Most Újvidéken vertek össze két magyart.
Sokadik magyarellenes támadás.
Somogyi külügyminiszter!
Mikor lépsz már valamit?
Nem lehet, hogy ez a hatalom más nációkért aggódik, azokat védi, de a magyarokért nem tesz semmit!
Én is azt mondom, üssenek vissza rendesen. De ezek a verekedések rendre nagy szerb létszámfölényben zajlanak, az esetleges jogi eljárás pedig nem tisztességes.
És én annak sem örülnék, ha magyar bandák állnának össze szerbeket verni.
es ? Vagyis te is azt akarod mondani,hogy az ottani magyarok eletkeptelenebbek a szerbeknel? Hol a magyar virtus az egy szuronnyal tobbet eres mint egy amerikai hadosztaly. Akkor mi a feszkes fenetol vagy eltelve annyira a nagy magyarsagoddal ha gyenge vagy eletkeptelen es holmi sototszemoldoku racokat sem tudtok gatyaba razni,mitol vagy akkor annyira elszallva magadtol es a nagy magyarsagodtol,ha egyszer meg megvedeni sem tudod magadat mire vagy akkor jo? Mi a faszra vagy akkor annyira buszke?
""lehet hogy beszelsz harom nyelvet ,de a magyarul eleg gyengen,mert akkor ismerned a magyar helyesirasi szabalyokat."" Ez persze hibátlan? Röhej vagy! Game over.
Minden kormány kötelessége - esetünkben alkotmányos kötelessége - a nemzet minden tagjának védelme.
Ne hazudjátok le a csillagot az égről! Minden ország ezt csinálja. Kivéve a magyarellenes (dec. 5.) Gyurcsány kormányát. Mivel Gyurcsány magyarok ellen lépett fel, igazolt magyarellenessége. A topic azért született, mert nem változott, de változnia kell. Különben megy a szemétdombra. Látványosan megmutathatná: igen, én felelős vagyok, tetteim bizonyítják, védem a magyar nemzet minden tagját.
A Magyar Köztársaság Alkotmánya szerint a magyar kormánynak csak a magyar állampolgárokkal és a Magyarország területén tartózkodó más személyekkel szemben vannak törvényes kötelezettségei. A határon túli magyarokra a 6. § (3) vonatkozik, az pedig nem ír elő számára védelmi kötelezettséget.
Te lökött: annak van piros könyvecskéje, aki betartja a magyar helyesírás szabályait? És az a nemzeti, aki egzaltált, nemzeti színekbe öltözik, és sorozatosan leköpi a magyar helyesírás normáit..?
Minél hülyébb valaki, annál inkább magyar?! Nem vagy te nemzetgyalázó kicsit..?
Látom nem is tudod elképzelni a Kárpát medencei valóságot. Meg a háborúban gyilkoláshoz szokott, délről északra, magyarok közé került, komoly többségbe került népséget sem.
3 diplomám van, 3 nyelven beszélek, éltem Ausztriában, Svédországban. Nekem: Magyar Nemzet, Magyar Himnusz, Magyar Zászló, Magyar Szentkorona,stb... Befejeztem, tedd el a piros kis könyvecskédet.
Miert hagytak ,hogy elkapjak oket.Egyebkent milyen az a magyar akiket egy szerb csak ugy meg tud verni, az ilyen magyar ne akarja uralni a karpat medencet az ilyen magyarnak ugy kell ha megverik,mert gyava nepnek nincs hazaja.
Ne legyél már ilyen demagóg f@sz. Hogyne ítélhetnének el nálunk egy amerikait? Magyarországon elkövetett bűncselekményekre a magyar törvényeket kell alkalmazni. Bűncselekmény a testi sértés? Igen. Akkor meg?