World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Pedig állítólag tényleg lehet skipelni a harmadikat is ha elég gyors vagy, a negyedik aggrózni fog a barlang szájánál.
Amúgy én is utálom az ilyet, hc ANben már másodszor wipeoltunk azon hogy valaki bugoltatni akarja a Hadronox trashet de nem sikerül neki. Ez +10 perc, ahelyett hogy ~2-3 perc alatt levertük volna az ottlevő trasht standard módon. Eleve rövid insta, annyira kreténség siettetni és bebukni rajta.
Tegnapi 2 top sztori copypastelve:
1) hc OK: egy dps offlineba ment 2 pull után, kibasztuk, lecseréltük. Közben mentünk előre. Áldozós boss (második?) behúzása után érkezett a pótlás lock. Na vajon kit áldozott? A lockot! Kiteleportált hozzá az ajtóba! :DDDD És ettől a lock meghalt, a boss meg resetelt, 2x kellett leverni :D
2) normál PoS (vmi back miatt járok oda palával): főboss leszáll de nem támadható. Kb 1 perc után felszáll vissza a sárkányra, ami közben végig köpi a jégtócsákat, a csontik meg özönlenek a barlangból. Újra lehívni nem lehet. Minden próbáltuk, a wipe se resetelte. FUCK!
Na a trash kikerülés is jó téma, kezd elterjedni az a téves nézet, hogy PoS-ban Ick után azt a négy pakkot lehet skippelni. Kettőt biztos lehet, a többiben nem vagyok biztos, de az utóbbi napokban mindig van valaki aki már Ick alatt ordítja, hogy boss után lóra és ihaj.
Komolyan, már legalább 3-szor wipeoltam amiatt, hogy valaki át akar vágtatni mind a négy pakkon és az utolsó kettőt persze szépen beaggrózza.
Nem voltam holy nyár óta és ha így maradnak a dolgok nem is leszek. Disc/shadow priestem van meg holy palám. A CoH nekem is tud hiányozni, de az első ~2 hét után már csak ritkán. Alapvetően amire a disc nagyon szar az a raid felhúzása, vagy a sustained raid heal. Nincsen rá hatékony eszköze. Minden másra viszont über.
Én direkt örülök ha rosszabbul gearelt tankot kapok, hogy legyen mit healelni :) De 30K buffed alatt nem nagyon szoktak lenni.
Híres ember a pugomban sztori: tegnap este random Oculusban összeakadtam Tier-rel, aki a szerver top guild egyik warrior tankja (most fury volt), anno csináltak 3 fős Razorgore killt lvl70en meg ilyesmikről híresült el :) Nem szarozott, ment előre, az első boss előtt lelépett a tankunk, őt ez nem zavarta, ment tovább és aprított. A második bossig ő tankolt furyban fury gearben :) A beérkező tankot se hagyta sokat szerepelni, amin az meg is sértődött, de kurva gyors run volt és végre volt mit healelnem. A végén megköszönte a healt, vicces volt.
Aztán éjjel volt olyan pug mage, hogy 16K dpst tolt Cyanigosan, meg volt olyan warrior is aki hc UP közepéig csak 2 trashpakkon dpselt aztán afkolt :) Szóval vegyes a merítés mint mindig.
van azert pozitiv is, de persze az ilyen idiotakon mindig jokat lehet rohogni:p
nekem ami megmaradt, es nem balfaszsag miatt, az egy nagyon kezdo pala tank volt, aki dps-nek jott, de az eredeti tank kilepett, ott alltunk hc HOL elejen edes 4esben
a srac megjegyezte, hogy van neki full prot szettje, defcapped is, csak hp kisse sovanka
szerencsejere a samanon voltam, nosza probaljuk ki
a "kisse sovanka" hp vegulis 23k buffed volt, ettol kicsit azert megremegett a kezem a griden lol
viszont hulye az nem volt, szepen tartotta az aggrot, minden gond nelkul lement az insta, bar nalam raidszintu hps-t mutatott recount a vegen:D
utso boss utan kb. 5 percig halalkodott a pala, az elso hc tankolasa lehetett
na, az ilyeneknek nem banom ha kell kis segitseg, az arrogans barmok azok, akik ki tudnak kesziteni
Ket dologrol beszelunk: te a rohano dpsrol en meg arrol a tankrol (csapatrol) aki "okosan" ki akarja kerulni a pakkokat, aztan nez, hogy valaki megis behuzza...
