Azt ígérte, hogy fellép a tököli repülőtér ellen minden lehetséges eszközzel. Ezt meg is tette. Hogy milyen eredménnyel, az más kérdés. De repülőteret Érden? Aztán hol? Kevered a szezont a fazonnal.
Xanti! Megtennéd, hogy beidézed a repülőteres ígéretet, ami - emlékeim szerint - a V. Sheperd szerkesztette újságban jelent meg? Ha lesz időm, előkeresem, de szereintem Te hamarabb megtalálod ...
Sosem ígért repülőteret. Nem tudom, honnan vetted. Ilyen hazugságokkal próbálod rombolni? Ismert a módszer. A szocik rendszeresen élnek vele. Mint ahogy egyetemet sem ígért, csak annyit nyilatkozott, hogy szeretné. ha sikerülne egyetemi várossá tenni Érdet.
Ez egy undorító, közösségromboló hozzászólás ... azért mert nem szeretem az egyiket, akkor már biztosan a másik híve vagyok?
Vagy nem nézed ki polgártársunkból, hogy az "igen-nem", "fekete-fehér" szintjénél is tovább bír jutni?
A helyzet az, hogy ma már hiába riogatnak Orbán Viktorral. Mert bár a mai bandával nem lehet egy lapon emlegetni az ő bandáját, azért a társadalom döntő többsége mind a két társaságot elküldené az említett módon (magában, tojással, vérmérséklettől függően anélkül).
-------
Jut eszembe: holnap már ehetek tojást? Meddig van tojástilalom? Én előre megfontolt szándékkal dugtam a tojást a hűtő mélyére, s nem is vagyok nagyon tojásos ... de tudjátok hogy van az ... ha tiltják, akkor megkívánja az ember :)))
Megjegyzem, a kisebbségek (azaz a nemzetiségek) dolgát 1848-49-ben is sikerült jól elkefélni, részben ennek is "köszönhető" sok XX. századi sőt mai dolog is.
Áh, sajna én nem vagyok biztos a kormányváltásban..Még mindig megtudják hülyíteni az embereket néhány hazug ígérettel.Annak viszont örülök, hogy nem ment át a vitánk személyeskedésbe, még ha máshogy is látjuk a dolgokat! Mert néhány érdi topikban már gusztustalan ami folyik!Üdv!
Remélem, hogy még kósza gondolatban sem vállaltál közösséget a csürhével. Ez így is van rendjén.
Csak a történelemnek az is része, hogy volt egy ilyen kor is.
Mint gumibotos üldözése az akkori, 80-as évekbeli ellenzéknek. Mert valóban voltak, akik szembe mertek szállni az akkor még igen határozott zsandárokkal. Akkor nem kellett még szóban gyalázni senkit sem, pláne nem köveket hajigálni a rendőrökre, hogy az ünnep elött már 1-2 nappal "vendégségbe invitálják" a lehetséges közveszélyes elemeket, akik pl. kis papírzászlót tettek a Petőfi szobor lábához március 15.-én.
2010.-től újra hatalomváltás lesz. És akkor nekünk is jobb lesz, mert csökkenni fog a gáz a villany ára. Kisebb lesz az ÁFA, és sokkal kevesebb adót fogunk fizetni. A nyugdíjasok megkapják a beígért 14 havi nyugdíjat, az egészségügy több pénzt kap, oktatás szintén, a rendőrők is megkapják a 33,5 milliárdot, több munkahely lesz, csökken a bűnözés, stb. Mert ugye ezeket megigérték!!!
Nem hiszem, hogy közösséget vállaltam a hsz-mal az általad említett emberekkel! Mint ahogy azt sem mondhatjuk, hogy aki kokárdát tesz a ruhájára az ilyen...Elítélem természetesen az ilyen cselekedeteket és sehova sem vezetnek az ilyen dolgok. Én sem szeretném, hogy az én autóm lángoljon egy ünnepi rendezvény miatt.
Aztán meséld el milyen tökéletes világ volt 98-2002.-ig. (Ezüsthajó kft/Pepó Pál/ grippen/Kaya Ibrahim/ részeg államtitkárok vadászata festményre/jegyzőkönyv nélküli kormányülés/M7 kontra Orbán bányák/leszavazott vizsgálóbizottságok stb)
Ami nem jelenti, hogy most van itt a kánaán. Csak ne legyen szelektív az emlékező képességed.
Meg mikor még büntetlenül lehetett autót, székházat, rendőrt felgyújtani. Mikor még büntetlenül lehetett egymásra uszítani nemzetiségeket, kisebbségeket a szószékről, szónoki emelvényről. Azok voltak án a boldog szabadság évei....
vagy akárcsak egy lapon említse Fletót Kossuthtal és Szécsényivel
Azt, hogy kit kivel lehet egy platformon emlegetni, majd a jövő dönti el. Kossuthot és Széchenyit sem lehetett egyenlő mércével mérni. Sőt megvolt köztük a korabeli ellentét is.
Mindenesetre akinek a magyarságát a félméteres kokárda jelenti, azt én elkerülném. Mert ezek a "nagymagyarok" már a múltban is elég kárt okztak az országnak. És aki tanult történelmet tudhatja, hogy a legjobb úton haladunk újra ez irányba.
Egy szellemi, mentális összetartozás nem annak anyagi valójától függ. A benne rejlő emocionális misztériumtól. Az független a materiális megjelenéstől.
Bocsi, igazad van! Széchenyi. Mentségemre legyen mondva, hogy a Cápamesét is folyamatosan figyelnem kell a TV2-n. És ha nem oda nézek, már kapom is az utasítást...Még egyszer bocsi!!!
"egy lapon említse Fletót Kossuthtal és Szécsényivel!" Mondjuk Széchenyi* sem biztos, hogy el lenne ragadtatva attól, hogy állandóan Kossuthtal együtt emlegetjük.
* Inkább írjuk így, ha lehet, ha már magyarok vagyunk és a magyar kultúrát ápoljuk. Bár édesapja, Ferenc, a Nemzeti Múzeum alapítója, még Széchényi-ként írta a nevét, de akire te gondolhattál, ő már elhagyott egy ékezetet, viszont nem cs-t, hanem ch használt ő is.
Én azért kitűztem a kokárdát a kabátomra és a Kisfiamnak is jutott egy a kis kabátjára. Elmagyáraztam a kis ötéves fejének, hogy mi is ez, miért van ma ünnep, stb. Persze nem értette meg teljesen,de beszélgettünk róla. Nem mentünk el tojást dobálni, mert rajtunk volt a kokárda! Pedig gondolatban megtettem már, sőt ennél durvábbakat is gondoltam a jelenlegi kormányról. És azt meg kikérem magamnak,hogy Demszky bármilyen párhuzamot vonjon, vagy akárcsak egy lapon említse Fletót Kossuthtal és Szécsényivel!
Nem tudsz elvonatkoztatni ettől? Nem a származását vitatom, hanem azt tartom borzasztónak, hogy egy árucímke van rajta. Ami a kezelését, az összetételét mutatja, ami arra emlékeztet: egy kereskedelmi termékről van szó ... mert ugye minden eladó ... a lakástextíliától a hazáig minden.
Másik, de mégis hasonló téma: mit gondolsz, miért van az, hogy az ajándéknak szánt tárgyról illik levenni az árcímkét?