senki ne csüggedjen, a kezdő játékosok, akiknek ez volt az első meccse, azok is nagyon jól helytálltak, fegyelmezettek voltak, nem ment egymás szekálása, ami nagyon jó így. lesz majd meccselemzés, megbeszéljük, mikre kell a jövőben jobban figyelni, és legközelebb jobban fog menni. én magam végig nagyon élveztem a meccset, jó volt a pályán lenni és ismeretlen arcok ellen játszani, megfejelni őket, átjutni az off falon. fingom nem volt, éppen mi az állás, nem zavart, hogy vesztésre állunk, tök nyugodtan élveztem a játékot. remélem, rajtam kívül sokan mások is így álltak hozzá :)
Persze hogy átveheted, de ez mindenkinek alapszabály: mez nélkül nem játszhatsz. tehát vasárnap pénzzel felvértezve gyertek ha nincs még mezetek. G. ui: azért egy jófajta mondatot sikerült összehoznod ;)
Napot! Az az egy kérdésem lenne és egyben bejelenteni valóm h tegnap nem voltam edzésen és hogy láttam/olvastam h tegnap osztottak mezeket és ha viszek pénzt ugyebár majd vasárnap meccsen (ha én nem is játszok) és ha én kapok mer nem vagyok benne biztos ,hogy átvehetem-e Üdv.:KisKornél
hogy lettél 67 te dline tee? :) ha már számoknál tartunk.. mindenki a 69-et akarja, mert csak azt a figurát ismeri.. pedig a 96 is milyen király.. csak a csaj tudjon hátrahajolni hídba.. :D
én is soknak tartom, de nem az én dolgom az árkalkulációt elintézni.akinek nincs rá pénze, nem jön, a lelátó meg mondjuk sz.tem is ciki, de hát ezzel sem tudok mit kezdeni egymagamban...
háj. csak gondoltam írok, hogy figyeljetek rá ne hagyjatok edzés közben semmit a kocsiban mert tegnap edzés közben kinyitották a kocsimat és kiszedték a bluetooth kihangosító kijelzőjét (gondolom gps-nek hitték). elkurták a zárat is úgy jutottak be.
Vasárnap pedig kökkkeményen!! És pihenjenek a sérültek és vasárnapig helyre lehet jönni, ha nem erőltetik.