> --------------------------------------------------------- > > Üdv. / Szia! > > > > "Magam sem akartam elhinni, de itt tartom a kezemben!" > > > > Ha akarsz INGYEN IPOD-ot,PS3-at,XBOX-ot, HDTV-t, MP4-et > > vagy a legújabb TELEFONokat akkor OLVASD EL! > > > > Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel > > támogatod az oldalt, akkor az oldal honorálja ezt termékek > > sokasága közül 1 db-ot elküld neked postán. > > > > Én is regisztráltam! > > Leírom hogy kell:Te is regisztrálj mindenképpen, NAGYON > > MEGÉRI! > > ERRE KLIKKELJ!EZ FONTOS! > > http://www.xpango.com?ref=91811612 Itt kattints azon > > termékfajtára, amit szeretnél!(mobil vagy játékkonzol > stb.)! > > > > A bejövő oldalon, felül ki lesz írva zöld betűkkel hogy > > SIGN UP!ERRE KATTINTS! > > FIRST NAME: Keresztnév > > LAST NAME: Vezetéknév > > EMAIL: E-mail cím > > PASSWORD: Jelszavad > > CONFIRM PASWORD: Jelszó mégegyszer > > ADRESS 1: Utca, házszám > > ADRESS 2 -3: Ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím > > esetén töltsd ki) > > TOWN/city: Város > > CONUTY/state: Megye > > COUNTRY: Ország > > POST CODE: Irányítószám > > FREE GIFT:Itt tudod kiválasztani, hogy milyen cuccot > kérsz, > > cserébe hogy reklámozod az oldalt! Válassz valamit! > > > > REFERRAL ID (TÖRÖLD KI AZ OTT LÉVŐ SZÁMOT HA VAN OTT, ÉS A > > HELYÉRE AZ ALÁBBI SZÁMOT ÍRD BE MERT MÁSKÜLÖNBEN NEM > > MŰKÖDIK A REGISZTRÁCIÓ!!!)= 91871857 > > > > TERMS AND CONDITIONS: A "View" legyen kipipálva! > > Ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!Utána > > e-mail-ben megkapod a REFERRAL számodat ezt írd le és ne > > felejsd el! > > > > És küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket (amit te is > > kaptál), > > csak írd át a referral id-t a sajátodra!A kütyük mellé oda > > van írva, hány kreditért kapod meg. > > > > Példának okáért; ha rendelsz egy apple iphone 3g 16mb-ot, > > ami 38 kredit, akkor kapod meg, ha 38 ismerősöd > > regisztrált, miután megkapták az e-mailedet. Szerintem a > > mai világban ez már nem egy ördöngősség! > > > > Minél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a > > cuccot! > > Érdekes ,csak egyszer foglalkozol vele aztán várni kell a > > postásra!Aki szkeptikus az vegye meg! SZERINTEM 1 PRÓBÁT > > MEGÉR! > > > > 5 PERCET ELHÜLYÜL MÁSSAL IS AZ EMBER!!! > > > > Üdv!És sok szerencsét hozzá
Jaj olyan tehetetlen faszok vannak, nem hiszem el. Pár copypaste a VH fórumról :)
----
Tegnap este valaki írta gchaten, hogy egy arc így kezdte a heroic runt: HELM IS MINE!!!!!!!!!! BOK RETARD!!!
Ja meg másik runon dk kezdés után azonnal 5 percig afk, szó nélkül. Aztán egyszercsak visszatér, beéri csapatot, majd írja hogy GOGOGOGO
:DDD Na majd 3.3.3-tól az ilyenek ennél a pontnál már repülnek is :)
----
Ildar a szar healereket vonzza be a pugokban, Idare meg a szar tankokat úgy néz ki. Tegnap a holy palámmal meg Idare lockjával toltunk 4-5 randomot egymás után. Folyton lehúzott mindent 3-3.5K közötti overall mellett. hc HoSban az unalmas eventen volt olyan warri tankunk hogy komolyan egy kibaszott mob nem volt rajta végig, csak a lockot meg a kék geares nulla dpst toló SPt kellett healelnem.
