Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Tisztelt Moderáció! A gingergirl által idézett kommentemet Nyilvános oldalról idéztem. Egyébként az illető személy közszereplő, több internetes hírportálnak is nyilatkozott, interjút adott, mint országosan elismert szoftverfejlesztő. Egyébként több helyen nyilvánosan vállalta, hogy MLM Nuskin hálózatépítő, tehát semmilyen szabályszegés nem történt.
De ugye azt is olvastad, hogy előtte hazudoztak, hogy én írtam neki, de ő már rég tiltóra tett??? Aki ismeri a facebookot, az tudhatja, hogy tiltani csak az egyik fél tud név szerint.. Ha ő tiltott volna engem, akkor én nem tudtam volna...
Ugye ott csak egy név szerepelt?? Ki azonosította kivel?? Nézd meg kérlek az 58855-ös hozzászólását a másik hazudozónak, aki szintén egy nevet tett közzé és azonosította az én nickemmel... Neki szabad?
Egy régi olvtárs törölte a nikkjét, és búcsúzóul megadta a fb-os profilját.
Ahogy szokott volt lenni, később visszatért új nikken.
Ennek a nikknek címzett hszében Rainmanus olvtárs egy, a saját facebookos tiltáslistájának a képét, rajta egyedüliként olvashatóan a törölt nikk IRL nevével.
"2. Ha óhatatlanul szükséges ilyet tenni, akkor ezt csak úgy lehet megtenni, hogy az illető - akiről szól az IRL adat - ezt saját magáról adta meg az Index valamely fórumán."
"3. A beidézett IRL adat forrásának a beidézés pillanatában léteznie kell. Mentett hozzászólások, külső hivatkozások, stb., nem játszanak. Itt a fórumon kell meglennie."
"5. Csak a fórumok fogadhatók el forrás gyanánt, más külső források nem,"
Elnézést az idézgetésért, lehetséges, hogy fentieket egy másik topikcsoportban megsértették? Például itt:
58830-as hozzászólásában, amikor mártírként törölte magát, miután valakit nagyon megsértett és többen véleményezték. Azután rövidesen új névvel folytatta a fórumozást.
Kísérleteimmel? Nem volt még ilyen! Csak az a furcsa, hogy a törölt nickkel -és mindenki más- azonosította önmagát, ő megadta a facebookos elérhetőségét és mégis engem zársz ki az ő egyetlen szavára!
Most már mindenhonnan kizársz, ha egy fórumban kérdést teszek fel vagy bármit írok??? Mi az oka? Egy feltételezés? Mi ez a hátrányos megkülönböztetés?
Nem vagyok ügynök és megtanultam, hogy itt jót nem ajánlhatok! Kuruzslás??? Amit a "bejelentőm" végez, az bőven kimeríti a kuruzslást: diagnózisokat állít fel, terápiákat javasol, orvosokat javasol, gyógyszereket ajánl... a betegek leletei alapján..
Elolvastam. Konkrétan hol követtem el bármi hasonlót? Azt már megszoktam, hogy a nevem, adataimat, facebook oldalamat simán bemásolgatják és semmi retorziót nem kapnak érte.
a gyors reagálású hadsereg,mint anno a kabaréban....azért itt kértem,mert elméletileg csak az SOS-ben írtam...tegyetek már ki basszátok meg 1 hónapra!!! köszi
sziasztok! elnézést,nem szeretnék kellemetlenséget okozni,de egyéb problémák miatt szeretném zároltatni magam! ha nem nem lenne gond, 1 hónapra! köszönöm!