Vízen járva bemegy a tó közepére és onnan kiemeli a legfinomabb halászlével rotyogó bográcsot! Biginek ez sztem laza csukló gyakorlat!:))) (de legalábbis így előadja:)))
A kollega azt kifogásolta hogy a találkozók, teccik érteni a "találkozók" métt olyan messze vannak székes fővárosunktól. Igaz ezt a győri talival kapcsolatban kérdezte, de a többi is az. Hogy pedig ki mit csinál ezeken az egyéni szoc. probléma. :-))
bammeg, sem a triodás, sem az annafürdöi tali NEM high-end bemutatok, de még csak igazi hifik sem. sokkal inkább egy baráti összejöewetel, ahol jol lebaszhatjuk dys-cus-t, h má meg mijeza xar? )))
Hát igen. 30-án már kevesen voltak, de mind HighEnd szakértők. Győriek. Mello, vagy milyen erősítőket rúgdosták az utcán. A préri népe nem kattant rá, mert kevés volt a réz benne. :o))
Nem szeretném ott tovább rágni a gumicsontot, úgyhogy itt kommentálom a 2016.03.16. 23:14 -est.
Nem mesterséges intelligencia és főleg nem a mesterséges intelligencia győzte le, hanem egy kifinomult, a Go játék stratégiájához fejlesztett öntanuló algoritmus, amely a programozó(k) intelligenciájának és a gép számítási képességének egyfajta "szorzata". Gép x ember(ek) egyetlen ember ellen - nem éppen sportszerű versengés.
Tőlem biztosan nem, lévén, hogy soha életemben nem volt fényképezőgépem.
A készülékekről, azok hangjáról, stb. sem tudok beszámolót írni, mivel, mint minden évben, most is el voltam foglalva a vendéglátással, az ide-oda szaladgálással, stb., így nem volt időm, lehetőségem hallgatózni.
De remélem, lesz valaki, aki készített fényképeket, habár fényképezőt csak Ágoston Lajos kezében láttam, ő pedig nincs jelen ezen a fórumon. Talán majd dys-cus mesél, noha ő is inkább más fórumokon aktív.
Köszönjük azoknak, akik jelenlétükkel megtisztelték az VII. Kaporka Open - Audiokulturális Találkozót! Bízunk benne, egytől egyig jól érezték magukat a résztvevők, és jövőre is a köreinkben üdvözölhetünk mindenkit.