ilyen behind the scenes-ekkel traktáljalak:S
nem muszáj válaszolni:) *sorry* : )

aham, nemtom, nemrossz ez a séta...
de én sötétre, magányra, no netre, just me&the album@Tom's f*** good voice, erre vágyom:)
nem kizárt h. bőgni is fogok:)
alig várom :) x)
((bár, ha a Duna-parton laknék, lemennék nézni a vizet közben:) de így...))
rock on:)
Előzmény: nancy boy (1022)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1027
Előzmény: papillon_wingz (1025)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1026
30 perc... Kevés..:((( A semminél azért több...

Jajj... Elkezdtem agyalni két dolgon...

1, Vajon a következő lemezen milyen hangzásvilágot hoznak?
2, Menjünk már bécsbe..:))
Előzmény: love cat (1024)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1025
ezaz-ezaz:) tv teaser clipben 00:10 van, de mindegy:) csak valaki felveszi:D
mondjuk láttam ebből a Fabricosból pár videt tyúbon, hátaham, alig vert le a víz, Tom roxx:)
Előzmény: love cat (1024)
love cat Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1024

00:20 4MUSIC: EDITORS LIVE AT FABRIC 30 MINS

Friday 9 October, Channel 4

Filmed at Fabric in London, an exclusive performance from Editors as they showcase their new album In This Light and on This Evening.

http://www.channel4.com/tv-listings/daily/2009/10/09

Előzmény: papillon_wingz (1021)
Micsinai Gyuri Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1023
Jó kis hazatérési meglepi, köszi!
Jó lett, dehát ezt tudtuk, hallottuk már kétszer élőben, és jópár bootlegen.
Érdekes hallani, hogyan képzelték el a studióban a nótákat.
Tényleg jó lett, várjuk az extra lemezt.
nancy boy Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1022
I Hope Life..... Is Good For You...:))))) In This Topic And On This Forum..:)))))

Akkor pár méterre ültem tőletek... Mert én írtam a blogomban, hogy előtte még jóval telefonból Escape The Nest-et hallgattunk...

A download linkekért nincs mit, egészségetekre váljék mind.:)))

Millenáris... Még mindig ott tartok, ember bazdmeg Te Tom Smith mellett álltál..:)))))

Új Album... Takaró alatt? Nemár... Menj ki a városba és úgy... Én végig sétálom a városkámat és közben fogom hallgatni a sötétben sétálgatva...:)))

Nah jah... Katarzisos fájdalmas estét Nektek is, jó lesz az, nagyon jóóó..:))
Előzmény: papillon_wingz (1021)
papillon_wingz Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1021
sziasztok:)

már egy-két hete olvasgatlak Titeket, nagyon jók vagytok:) csak most jutottam oda h. írjak -ide-;) akartam, csak elmaradt mindig:S
megragadnám a pillanatot és megköszönném a sok d.load-linket, amit hoztok:D *you rock*
ORSY-val együtt nyomtuk az Escape-et a telóból Millenáris-konci előtt, meg Orsy hugijával:)
usernevem az ami;) nem is tudom honnan jött ez így hirtelen:D *gondolkod*
amúgy Mira vagyok:) és Editors-fan, úgy lazán hardcore-ban nyomom:D

csak így hirtelen:)
@Millenáris - atyaég, az de nagyonállat koncert volt x), OMG, Tom Smith live? another dream came true... *könnyes szemek*
az egyik Istenem a sok közül:D még nagyjából le vagyok zúzva *-*, szívem darabokban, lelkem széttiporva:D
5 hét leforgása alatt kaptam egy nagy adag Gary Lightbody-t (SP) meg egy nagy adag Tom Smith-t... (annyira különböznek habitusban, on-stage-jelenlétben, mégis mindkettő akkora God:))
vastüdőben lélegzem és létezem kb:)

új album:)
kudos;) to Orsy, már megvan, de még nem mertem:o) meghallgatni, én is katarzist akarok, majd este fogom és ITL-ra rettegni a takaró alatt (Orsy, megvárlak és este együtt rettegünk és katarzist-átélünk)
h.a.t.a.l.m.a.s album lesz(lett), live-ok meggyőztek (úgy 20-30szor lenyomtam őket, konkrétan kívülről tudom az albumot:D):) remélem az albumverzió is meg fog győzni:)
live-ok alapján WTFR magasan vezet mint favorit az albumról, kiváncsi vagyok hogy változik a véleményem holnapra:D

jaj, és mai információ, Channel4 leadja!!! a Live@Fabric koncertet 10.09-én, remélem egy brit fantársunk fel is veszi is valami sharingre fel is dobja:)

ITLAOTE-ben és katarzisban gazdag szép estét Mindenkinek:)
GodSaveTom:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!