Keresés

Részletes keresés

tyutyus Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1454
A PORT.hu ajánlata szerint Alinda nem unatkozik :-)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1453
ÉS szépen is beszél...
Előzmény: aud (1452)
aud Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1452
Szerintem a Veiszer Alinda nagyon tehetséges, nagyon szép, nagyon jókat kérdez, és nagyon nagy a szókincse neki. Nagyon rajongok érte.

Fáradt Vándor Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1451
Én (nem a moderátori dörgedelem miatt) nagyonbírom Alindát... sok fiatal, magát riporternek nevező felfuvalkodott ifjú "titán" tanulhatna tőle szakma iránti alázatot, a témából történő felkészülést, stb.
Camouflage Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1450

Való igaz: anno ezt a topikot rajongói topiknak indítottam, s nem fikázó topiknak.

Aki az utóbbira vágyik, az nyisson egy másik topikot Veiszer Alinda Hate Club néven!

Előzmény: békésen szántogató traktor (1449)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1449
Nos. Ez itt kérem, ahogy a topik címe is mutatja egy Fun Club, pontosabban a Veiszer Alinda Fan Club. Aki fikázni akar, azt ne itt tegye, mert kiteszem a hóra a többi mellé. Az egyik olvtársunktól, kinek szinte a teljes biznisze az itteni váladékürítés volt, megváltunk egészen, másokat csak a topik látogatásától tancsoltam el. A fórumozás nem jelent íráskényszert. Ha valaki offolni akar, azt egy offtopikban tegye. A szaktopikokba odatartozó dolgokat illik írni. Felszólamlani a moderációs topikba illik, mert a Modus és a vonatkozó tace-pao miatt az itteni moderázást szankcionálni fogom.

Indulhat a rajongás.
tyutyus Creative Commons License 2008.04.23 0 0 1441

Mondod te. Sokan meg mást mondunk. Szeretem, ha valaki még nem fásult el, szeretem, ha felkészült, szeretem, ha nem bízza magát a képzelt rutinjára, szeretem, ha érdekli a beszélgetőpartnere, szeretem, ha valaki veiszeralindásan friss.

Ez itt a Fan Club, ha érted mire gondolok. Értsd jóra. Éltesd, biztasd, segítsd, ha látsz benne fantáziát. Ne szegd a szárnyát. (Bár a madarak nem a lépcsőn járnak :-)

Tudom, a konzerveket is sokan szeretik, de én nem megyek utánuk fikázni ezért őket.

Előzmény: pikdáma (1440)
pikdáma Creative Commons License 2008.04.23 0 0 1440

Alinda reménytkeltő, de még nem igazán bizonyított.

A műsorai olyanok, mintha a riporter vetélkedő n+1-ik fordulóját látnánk.

Majd ha kinő ebből, akkor....

Előzmény: tyutyus (1438)
confab Creative Commons License 2008.04.23 0 0 1439
Amire gondolok, arra a popzene a tipikus példa; legfeljebb néhány évig fut egy-egy egyéniség vagy együttes a spiccben, utána mintha elhasználódnának, kiürülnek az ötleteik és a szélesebb közvélemény előtt minimum háttérbe szorulnak. (Pár éve Király Lindától volt hangos a média pl. Tudja ma valaki, mit csinál Király Linda? Aki őt figyeli, persze, hogy tudja, de hogy szélesebb körben lenne hatása...?) A konkrét példák persze nem szerencsések, mert mindegyikbe bele lehet kötni, ha másként nem, akkor azzal, hogy ugyan már, ki az a Király Linda. Az irodalmi életre meglehetős rálátásom van, és itt szinte nem is kérdés, hogy az esetek túlnyomó többségében mintegy divatszerűen bedobnak valakit, majd 1-2 év múlva az illető megint elfelejtődik vagy legalábbis elszürkül. Eszterházy vagy Kocsis Z. a maguk idejében ilyenkor már "sztárok" voltak és végig azok is maradtak. (Idézőjelben, hogy sztárok, mert először is nem ez a lényeg, de a tartós széleskörű ismertség mégis mutat valamit.) Másfelől biztosan vannak olyan tehetséges fiatalok, akik megérdelnék, hogy a reflektorfénybe kerüljenek, de a mai médiaviszonyok nem kedveznek nekik. (Hogy mit értek mai médiviszonyok alatt, ezt itt túl bonyolult lenne kifejteni, annyira sokféle összetevője van, a materiális tényezőktől a mentalitásbeliekig. Önmagában a szerintem létező gerontofil szemléletben is pl. mind a két tényező benne van.) Korábban több név is felmerült, akiket itt javasoltak a Zárórában, meg ennek kapcsán az is, hogy vagy közel állnak a szubkultúrákhoz vagy oda tartoznak. Szerintem ez egy kulcskérdés: az egyéniségek manapság a szubkultúrák környékére sodródnak, tehát nem igazán működnek azok a mechanizmusok, amelyek képesek lennének a szélesebb közérdeklődés homlokterébe emelni őket. Akik mégis odakerülnek valamilyen módon és egy ideig, rendszerint "meg vannak csinálva", (tiszteletlenség, de ennek a jeleit Alinda esetében is látni vélem, konkrétan úgy, hogy amikor feltűnt, az eredetiségének kétségtelenül komoly része volt a sikerességében, az utóbbi időben pedig mintha kezdenék túlfuttatni, sőt...; a Prima Primissimára való mostani felterjsztése is valahol ezt jelezte számomra.) Tisztelet az olyan kivételeknek, mint pl. Rúzsa Magdi (hogy ő tehetséges, ez szerintem aligha vitatható, még ha pl. a stílusa, fellépése / viselkedése nem is tetszhet mindenkinek, mert valahol ő is egy szubkultúra jegyeit viseli; viszont még nála is ki kell várni, "túléli-e" a néhány kísérleti évet? Én remélem, hogy igen.)
Előzmény: Törölt nick (1437)
tyutyus Creative Commons License 2008.04.23 0 0 1438

Ez tipikusan magyar mentalitás. Első körben nem ismerem el a másik teljesítményét. Másodikban mondok rá valami vaskos negatívumot. Harmadikban kétségbe vonom az őt dicsérők kompetenciáját, negyedikben belekeverem a politikát.

