azért köszi a segítséget mindenkinek. Azt hiszem, az otthoni brómteázást fogom alkalmazni. akkor otthon letargia, de itt meg megy a delej.
(ja, igen, tudtok jó woodoo-mestert? Gyúrhatna egy feleségbabát, és két legyet ütök egy csapásra: egyrészt remekül lehet azon gyakorolni a műtéteket, másrészt... tudjátok, na.)
Szerintem erre a problémára sem a vazektómia, sem a teljes kasztrálás, sem a vígra herélés nem alkalmazható.
Amit el tudok képzelni, az a megoldás nem igazán ide tartozik: rabul ejtés, hogy ne bírjon hazamenni. Ha máshogy nem megy akkor lehet hozzá segédeszközöket is kapni, bilincs, kötél, izomsorvadás ellen elektromos stimulálóeszközök...stb.
elolvastam a német ajánlóját, és én nem mernék vele játszani egyedül otthon a sötétben. ez nem egy egyszerű oktató program, az életre készít fel, egy misztikus történet segítségével, melynek a főszereplője egy csatlő-botló fiatal orvos, meg egy halálos vírus.
nahát, manapság már minden adott ahhoz, hogy az ember gyakoroljon műtőn kívül is, mondjuk a buszon, vagy akár egy színházi előadáson, temetésen, feltéve, hogy van nintendo ds-e és rendelkezésére áll ez a játék
palánta bizony szeretné még élvezni az együttléteket, ám mindenféle apró meglepetéseket nem szeretne. szóval olyan kell, ami amúgy feltűnésmentes, és látszólag és darabra minden megvan. egy pici vágás még belefér, majd azt mondom, vakbélműtét volt...
kicsit zavar, hogy a kedvesem néha megcsal a feleségével. gondoltam rá, hogy este elvégzek rajta egy spontán vazektómia műtétet. miket készítsek be a párnám alá? (ez lenne az első ilyen műtétem, a szívátültetés és a lobotómia már elég jól megy, a lábvisszavarrásban is értem már el némi eredményt.)
a divat az nagyon fontos csak ennyit tudok mondani.
és nemcsak az öltözet de a megfelelő smink is sokat segít, nem beszélve a szemöldök formáról.
pl. ha paraszolvenciát remélek, a szemem nagyobbítása érdekében alulról nagy ívet formálva alakítom ki szemöldök vonalamat, a szimpatikus nyitott tekintet miatt.
ha rendetlenkedő beteggel kommunkikálok, előtte hagyom elburjánozni a dolgokat, hogy komor arcom legyen, arcbőrömet olyankor a max factor 3-4 árnyalatával szürkítem, slankítom.
egyébként a smink a betegeknek is jót tesz, de erről már korábban tettem említést...
Oh, kösz hogy szóltál, én ilyesmihez (szabás-varrás) csak húson értek. Úgyhogy ha majd egyszer kedvem lesz felpofoztatni magam figyelembe vehetem ezt a szempontot is.
Az egyikkel én is ezt csináltam, a másik viszont problémás, nehezen hozzáférhető a prosztata miatt. Viszont ez már kicsit több infó a kelleténél, ha nem haragszol, a betegem személyiségi jogait is szem előtt kell tartanom, nem szeretném, ha beperelne a hölgy.