Nem birom ki,hogy ne hozzam létre ezt a topicot.Szóval ide mindenki, aki szereti (esetleg nem szereti),tartja ezt a fajtát.Remélem,hogy rajtam kivül vannak ilyen emberek,akik járnak az indexre fórumozni!!!
Szóval ide MINDENKI!!!
Sajnos nem nagyon volt időm gépelé ülni. Voltunk kiállításon, még az elején, de csak néhányszor. (HPJ, Kitűnő 1) Aztán nem fojtattuk, nem ezért van kutyánk, hanem mert szeretjük az állatokat, különösen a kutyákat, különösen a POINTEReket!
Ha tényleg szeretnél szép kutyát, javasolhatom a tenyésztőt, akitől mi is vettük Bercit. Nagyon színpatikus, elkötelezett, jó szakembereknek ismertük meg őket.
Tenyésztő : Zeitler Róbert
Tenyésztő címe : 5561, Békésszentandrás, Rózsa F. u. 7.
tényleg szép kutya.Sajnos nekem nincs pointerem,de majd lesz!
Csak jó helyről jó kutyát szeretnék,amelyik a kutyával kapcsolatos igényeimet kielégíti,mert ha már esetleg uj kutyám lesz,akkor olyan legyen amelyik az álom kutyám.
Igen, törzskönyvezett, 7 éves és Békésszentandrásig mentünk érte. Böcsületes neve Kőrösvölgyi Royal Amadeus, alias Berci.
Egyébként egy nagyon inteligens fajta a pointer. Nekem Ő a második kutyám, és az előző kutyámhoz képest is észrevehetően gyorsabban tanult, és jobban kezelhető. Korábban dalmatinerem volt.