A csúcs hc UP volt. Warrior tank vaságyastul 29K buffed, hát legalább lesz mit healelni. Aszongya első pull előtt: - fast run? Mondjuk neki hogy igen. Bár nem tudom UPben ez mit jelent, nincs kihagyható boss (mondjuk aztán felvilágosítottak hogy kettő is skipelhető, de lényeg hogy ő nem skipelte :D) csak nonstop húzni kell és akkor fast. Na bemegy az első mobok közé, behúzza az abot is. Na mondom ez így mitől fast, hogy behúzza az első mobot ami skipelhető? Ráadásul jönnek le róla a mobok a lockra, meg mindenfele. Ez így megy Svaláig, finoman szólva intenzíven healelek, alapvetően HL spam a lockba, a tankot tartja a békön :) Ránézek a skill setjére, használ mindent cleave kivételével, csak valszeg nagymamás tempóban. Tauntot nem ismeri. A shammy kitalálja, hogy Svalánál acsizzunk már egy abosat. Hát már csak ez hiányzik. Közben kirúgjuk a DKt aki dczett, jön helyette egy cicadruid. Elmagyarázza a shammy a tanknak, hogy hogy kell megcsinálni azt az acsit. Tank húz, első healre lefordul rám az abo, másodikra a boss is. A bosst valahogy visszaveszi de az abo vagy fél percig üt, utána a druid maciban, majd cicában tankolgatja. Közben a lock meg a shammy meghal, mert lehúzzák a bosst. Azt mondja a csávó, hogy ő úgy értette, hogy nem ütheti meg az abót. Egyáltalán. Mégis akkor hogy képzelte rajta az aggrótartást? Meg mi a faszt tankolt, ha az abót nem, hogy lejött róla a boss? Na mindegy, epic 5 perces Svala kill 1 darab dpssel. Utána végig ez a fos tankolás, hogy minden megy mindenfele, tauntot nem használ healaggróra se. Skadin végig engem lőtt az egyik add, nem tauntolta át. Majdnem 1 óra volt egy szar hc UP amit én 13 perc alatt chainpullolok 2500as dpsekkel. Hát nem sok tankot raktam még ignorera de ez megolgozott érte.
Abacus csak a saminak van nalam, az meg kb barmit kihilel 5man hc-ben, (magat is ha utik a mobok) szal neki pont mindegy
regen nem fadruidoztam, csak egy honapja lett 80as,de oszinten nem hiszem hogy pl egy Lifebloom tick az ramhuzna barmit is
forditva nezve: miota a warrimon tankolok, nem emlekszem olyanra 5man-ben, ahol a hiler leaggrozott volna barmit is rolam, pedig nem tartom magam egy nagy tanknak egyaltalan
Ja még egy adalék. :) Már nem egyszer volt az hogy felhotolom a tankot, vagyis mindig fel van hotolva, chainpullol folyamatosan, a lock persze nem bírja manával, lelifetappel a francba, és becrittel pont huzás alatt az Abacus egy 10+k-t a lockra. Na akkor kell a shadowmeld. :)
Pedig az csak neked akar jót. Ha a hotok rajta vannak és úgy húz, akkor kap egy ütést a hotok rátikkelnek, és az egész pakk rohan feléd mint az állat. Persze pancser a tank hogy nem tudja megfogni őket, de a szándék az szép. :)
Én minden karival azt szeretem ha alig jövünk ki combatból. Iszonyú ritkán kapok olyan tankot LFDn aki képes ezt megoldani. Pár nappal 80ra dingelés után már minden kasztnak bírnia kell ezt az iramot a mai welfare lootok korában. Az külön vicces amikor valamelyik tank csak megpróbálja, de az aggrót megtartani már nem bírja :) Idegesít viszont, ha a dps mondjuk előreküldi a petet, az olyat hagyom meghalni, kurva anyját. Vagy ha nem fogják fel hogy, több pakkot akarok egybehúzni és akkor talán nem kéne aoezni miközben az elsőre még csak egy TCt nyomtam és megyek tovább. Meg az is zavar ha gogogoznak, sose állok meg véletlenül, hanem mert pl a healer lemaradt 2 sarokkal, vagy 2+ ember afk vagy OOM.
Amúgy ha nem kell healerrel előrefutni a tank elé amikor néha megáll, akkor nem húz elég gyorsan.
Tegnap egy régi haverral boostoltunk egy év után visszatérő hunter kollégát. A cimbi maci tank volt vanilia wow óta (az eddigi legjobb akit láttam az elmúlt közel 5 év alatt) én meg a hiler dudummal jöttem. Számos csapatot elfogyasztottunk és egy SP kivételével elég volt a macit felhotolnom és cicában még én is ugrálhattam a tank mellett... Alapvetően mi jól elvoltunk 3asban, a két random dps meg nézett ki a fejéből, hogy ment a misdir és a maci ment előre mint a meszes.
Néha hülyét tudok kapni a szépen lassan megfontoltan közlekedő tankoktól, különösen ha a healereimmel vagyok és tudom, hoyg mehetne ez gyorsabban is. Igazság szerint a napi kötelező egy kör letolásának leghatékonyabb módja, ha összekapom a guildből a csapatot.
Sajna ritka a chainpulloló tank :-( Bár sztem a türelmetlen DPS se jellemző. Nekem inkább úgy tűnik, midnenki csendes letargiával tolja a napi kötelező kört.
Nem az van ám, hogy a tank "rábízza" a pullt a dps-re, hanem a türelmetlen, "tank stop looting gogogo" dps húz, aztán jól meghal. Utána opcionálisan odavet egy l2tank-ot és leave-el :)
Sokkal nehezebb betankolni a mobokat ha más húz, akármelyik tank megmondhassa.