Ha nő az istenadta, akkor nyomják, naná. Itt csak férfiak lehetnek sikeresek. Tudjuk a forgatókönyvet betéve.

pikdáma Creative Commons License 2008.04.21 0 0 1421

Nagyszerű gondolat, hiába no, ezek már tyutyusi magaslatok....

Előzmény: tyutyus (1420)
tyutyus Creative Commons License 2008.04.21 0 0 1420
A kritikus olyan nyomorék, aki futni tanít.
Előzmény: pikdáma (1418)
tyutyus Creative Commons License 2008.04.20 0 0 1414
Van ennél működőbb linked hozzá?
Előzmény: Törölt nick (1413)
tyutyus Creative Commons License 2008.04.20 0 0 1412
Mér? Kötelező dobozolni a rajongókat? Nemelehetne-e csak úgy, örömtelin, jókedvünkben?
Előzmény: Törölt nick (1411)
tyutyus Creative Commons License 2008.04.19 0 0 1409
Zihálok ide rajongolni én is. Most volt csak alkalmam megkukkolni a beszélgetést Cserhalmival. Szuper! Gratula!
pikdáma Creative Commons License 2008.04.19 0 0 1405

Elnézést, akkor inkább balra el...visszavonulok.

Jöjjenek a rajongók....

(Én különben szeretem a műsoraidat, de azt hittem, hogy nem csak a feltétlen dicséret, ami érdekel).

Előzmény: vlina80 (1403)
vlina80 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 1396

Mi (a többesszám a szerkesztők miatt indokolt) úgy vagyunk ezzel, hogy nagyon törekszünk a sokszínűségre, de persze óvatosak vagyunk.

Én nem hiszem, hogy a közszolgálati tévét egyébként zavarba hoznák a "szubkultúra" képviselői, ezért is volt már a műsorban pl. a Tankcsapdából Lukács László. Inkább úgy fogalmaznám meg az alapelvet, amit követni próbálunk, hogy olyan embereket hívunk, akikben rejtett tartalékok vannak- akik keveset beszélnek, pedig többet kellene, vagy akik sokat, de nálunk másról...

Szándékaink szerint nincs elitizmus, csak teljesítmény. Persze nyilván a kettő sokszor találkozik. És az is biztos, hogy nem kerül mindenki  a szemünk elé, akiket pedig jó lenne meghívni.... hát valami ilyesmi. De ezt csak először fogalmaztam meg, lehet, hogy kicsit sete-suta lett. 

Jack The Lad Creative Commons License 2008.04.17 0 0 1394

:-)

Előzmény: spurs84 (1391)
Jack The Lad Creative Commons License 2008.04.17 0 0 1393

Jól beszélsz...

Előzmény: confab (1390)
confab Creative Commons License 2008.04.16 0 0 1390
"Nem kell mindig az ún. magas kultúrából meríteni, nincsenek azok az arcok mindig olyan magasan." A piárjuk ellenben..., (legalábbis a többségüknek.) És ez is az előttem szólókat igazolja, mármint, hogy olyan egyéniségeket is kellene találni, akik nincsenek annyira előtérben.
Előzmény: Jack The Lad (1389)
Jack The Lad Creative Commons License 2008.04.16 0 0 1389

Meredeknek tűnhet, de több arc kellene az ún. szub-kultúrákból, mint pl. Kukovecz Gábor a Pokolgépből, aki mellesleg tanár is.

Nem kell mindig az ún. magas kultúrából meríteni, nincsenek azok az arcok mindig olyan magasan.

spurs84 Creative Commons License 2008.04.16 0 0 1388
Menyhárt Tamás volt már?
az mondjuk durván érdekes lenne...:)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1387
Nah..... :(
Előzmény: ame (1386)
ame Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1386
Most fogom magam töckön szúrni. Közel egy időben megy ma este a Záróra, meg a Kizárt a párt. :(
Deborka Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1384
Nagy fogás lenne Fischer Ádám, hogy milyen lehetőséget lát pesti főzeneigazgatói tevékenységében olyan sok külföldi siker után?!
Jack The Lad Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1383

Innen bárkit:

http://www.djabe.hu

Bosco Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1382
LOL :)
Előzmény: ame (1381)
ame Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1381
Te vagy Bárdos András?:)
Előzmény: Bosco (1380)
Bosco Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1380
Bárdos Andrást szívesen látnám a Zárórában.
Hierro Nyh. Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1379

Személy szerint szívesen látnám az Omega egyik tagját a műsor vendégeként.

Főleg azért, mert mostanában eléggé csend van az együttes háza táján.

És mivel a médiában főként Benkő Lászlót és Kóbort Jánost szokták megszólaltatni, az lenne a legérdekesebb, ha a többiek közül lenne valaki (Mihály Tamás, Molnár György, Debreczeni Ferenc).

Előzmény: vlina80 (1373)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!